Diğer Kızlar, Türk kızları neden bu kadar acimasiz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tipsiz erkeğe acimiyo reddediyo Güncellemeler8 ay Neden Güncellemeler8 ay Xbxbdbbdh Kızlar, Türk kızları neden bu kadar acimasiz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 8 ay Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ee sen de tipsiz kadını kabul etmiyormuşsun. Aynı hesap 0 6 Yorumla Soran 8 ay Normal olsun yeter diyom.. siz yakışıklı istiyonuz naberrrr. Yorumla s Ayabasanmaymun 8 ay İsteyen isteyebilir Yorumla Soran 8 ay Sinir oluyorum ama bu duruma. Kesin sende istiyorsun yakışıklı fit uzun erkek dimi Yorumla s Ayabasanmaymun 8 ay Ben evliyim kanki ve eşim fit uzun boylu falan da değil Yorumla Soran 8 ay Eden fit uzun yakışıklı erkek bulmasın? Yorumla s Ayabasanmaymun 8 ay Tipe bakmıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 8 ay Sen tipsiz kadını baş tacı ediyorsun sanırım 0 15 Yorumla Soran 8 ay Hayir tabiki. Ama tipsiz erkeğin ihtiyaçları nolcak Yorumla Soran 8 ay Ben yakışıklı değilim ama egolu TC kezbank görmekten biktim Yorumla Soran 8 ay Siz yakışıklı istiyonuz mesela Yorumla Cevap sahibi 8 ay E sen de istemiyorsun işte biz niye isteyelim Yorumla Soran 8 ay Tanissak olur mu? Ciddi ilişki için. Tipsiz değilim. Sporcuyum esmer uzunum Yorumla Soran 8 ay İNstami verim Yorumla Cevap sahibi 8 ay İlişki istemiyorum maalesef Yorumla Soran 8 ay Lütfen yaaaa ve uzun fit sporcu çekik gözlü esmer biriyim.. belki evlenirz ilerde Yorumla Cevap sahibi 8 ay Önceliğim değil maalesef Yorumla Soran 8 ay Ne oncelgin? Belki hoslanican benden ne bilim. Yaşımızda uyuyo lütfen bir şans ver Yorumla Soran 8 ay İNsta mi veriyorum Yorumla Cevap sahibi 8 ay Öyle olsa bile okul hayatım sınavlar daha önceliğim bir ilişkiye ayıracak zamanım yok zaten kalben de yorgunum Yorumla Soran 8 ay Z konusruz bizde sorun değil. Ben iyi bir insanım seni yormamki Yorumla Soran 8 ay Az konuşuruz bizde. Belkide tipini begenmicen o da var tabi Yorumla Soran 8 ay Tipini Yorumla
yaren2147 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 8 ay Reddetmek acımasızlık olmuyor. v 0 1 Yorumla Soran 8 ay Oluyooo isteee Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ee sen de tipsiz kadını kabul etmiyormuşsun. Aynı hesap
Normal olsun yeter diyom.. siz yakışıklı istiyonuz naberrrr.
İsteyen isteyebilir
Sinir oluyorum ama bu duruma. Kesin sende istiyorsun yakışıklı fit uzun erkek dimi
Ben evliyim kanki ve eşim fit uzun boylu falan da değil
Eden fit uzun yakışıklı erkek bulmasın?
Tipe bakmıyorum
Sen tipsiz kadını baş tacı ediyorsun sanırım
Hayir tabiki. Ama tipsiz erkeğin ihtiyaçları nolcak
Ben yakışıklı değilim ama egolu TC kezbank görmekten biktim
Siz yakışıklı istiyonuz mesela
E sen de istemiyorsun işte biz niye isteyelim
Tanissak olur mu? Ciddi ilişki için. Tipsiz değilim. Sporcuyum esmer uzunum
İNstami verim
İlişki istemiyorum maalesef
Lütfen yaaaa ve uzun fit sporcu çekik gözlü esmer biriyim.. belki evlenirz ilerde
Önceliğim değil maalesef
Ne oncelgin? Belki hoslanican benden ne bilim. Yaşımızda uyuyo lütfen bir şans ver
İNsta mi veriyorum
Öyle olsa bile okul hayatım sınavlar daha önceliğim bir ilişkiye ayıracak zamanım yok zaten kalben de yorgunum
Z konusruz bizde sorun değil. Ben iyi bir insanım seni yormamki
Az konuşuruz bizde. Belkide tipini begenmicen o da var tabi
Tipini
Reddetmek acımasızlık olmuyor. v
Oluyooo isteee