Bakın mesela yurt dışındaki çiftlere falan en güzel kızların yanında yüzünde sakal bile olmayan baby face tipli erkekler. Onlara aşık oluyorlar sevgili oluyorlar. Ama bir de ülkemize bakın en güzel kızların yanında esmer hafif kaba saba maço tarzı erkekler. He yakışıklı baby face erkekler hiç sevilmiyor demiyorum ama belki de ortalama esmer bir erkek maço tavırları ile ön plana çıkabilir.
2 ay
Türk kızları neden bu konuda diğerlerinden farklı?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Olum öyle bişi yok onlarda daha erkekdi adam seviyor Senin aşık zannettikleri sömürüyor seviyormuş gibi yapıyor olay bu
Abi erkeksilik maçoluk vesaire ise okey dediğin erkek dediğin trip falan atmaz efendiyiz diyip ezik davranan erkeklikten uzak olanlari söylemiyorum. Neymiş senin erkeklik tanimin merak ettim.
Efendi her türlü kılıbıktır ilişkide ilişkinin kadını olur ve terk edilir. Maço Alfa veya Serseri denilen tipler hem görünüş hem duruş gem tavır hemde ilişkide ki tavrıyla her açıdan erkek olduğunu hissettirir karşıya bu yüzden efendiler ağlar durur.
Tamam da maço alfa veya serseri olmadan erkek olunmuyor mu? Örnek veriyorum kendi sınırlarını bilen kimsenin pesinde pervane olmayan erkekler de var mesela dediğin tanıma uymuyor ama diğer türlü de değil.
Sadece senin bahsettiklerin yetmez. Onlarda olacak onları sağlayanlar olduğu için maço deniyor ve kızların ilgisini cekiyor zaten
Abi şimdi adam yakışıklıdır kızları takmaz cool takılır konuşunca da kızlarla istemezse banane isterse oluruz kafasında olan pervane olmayan biridir kızlar etrafında. Bu da çekici bir şey değil mi kızlar tarafından mesela? Senin dediğin gruplara girmiyor bence.
Evet iyi dedin olması gerekende bu zaten fakat bu tek ölçüt değil Bende onu diyorum Kadınlar bir pakette birden fazla özellik ister öyle düşün Bu adamların tek hüneri o değil yani
Abi paketi anlatsana tam faydalanayim senden neler lazimmis mesela?
Oldukça uzun gider özetin özeti söylemek lazım. Efendi erkek Neden kaybeder Pi. c neden elde eder. İnsanlar birisinin iyi özelliklerine diğerinin de kötü özelliklerine odaklanarak Der ki bu kızlar ma. l çünkü kendilerine pislik gibi davranan erkeği seçiyor. Aslında bu doğru değil biz iki tarafında Ne kadar iyi ve kötü olduğuna değil Asıl özelliklerine bakalım Efendi erkek iyidir fakat Tek kadın vardır onun için ve varını yoğunu ona verir Bu yüzden kaybetme korkusu yaşar 40 yılın başında onca çabayla anca birini bulmuştur zira Ama bu onu ilişkide paisf hale getirir Kaybettiği asıl noktada bu Bir süre sonra kadın talep ve isteklerini artırır ama Aslında bunlar SHİT TEST dediğimiz bir durumdur adamda yatırım yapmaya devam ettikce Gözünde iyice Sünepe bir erkeğe döner Kadın soğur ve terk eder O iyi olduğu için değil İlişkide pasif olmadığından dominant olmadığından herşeye boyun eydiğinden kaynaklanır Kadının iç güdüleri bu adamı bir oğlan çocuğu görür. Şimdi Pi. ç e gelelim Evet şiddete meyilli küfür hakaret vs var Ama beğenilme sebebi bu değil Arka plana baktığında Özgüveni yüksek kendinden emin ayağı yere sağlam basan dominant ruhludur. Zira kadın değil onun için kadınlar vardır. Biri gider biri gelir umrunda olmaz. Peki ya Kadın ne ister Kadınalrın ne söylediği değil ne yaptıklarına bak derler. Hepsi efendi çocuk över ister ama Hep serseriyle beraber olurlar. Çünkü kadının iç güdüleri devreye girer Neden uzun boy geniş omuz neden kariyer maddi imkan statü ve saygınlık Çünkü bunlar gücü simgeler Kadın güçlü erkeği sever sünepe bir zavallıyı değil Güç saygıyı beraberinde getirir KADINLAR ASLA SAYGI DUYMADIĞI BİRİSİYLE BERABER OLMAZ. Hatta kadın seviyor bile diyemeyiz Saygı duyar. Bunun içinde Tüm özellikler bir olmalıdır Bahsettiklerim haricinde bide duygusal güçte var buda SHit testin konusu
Tip önemli mı abi? Çok güzel özetlemişsin eline sağlık bu arada dediğin erkekler efendiden ziyade beta erkekler. Efendi olup agirligin da olursa yine iyi bir şey bence. Onların efendi zannettiği şey eziklik sünepelik dedigin gibi.
Tip giriş kısmında önemlidir Sonrasında değil Yakışıklı olup bi güzel sı, çanlar var ki kızla tanışma faslında eğer GAME yoksa yani bu sosyal iletişim becerileriyle sergilenen tiyatro cinsinden bir etkileme sahnesidir. Batırırsın Tip girişte önemli dedim ya yakışıklıysan merhaba dediğinde geri dönüş hemen alırsın ama sonrası olay zaten Şİmdi tip yok o zaman ağlayayım moduna giren insellere acıyorum resmen Tipsiz olduğu halde baya güzel kadın tavlayan adam var. Nasıl yapıyor Sosyal yetenekleri ve diğer bahsettiğim unsurları kadına kanıtlayarak O zaman Tip yoksa dolaylı stratejiler izlemen gerekir. Kız direk bir tanışmaya yanaşmaz olay örgüsü meydana getirmelisin ve ortama girip kendini göstermelisin erkeksi nitelikleri sergileyerek
Eee yani tip baya önemli aga. Tipe sahipsen diğer özellikler ortalama bile olsa saydiklarin kabul görürsün gibi. Ama tipsiz adam diğer dediğin kısımlarda kusursuz işlemeli ki kızı tavlasın.
Girişde önemli sadece tipden ibaretsen bi halta yaramaz. Diğer özellikler daha önemli onlar varsa kızı elinde tutarsın sadece tiple değil O dediklerimde o kadar efsane derecede kusursuz olmak zorunda değil
Aga doğru da işte tipsiz adam her şeye rağmen o dediğin özellikleri 10 üzerinden mesela 8de tutarsa tavlar ama yakışıklı adam 10 üzerinden 5te tutsa belki tavlar demek istediğim o yani.
Yok tipi olanda o özellikleri en az 10/7 göstermeli yoksa betalaşır ilişkide
Anladım seni ama bence o tarz erkeklere karşı daha toleranslı kızlar mesela yanlış beta bir hareketini görse olsun der iyi yönden bakar ama diğerine karşı hemen soğuma başlayabilir.
Kısmen daha törele edicidir ama kısmen Fakat beta özellikleri çok soğutur o ayrı
Abi arkadaş yakışıklı kıza trip falan atıyor en beta davranışlar var kız sabrediyor ama ona.
Herşeye cevap https://youtu.be/bcUOYWmUmCg?si=jT_x1SLJ38n5pBou
genel olarak keko seviyorlar ama benim tercihim baby face
Yakışıklı baby face erkekler turkiyede yine de beğenilir mi sence?
tercih meselesi ama dediğim gibi bazı kızların kekolara ayrı bi ilgisi var😬
Mesela tom holland robert pattinson tarzı erkekler beğenilir mi bizim ülkede onlara karşı bile keko mu galip gelir?
ülkede kekolardan bin kat yakışıklı erkek görüyorum ama çoğunun sevgilisi yok mesela benim arkadaşım çok güzel ama manitası afganlara benziyor
Ya o biraz da bin kat yakisiklo erkeklerin kızları ayağına beklemesi uğraşmaması gibi geliyor keko ise ağzı laf yapıyor bir şekilde kendine bağlıyor. Adam yakisikliysa bile bizim ülkede adım atan taraf olmalı bence haksız mıyım? Ya benim sevgilim olmuyor diyor yakışıklı elemanlar ama hicbir kıza da yürüdükleri yok öyle düşün. Yakışıklı erkekler ortalama kızlar için mesela bulunmaz nimettir ama yok efendim yakışıklılar ya kimseye yürümezler.
yakısıklılar daha fena yürüyor ama bi tarafta haklısın kekolar laflariyla kizi kendine dusurmeyi bi şekilde basarıyor sonra kızlar onun sözlerine kanip aşık oluyorlar bu seferde tip önemsiz kaliyor
Yani sözde diyorlar ki kızın unutamadığı başka aşık olmadığı yoksa ya da hayatında kimse yoksa yakışıklı erkeğe hayır diyemezmis yakışıklı erkeğin reddedilme ihtimali düşülmüş. Ne kadar doğru bilmiyorum güzel kızların yanında kekolar varsa ya bu yakisiklo tayfa bu kızlara yürümedi ya da kız bunları reddetti belli sebeplerle.
yanlıs anlamada sen keko musun
Neden öyle düşündün?
sadece sordum bi on yargim yok
Mert yaziciola benzedigim söylenir sakalsizim bazen biraz sakal uzatırım o kadar. Kimseyle derdim yok yani meraktan sordum bu soruyu.
hee anladım ne canısı ne baby face o zaman bende merak ettiğim için sordum zaten dalga amacla falan değildi
canısı* dicektim klavye yaoti
ya noluyor
canısı yazıyo bu uygulama k*ko yazdırtmıyor
Anladım anladım demek istediğini tam baby face değilim tabiki renkli göz kumral bir erkeğim o adamın gözleri ne renk bilmiyorum tabi. Neyse heralde benim tipimdekileri seven de vardır.
tabii ki vardır senin karşına cıkmıyordur zamanla olur her şey akısına bırak
Ya çıkıyor belki de bakıp eden oluyor bir ortama girince fark ediyorum ama bir tanışma muhabbet olmadan olayı oraya götürmüyorum geçen kırtasiyede çalışıyorum bir kız geldi konuştuk ettik aramızda bir çekim var gibiydi ama orada telefon numaranı ver instagramıni alabilir miyim tarzı bir şey diyemedim belki de görmeyeceğim bir daha.
ya benim açımdan fark etmez ama mesela hafif kirli sakal kumral altına gri şort kendi ayakları üzerinde duran da fena olmaz yani
Altına gri şort inanılmaz bir detay oldu sonbahar kisin ne yapacak pantolon giymesine izin var mı?
var ama baby facelere kargo pantolon çok yakışıyoooororrrrrrr ama siz pantolon giyerken de geniş giyin dar paça çok itici keko duruyor rezalet yeni moda geniş pantolon tarziniz güzel oldukça tipinise +2 puan net kafadan katar kızlar için diyorum en azından bir de kitap okuma, kültür + akademik kariyer,+diksiyon tipini salla gitsin
he ayrıca ergenler keko sever merak etme olgunlaşmamış kızı ne yapcan
Ben tam baby face sayılamıyorum herkes arada bir yerdesin diyor ama keko da değilim tabi. Mühendislik okuyorum kitap her sene 15 20 tane okurum var bunlar ama mesela acilmadigim kızı kekoyla gördüm belki acilsam beni kabul edecekti yakışıklı olduğum da söylenir insanlar şaşırıyor kimse yok diye yanımda ilginçtir.
Ben 22 yaşındayım etrafimda olanlar da öyle.
kekoyla çıkan kızdan olmaz ilk ilişkim bir kekoydu ama 13 yaşındaydım sen düşün ilişki hakkında hiç bir şey bilmiyordum o yüzden o kızları sal
Bazı enayiler keko seviyor
Mesela tom holland timotie chalamet veya koreli elemanlar gibi erkekler dikkat çekiyor mu turkiyede? Keko sevenler zaten var orası belli.
Evett koreliler aşırı iyyii
Baby face de çok güzell
Yaşın kaç ama bu önemli biraz da
18 keko seven her türlü enayidir
Keko seviyoruz kankaa
Harbi hepiniz mi öyle? Benimle alakalı bir durum yok mesela baby face denebilecek yakisikli erkekler ilgisini çekmiyor mu kadınların?
Benim çekmez ya 😁
Nerden biliyorsun
Kanka güzel kızların yanında öyleleri görüyorum bu tarz baby face yakışıklı erkekler daha orta segment kızlar ile gibi. Bilmiyorum tabi de bana öyle geliyor. Sen sanırım baby face kısmına giriyorsun ki böyle tepki verdin.