arkadaşlar ben taharetten sonra tuvalet kağıdı kullanmıyorum birde ellerimi yıkamıyorum zaten 2-3 saat koku kendinden geçiyor eldeki bunun sağlığa bir zararı var mı mağlum sabun pahalı artık yemek yerken yıkıyorum sadece ellerimle ağzımı burnuma gözüme dokunmuyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
soruyu okuyunca bayılmışım 😭😭 kusucam ayhh anksiyetem tuttu
Evet hoş değil bizi bu hale düşürenler utansın 60 liralık şey 240 lira oldu evde sirke var ona siliyorum bazen
sabun ne kadar pahalı olabilir kardeşim saçmalamaz mısın
Varda 2-3 kere temizleyince bile koku kalıyor insanda güvenemiyor yemek yaparken fırının ısısına tutup sirke sürüp 1 kere yıkıyorum
Bilader nerde oturuyorsun söyle de oradan geçmeyelim selam falan verirsin awq şimdi LKJHDADSFASD
Kendini imha et bunca hastalık virüs senden mi geliyor yoksa😂😂😂😂
Sabun pahalı geçen 12 li paketi 240 tlmis şok oldum bizim ailede herkes el yıkarken suyu açık bırakıyor 2-3 kere el yıkanıyor canım sıkılıyor
Bu arada gayet makulmuş fiyatı sizde üşengeçlik olabilir mi ve sağlık açısından yararı filan yok hoş olmayan bir özellik
Değil kardeşim değil neden söyleyeyim mi ben onun 6 lısını geçen sene köyden 60 liraya alıyordum
Fiyatlar arttı diye hijyeni bir kenara bırakmak doğru değil
Arkadaşımın evine her girdiğimde annesi kolonya döküyor her günde ayıp olur diye gitmiyorum akşam yemeği için geliyorum sanıyorlar ayakkabıları masuz içeri almışlar çok kırıldım
😂😂😂😂
Evden ayrıldığında sirkeli suyla her yeri siliyorlardır
Ülke iyice bitti 10 sene önce et döner herkese standartı abla magnum 2 diğerleri 50 kuruştu hep öbüründen alırdım yazık geldiğimiz hal
Haklısınız ama temel şeyleri bırakmak doğru değil
Sirkeyi bol kullanıyorum ama annem veriyor birde ellerimi güneşe bazen yemek olurken ateşe tutuyorum gene yıkıyorum 1 kere öbür türlü koku çıkmıyor
Ben elimi yıkamaya gidiyorum yaa😣😣😣
Abla bizim ev ahalisi daha kötü 1 ayda bir banyo alıyoruz bu sıcaklarda bile ben arkadaşın evinde bazen alıyorum nadiren 2 ay gidip 1 gün kokuyorum diyip bedavaya getiriyorum
Napalım ben 6 ay boyunca 2 işte gece gündüz çalıştım herkes çalıştı para kolay kazanılmıyor rahat yaşamak benim hakkım bazı fedakarlıklar gerek
Haklısın ama hijyen ihmali sağlığını tehlikeye atman demektir
Sen bilgili birine benziyorsun güneşe tutup ve ateşe tutmak olur mu sadece
Bilmiyorum ama su sabunun yerini hiçbir şey tutmaz
insanımızda allah korkusu bitmiş iyice su gibi sabun 240 tl var daha iyileri ama onlar pahalı çok sıkıldım artık bu ülkeden ben üniversiteyi bunun için mi okudum
Haklısın
Ya bu kadar da olmaz ki yaa bu nedir kardeşim pislikten mi haz alıyorsun ucuza da var sabunu sıvı sabunu bunu da bahane etme yaa pisliğim ben de geç
İğrenç ıyy mikrop yuvasıdır elin
Üzülüyorum insanımız helal haram kazanç demeden su gibi sabun yapıyor ellin kokusunu geçirmiyor sabun akıp gidiyor yazık günahtır 240 tl verdim o kadar allah korkusu kalmamış kimsede bende isterim böyle şeyleri düşünmemek ama maalesef ülkede diş macunu lüks abla lüks
La dayı yaşama o zaman sen ne kadar pissin hayvanlar bile işedikten sonra patilerini temizliyorlar Allah senin gibi pis insanlarla karşılaştırmaz umarım
Elin boka dönüşür zamanla başka bir tehlikesi yok.
İyide ucuzada var ama oda içine su katılmış gibi sanki
Temizlik iyidir. El yıkamanı öneririm
Sabunlar su gibi ama yıka yıka koku çıkmıyor camide uzak insan yürümeye üşeniyor
Bide ciddi ciddi yazmışsın vayy aq
Kanka gerçek ama sabunlar oyuncak gibi içine su katılmış sanki yazık günah
Hacı Şakir sabunu kullanıyorum 4 senedir tertemiz ve mutluyum çok şükür.
Hacı Şakir iyi kankada kokusunu sevmiyorum
Yıkama, senin bileceğin iş.
Yıkama kokla kokla kafayı bul
Kardeşim bak dalga geçiyorsun ama yaptığın hoş değil bazen hem güneşe tutup hem ateşe tutup hem sirkeliyip yıkıyorum o kadar pis değilim zaten yüzüme falan dokunmuyor tuvalete giderken peçete ile kapıyı açıp musluğu peçete ile açıp kapatıyorum
Hayal gücünü ve vaktini faydalı yerlerde kullan
Hayal gücü?
abi yürü git suriyeye
barınma burada
Ekonomi pahalı kardeşim birde borçlarda birikince herşeyden kıstım tabi sana anan baban baktığı için bilmemen normal
lan evine katı sabun da mi alamıyon
neyin kafasını yasiyon m@nyakkk
Alıyorum sadece idareli kullanıyorum
senin beynin s1cam
İyide elimi güneşe tutuyorum zaten yemek olurken ateşe tutuyorum birde sirke sürüp günde 1-2 kere yıkıyorum çoğu kişiden daha hijyenligım
Temizlik imandan gelir
Şu iti birisi toprağa gömsün lütfen
Kardeşim g*tünü de silme. Su da para.
Evlerden ırak
Sebep
İğrenç misin