Sağlık Sarı kolayı mı daha çok seversiniz yoksa siyah kola yı mı? Fevrihasan Takip Et Bilge Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sarı kola Siyah kola Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sarı kolayı mı daha çok seversiniz yoksa siyah kola yı mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
mertoseksüel Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 24 +1 yıl Normal bidiğimiz siyah olanı tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Kola seviyorum 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Birincisii o sarı kola değil, o fanta tamam mısı? İkincisi ise ben normalde ikisinide pek sevmem ama kola diğerine göre biraz daha iyi 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. siyah 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Normal bidiğimiz siyah olanı tercih ediyorum.
Kola seviyorum
Birincisii o sarı kola değil, o fanta tamam mısı? İkincisi ise ben normalde ikisinide pek sevmem ama kola diğerine göre biraz daha iyi
Siyah
siyah
Siyah kola
Sarı kola ayri güzel ya daha asitsiz
Siyah