Uyku apnesi veya felci veya karabasan ya da her neyse yaşıyorum?

24 yaşındayım yaklaşık 6 yıldır haftada 4-5 gece uykuya dalarken uyku felci karabasan ya da herneyse yaşıyorum ama bu zamana kadar gördüğüm hiç bir şey olmadı duayla geçiyor diyenler için Müslümanım ve o an okumadığım sure kalmıyor nas Felak Ayetel Kürsi hiç bir şey değişiklik olmuyor sırt üstü yatınca diyorlar ama yüz üstü yattığımda bile oluyor son zamanlarda ruhumun bedenimden çekildiğini hissediyorum ve sürekli kulaklarım uğulduyor hani tam bayılacakken olan kulak çınlaması uğuldaması gibi ve geçmiyor dün gece uyumadan önce saate baktım tam 01:00 dı kendime gelip uyanabildiğimde saat 02:11 di aradaki süreyi anlayabiliyormusunuz 6 senedir bununla uğraşıyorum 4-5 ayda bir olan bir şey olsa takılmayacağım ama sürekli ve ard arda oluyor hayatımın her anında stresli değilim bunada bağlayamıyorum psikolojik ilaç kullanmak istemiyorum bana fikir verir misiniz okadar bunaldım ki uyumak istemiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
"son zamanlarda ruhumun bedenimden çekildiğini hissediyorum ve sürekli kulaklarım uğulduyor hani tam bayılacakken olan kulak çınlaması uğuldaması gibi ve geçmiyor" bu dediklerim kriz başladığı an oluyor gün içinde değil arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın
Uyku apnesi veya felci veya karabasan ya da her neyse yaşıyorum?