Selamlar ben bazen wc den çıkınca elimi yıkayıp yıkamadığımı unutuyorum yatağıma yatıyorum elimi yıkamış mıydım diye düşünüyorum ve yıkadıysam da farketmemiş oluyorum kafam dolu oluyor hep, şu ara da öyle bunun psikolojik olarak bir karşılığı var mıdır sizce şu an sadece böyle arada unutuyorum. Bazen eminde oluyorum. Ama kafam doluyken hep böyle sanırım. Yaş 22. Annemin baba tarafı psikolojik anlamda sıkıntılı demans hastasıydı çoğu kısmı..
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seytan, vesvese sana takinti olusturmaya calisiyor. Bu sekilde devam edersen hep emin olamazsin ve kendini her seferinde tekrar tekrar elini yikyor bulursun. Sakin musade etme gormezden gel
Olabilir aslında ama çıktıktan sonra yıkayıp yıkamadığım aklımda kalmıyor ya dışarıda avm tuvaletinde öyle değil ama kafede vs de de unutmam
Elbet biyerden baslayacak seytan. Bence dedigimi iyi dusun
Ama işte bende tuvaletten çıkar çıkmaz yatağa girmiş gibi hissediyorum bunu nasıl anlayacağım ki müsaade etmeyeyim direkt hiç yıkamamış sanıyorum kendimi
Birkac kez gormzden gel yikama istegi olsa da dur yapma bi sure sonra susacak
Tamam da yıkayıp yıkamadığımı ne zaman farkına varicam
Hatırlamıyorum çünkü
İste farkina varmadiginda aklina suphe dustigunde kendine diceksinki yikadim yikadim... Seytanin vesvesesini basta kesersen senle ugrasmaz sonra da zaten bu suphen goder
Peki deneyeceğim inşallah dediğin gibi vesvesedir ama ben yatağa girmeden önce yıkadığımı hiç hatırlayamıyorum hiç başınıza geldi mi
Her insan donem donem vesveseye duser bende de baska vesveseler olusmustu. Arastirmalar yaptigimda bunu yenme yontemini buldum. Cok guzel bir ornek vereyim. Bir arkadaskm vardi takintisi vardi herserferinde geri donmek zorunda kaliyodu. Sonra cok zorlansa da bir sure goz yumdu bi sure sonra artik o durtusu gitmisti
Anladım yani dediğim gibi yapacağım mecbur
Emin ol pisman olmazsin. İstersen videolarinida izle cok video vsr vesveseye dair
Örnek isim var mı
Mehmet yıldız
Teşekkürler
kanka abartmayın sadece bunun yüzünden olmaz o psikolojik rahatsızlıklar
Biliyorum da diğer cevaplara da bak istersen depresyonda olduğum süreçteyim ve inşallah abartıyorumdur
aynen knk düşmanımın başına gelmesin bunlar ya anksiyete, depresyon yaşıyorum şiddetli bir şekilde ama sende şüpheliysen doktoruna söyle
Bende depresyondaykm zaten prozac verdi yan etki çok yaptı l işe başkayan ilaç berdi ona başlıcam şimdi çok zor şeyler yaşadım ailevi yaşamaya da devam edicem gibi.. öyle bu sorudaki olay da kafama takıldı
sana önereceğim şey hayatından psikolojini kötü etkileyen herkesi çıkar bu kişi en yakının bile olsa çünkü en önemli kişi sensin anladın mı emin ol bu iyi gelecek bide evcil hayvanın yoksa sahiplen bu da iyi geliyor
Öyle yaptım bende eski arkadaşlarımı vs sildim yenilerini ekledim hayatıma biriyle görüşüyoruz şu anlık ama ailevi şeyler tek başına sırtlanılamıyor kötü etkilememesi için iş bakıyorum işsizim maalesef. Kendi içimle sürekli konuşuyorum 6 ocakta psikolog randevum var ona anlatacağım şeyleri içimden konuşuyorum falan umarım delirmiyorumdur. Son 4 senedir hayatım düzene girmedi çok yalnızlıı çektim yıprandım değişmeye çabalıyorum
Bu kendi iç sesimle konuşma el yıkama konusu vs hep işsiz kaldıktan sonra evdeyim sürekli karşıma çıktı. Daha önceden yoktu ailevi sıkıntıların yoğun olduğu zaman bile yoktu şimdi düşünüp durmaktan bu haldeyim özellikle 2 haftadır bir durumdan dolauı teyzemde demanstan dolayı vefat etti anneminde yatağa düşme ihtimali olabilir ileride sürekli düşünüyorum babamı yakınen tanımıyoruz bizim küçük yaşlardan beri hep şehir dışında çalıştı eskiden ayda bir gelirdi şimdi 6 ayda bir eyt çıkacak konusu var biliyorsun o çıksa bile gelmemeyi düşünüyor, annem 6 senedir evde iş yapmıyor her şey üstümde ablam ilgilenmiyor hiçbir şeyle kardeşimle ben uğraşıyoruz hep özellikle ben her şey sırtımda yük. Babam gelirse hafiflicek daha yeni dedi eyt çıkarsa gelicem diye ama belli değil güvenemiyorum. Hiçbir akrabamızla görüşmüyoruz yanımızda biri yok babam kendi akrabalarıyla görüşür annemin tarafıyla alakamız yoktu teyzem vefat edene kadar aynı şeyleri yaşadığımız için artık onlarda bize destekçi 10 sene sonra telefonda görüştük galiba hayatım değişiyor ama emin değilim işte böyle..
hayatının değişmesi önemli değil sonuçta yine aynısın ne zmn başına neyin geleceğini seçemiyorsun belki ama ne seçim yapacağına her zmn sen karar veriyorsun kendini hep sev
Haklısın sende
Ellerine koklamam yeterli sabun kokarsa yeni yakalıdır bok kokarsa tıkamamışsınız
Yaa ellerimde kokuyor ama emin olamıyorum nedense
Kokuyor ise yikamamıssındır sabuk kokması lazim bok değil 😂
Sabun kokuyor işte ama emin olamıyor gibi oluyorum
Sabun kokuyorsa sorun yok ama sende bilmiyorum bu hastalık zamanla ilerleyecek ve pişman olacaksın
Bırak bu titizlik şeyini
Titizlikle alakası yok ya ondan yapmıyorum emin olamadığımdan, ya mesela diş fırçalıyorum burnumu temizliyorum sonra elimi yıkayıp wc giriyorum çıktıktan sonra direkt yatağa girmiş gibi hissediyorum elimi yıkamadan çünkü dişimi fırçaladıktan sonra da elimi yıkamıştım mesela. Sence bu kısa süreli psikolojik bir şey midir yoksa ben doktoruma bir bahsedeyim yine ne der
Oohhooo doktorunda varsa senin iş büyük
Ailevi sıkıntılarım var bütün evin sorumluluğu bende hayatım düzene giremedi yalnız hissediyorum kendimi depresyon ilacı verdi doktor ilaca henüz başlamadım başlıcam, psikolog görüşmemde var ama bu sorumdaki olau geçicidir inşallah ama bir aydır böyle bir durum var iki de olabilir ama hep değil bazen unutuyorum
Obsesifmisin asgım yav
Bazı konulara var takıntım
D vitamini eksikliği
Olabilir