Yeme & İçme Kola mi? sarı kola mi seversiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Sari kola fantadir Kola mi? sarı kola mi seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Ben Coca Cola seviyorum en çok 1 0 Yorumla
BlueSky__ Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Sarı seviyorum kola içecek olursam ama içmiyorum zararlı buluyorum kolayı 0 0 Yorumla
Dilanee Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Asitli içecekler tüketiyorm 0 2 Yorumla Dilanee +1 yıl Tuketmiyom Yorumla Soran +1 yıl 👍 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Ikiside iyi değilde sarısı olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Nerelisin abla sen, sarı kola ne)) 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ic anadolu Yorumla Soran +1 yıl Fazla detay vermem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ölümü gör ver çorum mu))))) Yorumla Soran +1 yıl Hayirr😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gayseri diyorum) Yorumla Soran +1 yıl Yakin kayseriye ama orada degl Yorumla Soran +1 yıl Söylemek istemiyom ztn boswerr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıkıntı yok) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sivaslı mısın) Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. sarı kula severim :) 1 0 Yorumla
FireSun Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sari kola nedir 1 1 Yorumla FireSun +1 yıl Çok nadiren yemegin yaninda kola içerim Yorumla
Kıymaz Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl ikisinide hayatımdan çıkardım 0 2 Yorumla Kıymaz +1 yıl Sarı kola fantadır 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. kola severim 0 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 926 cevap paylaştı. Sarı kulaa içmiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl sari kola mi kfjkgdj siyah kola heralde djfsdfdgd 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hshssh Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben Coca Cola seviyorum en çok
Sarı seviyorum kola içecek olursam ama içmiyorum zararlı buluyorum kolayı
Asitli içecekler tüketiyorm
Tuketmiyom
👍
Ikiside iyi değilde sarısı olur
Nerelisin abla sen, sarı kola ne))
Ic anadolu
Fazla detay vermem