Uykusuzluk ve nefes darlığı yaşıyorum?

Normalde hayatım boyunca hiçbir zaman gündüzleri uyuyabilen bir insan olmadım. O gün sabahlasam bile gün içinde bu beni etkilemezdi. Uyku bağımlısı bir insan değilim, hatta fazla uykudan gerçekten hoşlanmam. Son zamanlardaysa sürekli olur olmadık yerlerde uyumaya başladım, sürekli yorgunluk hissediyorum. Elimi kaldıramıyorum. Yemek yiyesim gelmiyor. Tüm kaburgalarıma darbe yemiş gibi hissediyorum. Gece ne kadar erken yatarsam yatayım uykum yetmiyor ve sürekli ölü gibi dolaşıyorum. Nefes darlığı yaşıyorum. Derin nefes alma ihtiyacım olduğunu hissediyorum fakat bunu gerçekleştiremeyince stres oluyorum ve küçük çapta krizlere giriyorum, "Nasıl nefes alacağım?" diye düşündükçe bu döngü böyle devam edip gidiyor. Zamanla sırtımda ve göğsümde ağrı oluşmaya başladı kendimi zorlamaktan. Doktora gittim ve verdiği tek şey sakinleştiriciydi. Sanıyorum ki psikolojik bir durumdan başka bir şey değil, ama cidden hiçbir halta yaradığı yok bu ilaçların da. Tüm hayatımı etkilemeye başladı. Üstümde canlı bomba mı taşıyorum sanki, aklıma geldikçe stres oluyorum ve daha fazla nefes darlığı yaşıyorum. Böyle bir durum yaşayanınız var mı görüşlerinizi veya sadece söylemek istediklerinizi paylaşır mısınız? Kendimi bu konuda gerçekten çaresiz ve yalnız hissediyorum.
Uykusuzluk ve nefes darlığı yaşıyorum?