+1 yılYabancı kızlar gibi değil dişye bir şey yok Her kadın değerlidir yabancısıda türküde,(/genelde batılı yabancıdan kasıt veya çinli japon) sort giydi diye kafasına tekme atılan kızlar oldukça, tecavüz eden adamın çocuğunu doğursun diye kürtaj kısıtlanmaya kalktıkça (bir ara oldu o şidi Polonyada yapıcaklardı Kadınlar direndi vazgeçtiler) kadınlar içlerine kapanır, şu var Kızlar üniversite için başka ile gittiğinde tek başlarına aileden uzak, istediğimi yapadım diyorlar aslıdn güzel haaytı öğreniyorlar ama erkeklerin yanlış tutumu oldukça kadılar İŞ-EV veya Sosyalleşmek için Telefon arasına sıkışıyor, sosyalleşme gelişme adına sporda futbol dışına çıkamadığımızdan milyonları topcuya kazandırdığımızdan,, kadınlarımızda "yabancı Ronda Rousey" gibi Dövüş sporları yapıp üstüne kadınlarımız sinemada aksiyon dışında aşk komedi filminde oynatılıyor tabi spor yapan ksadınlarımızd var kendine bakmak sadece CİLDİNE BAKMAK değildir başta Fizik gerek, kadınlar iş güç geçim, çevre görüşleri yüzünden çekiniyor bazı şeylerden ÖZGÜR DÜŞÜNEN (nasıl şort giyen kadın tekme alınca polise gitti) İradeli kadınlar lazım Okul okumak değil sadece Spor dada böyle nargile içilen kafeler olmz sade
01 Yorumla- +1 yıl
Bir insanın içinde olucak bütün yük erkeğin üzerine atılmamalı. 2.3 gün önce bir kız gördüm üstüne üzün kapşon, altına boxster kıslığında bir şort. Ulan grzklı ne anlamı kaldı şimdi o kapşunlu poları giymene bacakların üşümüyor mu? Türk değil'mi saçmalık diz boyu. Ya tamam giy istediğin kadar kısa giyde, kafanı kullan grzklı türk kızına sesleniyorum burdan.
En İyi Cevaplar
Neden mi türk kızları yabancı kızlar gibi değiller sebebi çok basit. Türkiye’de bu kadar abaza erkek varken kızların kendilerine bakmasina guzel gözükmeye calismalarina gerek yok cunku türkiye’de ki erkekler kizin nasıl olduğuna bakmıyor nefes alıp almadığına bakiyorlar. Ama yabanci ülkede abazan erkek sayisi az gittim gördüm biliyorum abaza erkek sayisi cok az olunca kizlar erkeklere guzel gozukmeye calisiyorlar kendilerine bakiyor begendirmeye calisiyorlar bu yuzdende TAS TAS GIBI OLUYORLAR 😂😂 KUSURA BAKMA TÜRKİYEM 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü onların babaları yabancı bir ERKEK :) o yüzden genleri iyi
Türk erkekleri neden kıllı görgüsüz ve ab*za? Olanlarla yetinmiyolar kendilerine yüz verilmediği zaman da hemen aşağılıyolar kendi milletinin kızlarını. Sanki yabancı kızlar onların yakışıklıları dururken kıro türk erkeklerine bakacak ahaha036 Yorumla- +1 yıl
kızım kuduruyosunuz ya harbi kuduruyosunuz yazık size :D siz önce erkeğinize sahip çıkın anam hadi hadi rus kızları havada kapıyor bizi, hiç bir yabancı kızda bizi beğenmemezlik yapmıyor daha 2,5 ay önce kırımlı bir kızla beraberdim arabası bile vardı elimi cebime bile attırmadı :D
Cevap sahibi+1 yılerkeğimize? türk erkekleri benim erkeğim değil benim bir tane erkeğim olacak o da sevgilim ilerdeki eşim ayrıca rus kızları zengin türk erkeklerine gidiyor beş parasız erkekler kapmıyor rus kızlarını. Ve sizin gibi ergenlerden de bıktık artık bunu dersiniz iki gün sonra türk kızına mesaj atıp asılırsınız. Çok gördük böylelerini. Bizi kudurttunuz çünkü sizin kadar kendi milletindeki kızlar aşağılayan erkekler yok.
Cevap sahibi+1 yılal işte seviyeni de belli ettin bu yorumunla.. hadi iyi günler
- +1 yıl
kırımlı bir kızmı arkadaş önce türk kızlarını eleştirmiceksin türk kızlarını ben sporcu erkek istiyorum deyim normal erkeklere bakmasınıda eleştiricen sporu futbol bilip sokakta sort giydi diye tekmelenen kızlar oldukça kadınlarımız ÖZGÜRLÜK OLARAK KENDİNİ İÇİNE KAPATIR veya nargile içilen kafeleri ki çok gidiyorlar iş okul hayatı yanında tercih eder Yabancı hatunları Ronda Rousey gibi dövüş sporcusu yapıp Aksiyon filmi (expendables) te oynatırken veya Tomb riderlede türk kızı neden sadece aşk komdi filmlerinde oynasın yani SOSYAL YAŞAMLARI erkekler değiştiği sürece değişir ama bir yere kadar sinemada sporda her alanda türk insanı değişirse (ilerlerse yani ) bizde gelişmiş spor dallarında RİO daki gibi başarı yaprız sinemadada farklı filmler çekeriz, KAFALAR FELSEFE YAPMIYOR hep İş güç bulma evlilik sıkıntısı geçim konuşuyoruz yanlış atılan " OYLAR " yapıyor bu sıkıntıları
- +1 yıl
sız sankı kendı mılletınızın erkeklerını hıc asagılamıyosunuz gec lan bu acındırma ayaklarını femınıst
Cevap sahibi+1 yıl@ersanersan siz durmadan türk kızlarını aşağıladığınız için biz de erkeklerini aşağılıyoruz karşılıklı yani ve türk erkeği aşağılanmayı hak ediyo sizin gibiler özellikle
- +1 yıl
he ya he sız baslatıyosunuz asagılamayı mal karı
- +1 yıl
bız bogazdan atlasak sız de mı atlayacaksınız yaptıgımız herseyı yapmak zorunda mısınız
Cevap sahibi+1 yıl@ersanersan kezban diyen sizsiniz lan? normalde argo konuşmam sen konuştuğun için konuşuyorum her önüne gelene kezban kezban türk kızları kezban türk kızları çirkin diyip genelleyenler kimler? siz başlatıyosunuz ondan sonra da kızlar sinirleniyo sizin kıroluğunuzu ortaya çıkarıyolar ve gerçekten kırosunuz evet kıllı kıllı dolaşıyosunuz ortalıkta yabancı erkekler köse oluyo harika vücutları oluyo sizinkiler iğrenç çok laf yapacağınıza önce gidin de bir kıllarınızı aldırın ahahhah
- +1 yıl
kıl dogustan gelen bısıdır napabılırız sızın de bıyıklarınız cıkıyo bız bısı dıyo muyuz :D
- +1 yıl
ben kezban demem dırekt dalarım sız de okuz odun dıyosunuz asagılayıcı laflar konusuyosunuz sus konusma sımdı daha fazla beyın ozurlu dangalak
- +1 yıl
sız de cırkınse erkek ona demedıgınızı bırakmıyosunuz benımle sıdık yarıstırmayı bırak once egonuzu tatmın edın egoıstsınız trıp atıyosunuz mal mal hareketlerınız var
Cevap sahibi+1 yıl@ersanersan çirkinse gidip yüzüne çirkinsin demem çoğu kız da böyle yapar ben daha önce çirkin bir çocuktan da hoşlandım g*tünden uydurma da sen git önce nasıl konuşalacağını öğren şu küfürlere bak ya g*ri zekalı seviyesiz insan. Sen önüne gelen her kıza böyle dalıyosan zaten kimse senle muhattap olmaz bunu da bil ve cevap verme bir daha
- +1 yıl
ay cok meraklıyım sızın gıbı mallarla konusmaya zaten nolur bı kız olsa da konussa benle dıyorum zaten :D atarlı ergen
- +1 yıl
he tabı demez emınım ondan tıpım deılsın tarzında asagılayıcı cumleler kuruyolar kızlar
Cevap sahibi+1 yıl@ersanersan dersin sen belli çok kızdan darbe yemişsin ki geliyosun acısını tanımadığın insanlardan çıkarıyosun :) sizin gibi erkeklere acıyorum zavallısınız
- +1 yıl
ben de senın gıbı kızlara acıyorum hem malsınız hem de beyınsızsınız :D
- +1 yıl
kudur kudur beter ol bos ınsan senı sız gıdın trıp atmamayı ogrenın once :D
Cevap sahibi+1 yıl@ersanersan benim trip attığımı nerden biliyosun sen önce ağzını düzelt insanlarla özellikle karşı cinsle nasıl konuşalacağını öğren ondan sonra gel benimle konuş işte bu yüzden zavallı diyorum sana
- +1 yıl
sen de erkeklerle nasıl konusulacagını ogren sonra konusuruz ısınıze gelınce kadın erkek esıt demeyı bılıyosunuz sen kadınsın dıye sana torpıl mı gececektım kezo
- +1 yıl
senın gıbı bı kezoya bunlar az bıle embesıl mal
Cevap sahibi+1 yıl@ersanersan ben zaten insanlarla nasıl iletişim kuracağımı biliyorum ama karşı taraf argo konuşursa ben de ağzımı bozarım ve sen bana lanlı lunlu konuştuğun için ben de ağzımı bozdum ahahha nolur sus artık cidden acınacak haldesin bir kezo lafı duymuşsunuz daha nerde kullanacağını bilmiyosun kızların her hareketine kezo kezo diye diye ömrünüz bitti
- +1 yıl
ya kezosun da ondan kezo dıyorum malsın cunku beyınsızsın :D
Cevap sahibi+1 yıl@ersanersan neyse engelliyorum daha fazla uğraşamıycam senin gibi anti feminizmci kültürsüz kırolarla.
- +1 yıl
femınıstlerın ak oldu mu
- +1 yıl
senın yalakan olsam benden ıyısı olmazdı dımı femınıst
Cevap sahibi+1 yılçıktım gizliden al
- +1 yıl
ya kardesım bu malın tekı kendısını bısı sanıyo laf soktugumda da yedıremıyo :D
Cevap sahibi+1 yıl@ersanersan neden takip ettin beni?
- +1 yıl
Kizim siz once kusurlarinizi ortun ondan snra türk erkeklerine laf edn srfszlr aşağılık türk kizi beyinsiz sen akilli basli olsan türk kizi olmazdn. Elinizde bir soz var "sizin ananizda türk tu" evet lan olmasaydi keske anam turk olmasaydi var mı lan!! Kezbana bak git once tipini duzelt asagilik kezo
- +1 yıl
hahay kardes supersın bunlara bole konusucan
+1 yılHıh sen Türk kızı gibi sadık, bakımlı, cilveli kocasına hizmet edeni bulda sonra konuş
02 Yorumla- +1 yıl
👏🏻 peki ozaman 🙃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılGörmemiş, tripli ve ne yapacağını kestiremeyeceğimiz kezbanlar. Bir gün evlenirsem bu kesinlikle türk olmaz
11 Yorumla
+1 yılBizim neden yabancı kızlar gibi olmadığımızı sorgulamak yerine yurt dışına pek övdüğünüz yabancı kızlara gitmeye ne dersin? Zaten onlar da açmış kollarını seni bekliyordu.
11 Yorumla
+1 yılTürk erkekleri neden yabancı erkekler gibi degil? Diye sorarlar kızlar
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYabancı dediğin ne, endonezyalı, rus, arap, yunan, fars mı. Türkiye dışı heryer yabancı oluyor. Daha açık ol
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTürk oldukları için türk gibi davranamazlar mı?
+1 yılTürk kızları takıntılı birer aşağılık da ondan. ben kendi ırkımdan nefret eder oldum ztn ama kız olanından
10 Yorumlacunku muslumanlar ☺ ve turkler ve orf adet diye bir kavram aliyor ailesinden orenek : ded yapma cok gunah ornek : aaa cok ayip ornek : kiz nerdesn saat kac gibi ☺☺
00 Yorumla
+1 yılPeki turk erkekleri neden yabanci erkekler gibi degil?
17 Yorumla- +1 yıl
Kudurmuyorum ki , sevgilim kac yildir rusyada bikmis artik sarisin renkli gozlu gormekten.
- +1 yıl
Yok bee , merak edilen seylerin tadini cikardiktan sonra ozlemezsin 😃
Türk erkeği neden yabancı erkekler gibi değilse o yüzden.
07 Yorumla- +1 yıl
Al sana kapak olsun
https://youtu.be/Pm4TBSPT3Uo - +1 yıl
sus şimdi konuşma ;)
https://www.youtube.com/watch?v=zU1lU8KWXzw
ya fıstık gibi kizlarimiz var sifir makyajla bakmaya doyamazsin ne yapsinlar 100$ verince kivirsin mi onunde ne sacma bir soru bu
00 Yorumla
+1 yılTürk erkekleri neden YABANCI ERKEKLER gibi değil? :D
554 Yorumla- +1 yıl
hahha güleyim bari Brad Pitt gibi herifler var sizin gibileri ne yapsınlar :D
- +1 yıl
genelde kürt erkeklerini seviyorlar yurt dışındaki hatunlar pek zeki değiller galiba :D
- +1 yıl
Herkes birbirinin kıymetini bilsin bee. Nedir bu Avrupa merakı. Hayal dünyasında yaşamayın. Maalesef hayaller hayatlar. Türk erkeği rus kızlarına düşkün. Türk kızlarıda kaslı yabancı model erkeklere.. Türk Türkün değerini bilsin hahah :D
- +1 yıl
@berk876 överken sövmek bu olsa gerek :D bana yanlış yapan erkeğe tribi basarım arkadaş bu kadar basit. Benimle ilgilenmezse pişman olur.
- +1 yıl
avrupaya yerleş o zaman egoya bak sanki nick bateman mubarek. Senin sonunda trip atan bir türk kızı kabul et bunu ;) tabi umrunuzda olmadığımız içinde s*kip s*kip atıyorsunuz. Muhtaçsınız lan türk kızlarınaa :D
- +1 yıl
kezo dersin sonra aşkım versene :D
- +1 yıl
bir yabancıyla eğlencelik bir ilşkin olur evlilikte evi çeviremez sahiplenemez bir türk kadını gibi hakim olamaz. O zaman anlarsın türk kızının kıymetini. Herşey güzellik değil. Onlar herşeyde serbest. Kibar onlar kibarrr
- +1 yıl
her kızı bir tutma erkeğime gayet de sahip çıkarım
- +1 yıl
seninle konuşanda kabahat. Kibirli egoist sıradan bir erkeğin tekisin. Fazla havalanma kibirin bu dünyaya geçer herkesin yeri mezar ;) zengininde güzelinde :D
- +1 yıl
sonun kara toprak dostum. Kibirlenme sönersin. O malı sana verende Allah sen birşey elde etmiş değilsin :D
- +1 yıl
@berk876 sende uza takip atıp durma
- +1 yıl
aa tabi bir brad pitt sin dimi bay ego :(
- +1 yıl
@berk876 defol be mala bak istediği olmayınca hakaret etmeye başladı. Seviyene inemiycem
- +1 yıl
hadi ordan be öf sen git avrupaya senin gibi erkekler ülkemizde yer almamalı gözün yükseklerde dikkat et çakılma
- +1 yıl
@berk876 sende ne diyorsun ya ben napayım böyle kaprisli kibirli egolu birini
- +1 yıl
Iy konusma tarzina bak ya bb nedir ya hahah
- +1 yıl
Al işte varoşmuş hahaha sen benim maddi durumum nasil nerden bilebilirsin 😄 belki etilerde oturuyorum belki senden daha zenginim? 😂
- +1 yıl
O zaman varoş sen olursun 😂
- +1 yıl
Ama Allah a sukur %0 ego %0 kibir. Insanlari eziklemiyorum senin gibi 😂
- +1 yıl
Kes be egoist
- 1 yıl
En yakışıklı erkekler de İtalya İspanya Yunanistan veya Brezilya felan yazıyor kaynaklarda onlarda Akdeniz etkisinden esmer uzun boylu yani türk erkekleri de benzer. Ama en güzel kızlar yazınca rusya ve slav ulkeleri cikiyor ve İskandinav ulkeleri ama türk kızları onlara benzemiyor
+1 yılnesi varmış Türk kızlarının :)
23 Yorumla- +1 yıl
çiçinde mi geziyosun la :D
+1 yılbence sadık değiller yabancılar. bızımkıler gene dıyerlerınden ıyı kıymetını bılelım
00 YorumlaDiğer konusunda 27,4b cevap paylaştı. Çünkü türk kızı kanka
11 YorumlaCunku turk erkekleri yabancı erkekler gibi degil :)
211 Yorumla- +1 yıl
Helal
- +1 yıl
Hayır onlar gibi değilsiniz @mert30400
- +1 yıl
Profiline baktım yani özellikle de sen değilsin ;)
- +1 yıl
İnadımdan söylediğimi düşünüyosan öyle değil düşüncem bu
- +1 yıl
Egonu seveyim iyi akşamlar
- +1 yıl
Sen kendini fazla bir bo k zannediyosun kendini sevmekten fazlası bu boşuna ego demedim.
- Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen halimden memnunum
20 Yorumla - Diğer konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılben halimden memnunum bırakın bu işi ya
10 Yorumla Ne acidan?
115 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYurtdisinda dogudum yabanci mi oluyorum
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNiye kalp😄
Cevap sahibi+1 yılAlmanya
Gizli Üye(36-45)+1 yılbırak şu pislik kezbanları ya..
11 Yorumla
+1 yılTürk erkekleri neden yabancı erkekler gibi değil? bu soruyu yanıtlarsan cevap vericem :D
11 Yorumla
+1 yılSıktı bu muhabbet, kendinizi geliştirin.
10 Yorumla
+1 yılAllah öyle yaratmış
12 YorumlaYabancı kızlar bizim gibi olsun
00 YorumlaÇok iyidir bizim kızlar😎
00 YorumlaDiğer konusunda 15,3b cevap paylaştı. asıl neden onlar bizim gibi değiller.
01 Yorumla
+1 yılSen sor diye (sadece sor diye)
00 Yorumla
+1 yılYabancı kızlar Türk kızı gibi olamadığı için.
00 Yorumla
+1 yılbu soru baydı artık
11 Yorumla- +1 yıl
erkeklele geçekten anne olmka içinmi birlikte oluyorunuz yksa güçlü olduğu içinmi bazı kadınlar mecburiyetten oluyor gibi geliyorama erkeklerin sapıkça davranışları türk kızını soğutuyor ilişkidende ve sporu futol bildiklerinden doktor olanlar hasta kurtarır 10 bin alır futbolcu 2 golle trilyon alır bunuda eleştiren az maalesef, spor alışkanlığı batılı özendimi ülkelerdeki gibi olmalı türk kızı güzel ama kendini gelişmemiş alanlarda ifade etmeli ama gelişmemiş alanlarıda erkeklrle birlikte gekiştiricez artık mesela ronda rousey yabancı güzel kadın dövüş sporcusu türk kızlarıda telefon sigaran kurtulsun erkekler futolla uğraşmasın sadece
+1 yılNe yönden?
06 Yorumla- +1 yıl
Yetiştirilme tarzı, yaşam standartları etki ediyor diye düşünüyorum
- +1 yıl
Malesef ki karakter yapı meselesi diyelim. Gerçekten salakca cevap veren çok hayret ediyorum
- +1 yıl
Ben türk kızıyım ama kaybetmeye mahkum olduğumu düşünmüyorum. Önemli olan, kendin geliştirebilmek bazı türk kızlarında bu yok. Eksik bu yönden bence yani
+1 yılSen niye yabanci erkekler gibi değilsin?
29 Yorumla- +1 yıl
😂 sen oyleysen bende yari avusturyaliyim 😂😂
- +1 yıl
Yani su türk kişi İtalyan kişi İskoç erkeği kafasindan ne zaman cikacaksiniz? Cikamadigin surece tipik türk erkegisin 😉
- +1 yıl
😂😂😂😂 gerçekten çok komiksin dostum 😂 😂😂😃😄
- +1 yıl
Komik olduğumu söyleyen çoktur saol 😂
nasıl oluyorki?
05 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyabanci ülkeye sie
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldüzgün ki :D
Cevap sahibi+1 yılseni kaybetsek nolur asghjskd
Türk kızları
00 Yorumla