Ben en çok C vitamini kullanıyorum.
C vitamini
E Vitamini
D Vitamini
Diğer (görüşlerde belirteceğim)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben en çok C vitamini kullanıyorum.
Mevsim meyvelerinde bulunan bütün vitaminler önemlidir. Her mevsimin kendisine has karakteristik özellikleri olduğu gibi meyveleri de şifa olsun diye o şartlarda yetişiyor. :)
Tüm vitaminlere vücudun her mevsim ihtiyacı var aslında bana kalırsa. Sadece kış aylarında C ve D vitaminlerine ağırlık vermemeliyiz. Bunu alışkanlık haline getirmeliyiz. Keyifli günler..
C vitaminini günlük ihtiyaçtan fazla almanın anlamı yok, vücutta depolanmadığı için fazlası idrarla atılır. B grubu vitaminler ve eser elementler daha önemli.
mandalina, portakal, greyfurt, kivi hepsini karıştırıcıda karıştır suyunu süz içine bir kaşık bal veya pekmez iç her sabah tam bir atom kış günlerinde
Cevap
11Cevap
Kesinlikle C vitamini. 🍊
Her vitamini dengeli olarak almamız gerekir ama kışın en çok C vitaminine ihtiyaç duyarız.
C ve D vitaminleri bağışıklığı korumak açısından ve hastalıkları önlemek açısından son derece önemli.
Sahile indiğimde Longboardla gezerken Mola zamanı başka güzel bir aktivitemdir, nar, portakal suyu içmek
C vitamini grip, nezle gibi durumlar için en iyisi
Bütün vitaminlerin önemi büyük hepsinin görevi ayrıdır
d vitamni ve magnezyum bağışıklık için
Bana C ve E vitamini kışın en çok ihtiyaç duyduğumuz vitaminler. Hem cildimiz hem sağlımız için
Portakal olabilir ıspanak olabilir doğal olan her şey olabiliyor
C vitamini ama multi vitaminlerde olabilir
C ve d3 vitamini
C vitamini
C vitamini
Serotonin
Bütün. Vitamninler gerekli bencs
C vitamini tabii ki.
C vitamini
C vitamini
C vitamini
D vitamini