Yeme & İçme Siyah kola mı, sarı kula mı tercih edersin? DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 38 Yapay Zekaya Sor Siyah kola mı, sarı kula mı tercih edersin? Siyah kola 🖤 Sarı kula 💛 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Siyah kola mı, sarı kula mı tercih edersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
m ölümmeleği00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 8 ay Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Her ne kadar zararlımolsada ben kola ck severim nefes nefese kalır isem sarı kula ama normal zamanlarda siyah kola tercih ediyorum 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 8 ay Yeme & İçme konusunda 12,7b cevap paylaştı. İkisi de değil bu tür şeyler içmem ama birini seçecek olursam sarı kola diyeyim.😄 1 0 Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 8 ay Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Siyah kula içerdim eskiden 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Kola tercih ederim. 1 0 Yorumla
jelyz Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/ix9zE4bdxr8Tabii ki kokakolastik 😂 1 0 Yorumla
EsmerAdam0950 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% 7 ay zaman zaman sarı kola ve sprit kola içerim her zaman.. 1 0 Yorumla
Öylesinebirixxxx Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 8 ay Siyah kola severim ama sarı kula da kırmızı çizgim 🤣 1 0 Yorumla
WİLLKİNG Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 8 ay İsrail mallarinin reklamini yapsanizda tarafımiz belli 1 0 Yorumla
goraci Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 64% 8 ay sirf telaffuz etmek icin "sari kula" tercih ederim. sektör icabı. 1 0 Yorumla
KingAli_19 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 8 ay Fantastik vs kokakolastik vaayy güzel soru.Ben Kokakolastik tercih ediyorum 🥳 1 1 Yorumla KingAli_19 8 ay https://youtu.be/ix9zE4bdxr8?si=CqvdxOjwpZV1xXNl Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 8 ay Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. TAbii ki siyah kola 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Limonata veya koruk şurubunu tercih ederim 1 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Siyah kola 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 8 ay Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hiçbirini içmiyorum çok uzun yıllardır 1 0 Yorumla
Hjgffcc Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 8 ay Insaatci abi olmadigim için siyahh😂 1 3 Yorumla İçiBoşDefterim 8 ay Here nirde beim sarı colam Yorumla Hjgffcc 8 ay @İçiBoşDefterim sen aynaciydin çıtayı biraz yukselt sen enerji içeceği falan ic 🤙😎 Yorumla İçiBoşDefterim 8 ay Yok Kahve yeterli olur Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Benim hayatımda tek renk var oda siyah... 1 0 Yorumla
Damrancomran Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. İkisi de zararlıKefir süt ayran kullan 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 8 ay Çok nadiren içerim o yüzden fark etmiyor 1 0 Yorumla
jasssminnee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 788 cevap paylaştı. Sarı kulayı tek geçerim 😅 1 0 Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 , eic 79% 8 ay Yeme & İçme konusunda 792 cevap paylaştı. Şu an için sarı olsun 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 8 ay Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. İkisi de değil. 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Siyah kola 2 0 Yorumla
olmazlarainat Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ikisini de sevmem. 1 0 Yorumla
IMrLonely Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 322 cevap paylaştı. Ayran içsem olur mu? 1 0 Yorumla
Eirenee1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Siyah olan 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Farkketmez 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 9,8b cevap paylaştı. Siyah 1 0 Yorumla
Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Fanta. 1 0 Yorumla
Winstonn75 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 570 cevap paylaştı. Sarı kola 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 8 ay Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Siyah kula 1 0 Yorumla
Ebru2777 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiç biri 1 0 Yorumla
Daiask Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 373 cevap paylaştı. Sarıyer kola 1 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kola içmiyorum, çayı tercih ediyorum 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 8 ay Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Siyah kola 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Her ne kadar zararlımolsada ben kola ck severim nefes nefese kalır isem sarı kula ama normal zamanlarda siyah kola tercih ediyorum
İkisi de değil bu tür şeyler içmem ama birini seçecek olursam sarı kola diyeyim.😄
Siyah kula içerdim eskiden
Kola tercih ederim.
Tabii ki kokakolastik 😂
zaman zaman sarı kola ve sprit kola içerim her zaman..
Siyah kola severim ama sarı kula da kırmızı çizgim 🤣
İsrail mallarinin reklamini yapsanizda tarafımiz belli
sirf telaffuz etmek icin "sari kula" tercih ederim. sektör icabı.
Fantastik vs kokakolastik vaayy güzel soru.
Ben Kokakolastik tercih ediyorum 🥳
https://youtu.be/ix9zE4bdxr8?si=CqvdxOjwpZV1xXNl
TAbii ki siyah kola
Limonata veya koruk şurubunu tercih ederim
Siyah kola
Hiçbirini içmiyorum çok uzun yıllardır
kula içmiyoruz
Insaatci abi olmadigim için siyahh😂
Here nirde beim sarı colam
@İçiBoşDefterim sen aynaciydin çıtayı biraz yukselt sen enerji içeceği falan ic 🤙😎
Yok Kahve yeterli olur
Benim hayatımda tek renk var oda siyah...
İkisi de zararlı
Kefir süt ayran kullan
Çok nadiren içerim o yüzden fark etmiyor
Sarı kulayı tek geçerim 😅
Şu an için sarı olsun
İkisi de değil.
Siyah kola
Sarı
Normal kola
Just ayran
Asitli hiçbir şey içmem
Hiç birini içmiyorum