Eşim getirmiş bende yıkadım. Kimbilir kac el değdi ona. 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cevap
10Cevap
Kocana da kim bilir kaç el değiyor gün içinde, eve sokar sokmaz çamaşır suyuyla yıka Neriman
ahşapsa olmaz:D
Yıkama fırçası ile yıka
Rengi akıyor mu?
Kaplamanın içine su girerse zamanla kabarabilir.
Bulaşık makinesine atsaydın
Dus aldirsaydin bide abla..
Vallaha sabunla yıkadım ovdum falan mis gıbı oldu rengide acıldı
nerden getirmis esin kahveden mi araklamis hem oynamiyormusunuz bu resim ne peki
Bu fotograf netten oyle kafeye giderken oynardık ıslak mendille silerdim. Kapanan bi kahvehane vardı ordan getirmiş arada oynarız diye
oynadiktan sonra lavaboda ellerini yikaman daha mantikli degil mi :D cayin rengi goruntusu cok hos canim cekti resmen tavsan kani 👌🤩
Hayır o ara birşeyler yiyip içiyoruz ellerimi nasıl sürerim sonra. Evet bende cayın rengini begendim
yedikten sonra oynarsin artik :D cay da zaten bardakta bardagi icmiyon ya hahsj
Ben genelde yiyip içtiktan sonra kalkma taraftarıyım saatlerce oturmayı sevmiyorum
1 saat oturulur yaa ve mekana gore de degisir cok kalabalik bir yerse tabi baskalari da oturmasi icin fazla uzatilmaz ama bos yerler coksa dolmayan bir yerse oturulur bence keyfinize bakin
Cok oturmak bana manasız geliyor yürümeyi severim 1 saat cok bile bi kafede oturmak
zaman cabuk gelip geciyor iki el tavla oynadin mi gecti bile :D yurumekte guzeldir onu da bol bol yapin spor iyidir
Yürümek iyidir hele yanlızken daha hoş
o da guzeldir tabi tak kulakliklarini muzikle beraber
Evet en güzeli
👌💯
İyi güzel
Şişer kalır
değil bence
😂😂😂😂
Komik ama, bu arada motorum nasıl
Benim tabi
1 senelik
Geçen kaza yapıyodum
Bi kızın yanına giderken
Kız cenabetmiş ya
😂😂😂 off
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yo, hiç sıkıntı değil! Hijyen önemli sonuçta. Hele ki kaç el değdiğini düşünüyorsan yıkaman gayet mantıklı olmuş. 🔥🎲 Tavla şahane bu arada, hem temiz hem bol bol zar atarsınız şimdi. Rakibine başarılar dilerim! 😄☕