Ellerim temiz bile olsa, özellikle bulaşık makinası boşaltırken, mutlaka ellerimi yıkıyorum.
Bunu yapan bir tek ben miyim?

Ellerim temiz bile olsa, özellikle bulaşık makinası boşaltırken, mutlaka ellerimi yıkıyorum.
Bunu yapan bir tek ben miyim?

Sıklıkla ellerimi yıkıyorum ben de. Özel olarak mutfağa girince önce ellerini yıkıyorum sonra makine boşaltmak, sofra kurmak, yemek yapmak gibi birtakım işlere girişiyorum
Aynen. Bi kere avm'de bakteri öldürücü sabun reklamı yapıyorlardı. Ellere bi şey sıkıyor, mercek altında bakıyorlar.. Bana sıktılar... Merceğe tuttular. Bi şey yok... Normalde vızır vızır olması lazım dedi çok dikkat edince iki tane çıktı sevindi bakan kız. O an pek övündüm kendimle. Ne temiz hatunum diye böbürlendim. Sonra acaba bu kadar hijyenik olması sağlık açısından iyi mi diye düşündüm ve araştırdım. İyi değilmiş 🤣
Antibakteriyel sabun kullanımını bıraktım o zaman. Biraz bakteri olması lazım dedim.
Hayır değil. Sırf bu el yıkama alışkınlığımdan dolayı ellerimi mahvetme noktasına geldim. Her an her dk nemlendiricimi elimi altında bulunduruyorum kurtardım kendimi😄
Kesinlikle 👍
Yıkanır temiz ürünleri ekleyeceğimiz için , yıkanda iyi olur yani
Sonuçta elin her yerlere değiyordur iyi yapıyorsunuz 😂
Cevap
12Cevap
Bence gayet normal
Eyvallah
Bence fazla bir tedbir. Ellerinin temiz olduğundan emin olduğuna göre, alışkanlık olmuş
Yoo değil. Belki lavabodan çıktın. Belki dışarıdan geldin ve s.
Mantıklı bence. İnsan bazen farkında bile olmuyor neye dokunduğunun.
Ben onu yeni yıkanmış çamaşırları makineden alırken de yapıyorum.
Aşırıya kaçan bir durum değil. Nereye dokunsa el yıkayanlar var
Yıkanabilir de ben yıkamıyorum. Fazla abartınca takıntıya dönüşüyor.
Ben de yapıyorum aynısını temiz olması önemli. Ayrica elimde yağ var ise bardağa el izi çıkmaz
Normal bir yikama ise sorun degil. Asiriya kacmamalisin tabiki
İhtiyaç oldukça alıyorum. Elimi yıkıyorum ben de.
Ya makineye güvenmiyon ya eline..
Hayır yapman gereken o zaten
Herkesin böyle yapması gerekiyo
Daha güzeldir ama ben yıkamam mesela
Yok bende yıkarım
Ben de öyle yapıyorum zaten olması gereken bu
Yalnız degilsin
Titizlik hastalıktır
Valla ben sanayiciyim zaten yağın tozun toprağın içinde yaşıyorum pek takılmıyorum 😂
Doğru bir karardır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?