Sağlığımı nasıl düzeltebilirim?

Sağlığım iğrenç durumda. Kanser gibi ciddi bir hastalığım veya rahatsızlığım yok, sorun genel. Geçen seneye kadar hiç hasta olmuyorken, ekimden beri tam olarak 8 kere hasta oldum ve hepsi ağırdı. Bir hafta normalken, diğer hafta hastayım. Geçen sene hasta olmazdım fakat yediğim her şey midemi bulandırırdı. Hatta geçen sene ketçaplı dürüm yedim diye 2 gün okula gidememiştim mide bulantısından. Bütün gün hiçbir şey yemeyip, eve gelince bir şeyler yiyordum. Çok düzensizdi yani, saçma sapan bir yemek yeme düzenim vardı. Şimdide öyleyim, artık yemek yemeyi unutuyorum. Günlerce, saatlerce yemek yemediğim oluyor. Bazen bacaklarım titremeye başlıyor, başım dönüyor. Su içmeyi zaten unutuyorum, fustea ile besleniyorum. 2 gündür yemek yemiyordum, az önce 2 gündür yemek yemediğimi fark ettim saçma sapan şeyleri karıştırıp yedim. 3 gün önce üst üste kusuyordum, çorba içsem bile. Uyku düzenimden zaten bahsetmiyorum bile, uyuyamıyorum. Hiç uyuyamazdım zaten küçüklüğümden beri, şu an tek sorun bünyemin artık eskisi gibi sağlam olmadığı. 45 gündür regl bile olmuyordum, vücudum saçma sapan bir halde. Yemek yemeyi unutuyorum, yediğim zaman saçma sapan şeyler yiyip daha da kötüleşiyorum. Durmadan hasta oluyorum, öksürmekten ses tellerim yırtılıyormuş gibi hissediyorum. Ağrılardan bütün omurgalarım paramparça oluyormuş gibi hissediyorum, daha çok şey var da anlatmaya üşendim. Keşke 2019'a dönüp bir şeyleri düzeltebilsem, en azından o zamanlar sağlığıma dikkat etseydim şimdi 8. kez hasta olmuyor olurdum.

Sağlığımı nasıl düzeltebilirim?