Nedense bizim türk kizlarimiz ya asiri sisman, obez gibi ya cibik gibi kup kuru. 40-45 kilolar hep veya zargana gibi uzun ve 48 kilo anca. Ne meme var ne birsey kücück. popo yok genelde ya cok kücük ya dümdüz. kürdan gibi bacaklar kolar. Düz kalcali bildigin. Ama gavur kizlarin hepsi götlü mötlü kalcali malcali. Bizimkiler niye böyle yaa. Ve coguda nedense japon kizlari gibi zayif olmayi tercih ediyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
1) Çok büyük bir kısmının sporla ve sağlıklı beslenmeyle (Özellikle fitness) işi yok.
2) Kendilerine gerek reelden özellikle de sosyal medya üzerinden asılan yüzlerce erkek mevcut. (Çakma Kleopatra Sendromu yükleniyor.)
3) Gerçek olmayan yalanlara inanmayı tercih ediyorlar. (Gerçekte güzel olmayan bir kadına, 40 - 50 kişi güzelsin derse ne olur; bu kadın kendisini çok güzel olarak hissetmeye başlar.)
4) Kendilerini dünyanın merkezinde görüyorlar. (Her şeyi erkek yapmalı, hesabı erkek ödemeli, kadına erkek açılmalı vs. Ayrıca Türk erkeklerinin onlar olmadan hayatlarını sürdüremeyeceği konusunda kendilerinden emindirler. Gerçekten öyle mi hayır değil. Öyle olsaydı Rus kızı, Ukrayna kızı diye kıyaslama yapıldığı zaman hemen erkeklere ve bu kadınlara saldırma gereksinimi duymazlardı. Demek ki Slav kadınlarını bir çoğu tehdit olarak algılıyor. Çünkü Slav kadınları, onların yüzlerce erkeğin bir kadına yürüdüğü çarka çomak sokuyor. Onlar bu çarkın işlemesini istiyor.)
5) Akdeniz insanları, belki de iklimin etkisiyle tembelliği seven topluluklar. Teknoloji geliştikçe, doğal olaylardan daha az etkileniyor ve daha da tembel bir topluluk oluyoruz.
6) Kadın - erkek ilişkilerindeki arz - talep dengesi aşırı derecede bozuldu. Öyle ki spor yapmayan ve sağlıklı beslenmeyen ortalama kadınlar bile uzun boylu, kaslı, yakışıklı ve zengin olan adamları kendilerine eşdeğer görmeye başladı.
7) Kısacası : Türk kızlarının çoğu, ciddi bir rehavete sürüklenmiş durumda. Bunda en büyük suçlu ise, ülkemizdeki erkekler; kimse onlara kadınlar için adım atmayın demiyor; ama onlar ısrar üstüne ısrar ediyorlar. Aralarında beğendiği kıza açıldığı halde sırf onun yanında yöresinde durayım diyen "Bari onunla arkadaş kalayım" diyen ezikler mevcut. Bu kafayla gittikleri sürece de benzer olayları yaşamaları kaçınılmaz. Beğendiğin kadın, ya senin sevgilindir ya da hiçbir şeyindir. Kısacası Türk kadınları, kimseye özenmiyor (En azından çoğu); çünkü buna gerek duymuyorlar.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Kadınlar nasıl olup olmadığını sana mı soracak istediği gibi olur kimsede karışamaz seven de o şekilde sever boş yere şu kadınları obje şekline sokmayın mk
10 Yorumla
Bence Türk kızlarının hepsi çok zayıf değil, öyle olsa bile özentiden kaynaklandığını düşünmüyorum. Dünyanın genelinde bir zayıflık merakı var zaten.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
- 1 yıl
Seni ne ilgilendiriyor? sana ne milletin kilosundan deliye bak
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 yıl
Kim diyo zayıf nerde yaşıyor başkan sen. neredeyse yürümeyi bırakıp yuvarlanarak gidecekler.
00 Yorumla - 1 yıl
Bizim erkeklerimiz de bir b. ka benzemiyor bizde istiyoruz uzun boylu geniş omuzlu ter kokmayan tek kaş dolaşmayan göbeksiz adamlar ama coğrafya kaderdir😀
011 Yorumla- 1 yıl
Parayı tüm kadınlar sever ondandır tüm mücevher markaları kadınlara çalışır asıl sefil olan türk kadını bence dünyanın hiçbir yerinde çocuk bakıp ev temizleyip yemek yapıp bir de kocasının ona 100 lira pazar parası vermesini beklemiyor kimse
- 1 yıl
kocalarla kadınların durumu yine aynı değil kocalar sadece dışarda çalışır kadınlar hem dışarıda hem evde çalışır kadın çocuk yapar annelikle eş olmayı bir arada yürütemediğinde de aldatılır ve bakımsızlıkla suçlanır her halükarda kadınların işi daha zor cinsiyetçi ayrımcılığa da uğramaz erkekler
- 1 yıl
Erkekler iş yerlerinde ölüyor diyorum ölmese meslek hastalığına maruz kalıp bir ömür boyu o hastalığı çekiyor diyorum. Kadınların çalıştırılması yasak olan en b, q işlerde erkekler çalıştırılıyor. Ayrıca cinsiyet ayrımcılığının dibine kadar erkekler maruz kalıyor. Bir örnek vereyim erkek kadına verdiği hediyeyi geri isteyemiyor ama kadın verdiği hediyeyi geri isteyebiliyor. Bir sürü böyle cinsiyetçi kanun var bu ülkede.
- 1 yıl
erkekler iş yerinde ölüyor kadınlar erkekler tarafından öldürülüyor boşanıyosan öl karşı çıkıyosan öl bi adamla mı yazıştın hemen öl ama erkekler kadınlar tarafından her türlü zulmü görmelerine rağmen öldürülmüyor kadınların çalıştırılması yasak işlere gelince bir elin parmaklarını geçmez o da fiziksel güç vs sebebinden hediyeye gelince erkekte istiyor valla verdiği herşeyi misal hadiseden robot süpürge istemişler😀benden kimse hediye istemedi ona mahal vermedim çünkü geri iade ettim direk
- 1 yıl
Birincisi kadınlar kadın olduğu için öldürülmüyor aynı durumda karşıda bir erkek olsa da belki öldürülecek,
Kadınların çalıştırılmadığı işte elin parmaklarını geçmez diyorsun kaç kişi çalıştırılıyor onu da yazsana.
Ayrıca boğazı mesleklerin fiziksel güçle alakası yok ölüm riski fazla olduğu için erkekler çalıştırılıyor örneğin su altı kaynakçılığı gibi sonra örneğin kanalizasyonda çalışmak gibi pis işler erkeklere yaptırılıyor yoksa siz kadınlar b** içinde kalırsınız.
Ben iş sağlığı ve güvenliği okudum hepsini biliyorum.
Gece vardiyanlarında çoğunlukla erkekler çalıştırılıyor.
Erkek istediği kadar verdiği hediyeyi geri istesin bu kabul edilmiyor ayrıca hediyeden kasıt süpürge falan değil sadece değerli eşyalar örneğin bir kadın kocasına değerli bir eşya alsa onu geri isteyebiliyor boşandığında ama koca karısına değerli bir eşya aldığında onu geri isteyemiyor - 1 yıl
tabi ki kadınlar kadın olduğu için öldürülüyor sırf güçsüz die egosunu tatmin etmek isteyen erkekler yüzünden psikopat bir erkek kendini mutlu etmek için kalkıp sokakta kendi halimdeki bir kadına tokat atıyor bir erkeğe atamaz çünkü erkek de onu döver işlere gelince alt tarafı bi kaç meslekte erkekler fazladan çalıştırılmış çok değil gece çalıştırılan zorla kaçırılan kadın işçi sayısı onları bine katlar hiçbir erkek gece çalışsın die zorlanmıyo masalarda müşteriye içki içirtsin orasını burasını açsın die zorlanmıyor ayrıca her alanda kadına ayrımcılık var her meslekte misal araba kullanırken bi çok erkeğin yardım teklifini reddettim neden çünkü sen kadınsın beceremezsin park etmeyi ben yardım edeyimci olduklarından misal bir kadın gümrükçü olduğunda hor görülüp aşağılanıyor sen kimsin tır tepesinde eşya muayene edeceksin deniyor misal komşum kadınastsubaydan emir alıyor die zoruna gidiyor ve kadını boğmak istiyor buna benzer milyonlarca örnek verebilirim senin verdiklerine bin basar takı meselesine gelince ben bu kararı yanlış bulmuyorum evlenince takılar tabi kadının olacak çünkü erkek bir şekilde hayatını devam ettirebilir boşanırsa kadın için bu çok zor bunu mehir gibi düşün ayrıca boşanmalarda çocuklar yüksek oranda kadının başına kalıyor erkek hayatını yaşıyor kadın çocuklarına başka türlü nasıl bakacak dünya aldatma oranlarına bak
- 1 yıl
en çok erkekler aldatıyor türkiyede de dünya da misal anadoluda bir laf var erkeğin kiridir yıkar geçer neden kadının da kiri dğil erkeğin kiri ya da bekaret neden kadına atfedilmiş erkeğin neden bakiresi makbul değil kadın bir adama öpücük atsa o.. pu die adı çıkar erkek neden herşeyi yaptığı halde şerefsiz olmuyor ya da eve giriyosun ev pis hemen akıllara kadının pis olduğu gelşyor kimse bu evde erkekte yaşamıyor demiyor en basitinden evlenince yatalak kayınvalidesinin altını değiştirme görevi kadına veriliyor neden erkekte yatalak kayınpederinin altını değiştirmiyor buna benzer milyon örnek var kadın ev işi yapsın inek sağsın evi süpürsün kadınlık yapsın çocuk doğursun hamile kalsın aylarca plansız korunma yüzünden çocuk taşısın acı çeksin buna ilk gece acısı da dahil ama erkek bi kanalizasyonda çalışmış çok mu
- 1 yıl
Benim söylediğim şeyin aldatmakla ne alakası var hem bana göre aldatmak iki taraf için de iğrenç bir şey Beni bununla yargılayamazsın ben 8 sene evli kaldım aldatmadım.
Ev işlerine gelince ev işleri salıldığı kadar hiç zor bir şey değil Ben yalnız yaşıyorum Kendi temizliğimi yapıyorum endi ihtiyaçlarımı görüyorum ev işleri sadece erkeğin konforunu arttır yoksa ev işi yapılması erkek ölür falan değil. Kadın çocuğa bakıyor okula getiriyor götürüyor. Onun da adam evde olmadığı işte olduğu için onu yapıyor O kadarını da yapsın artık yani.
Var birtakım sıkıntılar
00 Yorumla- 1 yıl
Zayıf iyidir çıtı pıtı olur
00 Yorumla - 1 yıl
you made a good point my friend
00 Yorumla - 1 yıl
Zayıf değiller ki 😂
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Onların tercihi bu
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Balık etli olan me
01 Yorumla