Diyetisyene gidiyorum kilo vermek için bi de 3 tane ilaç kullanıyorum biri portakal suyu ile karıştırılıp içiliyor biri damla d vitamini galiba biri de berliv diye bi takviye ama nedense bu aralar ani sinir yükselmesi patlaması yaşıyorum durduk yere. Geçen hastanede durduk yere küçük bi olay oldu bi kadın vardı ona gümrüğünü kaldırdım ani patlama sonucunda bende şaşırdım kendime niye aniden bi yükseldim sinir oldu. Engel olamıyorum kendime kullandığım ilaçlardan olma ihtimali var mı bu arada açlıktan değil sinirim önceden de diyet yapıyordum böyle değildim. Sizce neden?
Güncellemeler
+1 yıl
Bana doktor vitamin için verdi ben dinçsiz biriyim kan değerlerine komple bakıldı öyle verildi bana
Diyetisyene gidiyorum diyet yapıyorum, neden böyle oluyor?
bazı ilaçların öfke ve sinir yapması normal yan etkisidir doktorunla görüş ve ilaçlarını bırak
0
18 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biri collegan D3 yaza kadar kullanıcam biri fermitar portakal suyu ile karıştırıyorum kırmızı bi toz 1 aylık diğeri de insülin için berliv verdi takviye diye bunlarda normalde olmaz şaşırdım
mide balonu 20 kiloya kadar zayıflatıyor kendiliğinden yemiyorsun tek farkı mide balonundan sonra miden küçülmediği için açlık hissin çok oluyor o zaman diyete başlaman daha sağlıklı beim görüşümce ilaçsız olan her şey daha yararlı ilaç bir çözüm değil
Benim vitamin eksikliği var o yüzden kullanıyorum bunların böyle yapması normal değil pek o yüzden sordum ve sen zayıf mısın kilolu musun daha önceden kullandın mı bilmiyorum beni de daha önceden kandırdılar böyle AA bak ben kullandım kullan diye sattılar zorla hastanelik oldum midem kaç senedir düzelmiyor zaten daha ben insanları dinlemem böyle bi konuda doktor olmadığı sürece
bende kiloluyum ve benimde tüm vitamin değerlerim düşük ilaç yazdı ama kullanmııyorum onun yerine yemeklerden yiyorum vitaminimi dengeliyorum vitamin ilaçları iştah açar zaten bence faydası yok ilaç üreticilerin amacı ölmesin ama iyileşmesinde ticaret için üretildiğini bildiğimden ilaca karşıyım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İlaçlardan olması muhtemel. Bence düzelni spor ve yediğine dikkat ederk zayıflarsın belki 3 ay olmaz 5 ay olur bu süreç ama sağlıklı zayıflarsın
Diyet ve spor yapıyorum zaten ama bu sinir neden onu çözemedim kendimde
İlaç yan etkisi olabilir
bazı ilaçların öfke ve sinir yapması normal yan etkisidir doktorunla görüş ve ilaçlarını bırak
Biri collegan D3 yaza kadar kullanıcam biri fermitar portakal suyu ile karıştırıyorum kırmızı bi toz 1 aylık diğeri de insülin için berliv verdi takviye diye bunlarda normalde olmaz şaşırdım
bence kullanma ya onun yerine mide balonu var psikolojin bozulur bence devam etme ya da şok diyetlerinden yap
Ben iyi bir diyetisyene gidiyorum zaten mide balonu o bu kullanırsam da kötü hale gelicem bi şey farketmiyor
mide balonu 20 kiloya kadar zayıflatıyor kendiliğinden yemiyorsun tek farkı mide balonundan sonra miden küçülmediği için açlık hissin çok oluyor o zaman diyete başlaman daha sağlıklı beim görüşümce ilaçsız olan her şey daha yararlı ilaç bir çözüm değil
Benim vitamin eksikliği var o yüzden kullanıyorum bunların böyle yapması normal değil pek o yüzden sordum ve sen zayıf mısın kilolu musun daha önceden kullandın mı bilmiyorum beni de daha önceden kandırdılar böyle AA bak ben kullandım kullan diye sattılar zorla hastanelik oldum midem kaç senedir düzelmiyor zaten daha ben insanları dinlemem böyle bi konuda doktor olmadığı sürece
bende kiloluyum ve benimde tüm vitamin değerlerim düşük ilaç yazdı ama kullanmııyorum onun yerine yemeklerden yiyorum vitaminimi dengeliyorum vitamin ilaçları iştah açar zaten bence faydası yok ilaç üreticilerin amacı ölmesin ama iyileşmesinde ticaret için üretildiğini bildiğimden ilaca karşıyım
Bende yemeklerden alıyorum zaten
Kilon kaç şu an
80 senin
90 boyun kaç
168
159 ben uzunsun yine de
laktoz alerjim olduğundan karnım hamile gibi şiş sürekli kiloda olduğundan uzun olunca kilo kötü duruyor birde şekilsiz olunca vucud kilodan dolayı
Benim vücut toplu karnımda da pek bi şey yok sadece biraz karnım var onun harici sırtımda sarkık yok vücutta yine iyi biraz diyebilirim
sporla toparlarsın o zaman sen ben zayıflasamda göbeğim gitmiyor maalesef :(
Evli misiniz siz?
hayır değilim
Anladım
İlaç kullanmayın bence. Düzenli spor yapın, sağlıklı beslenin. İstenilen kiloya düşersiniz zaten.
Vitamin ama bunlar
Portakal suyuyla karistirip ictigin sey ne
Fermitar gibi bi şey bakayım ama adı buna benzer bi şey kırmızı toz şeklinde
Sabah aç karınla içiyorum
Fertamir adı baktım şimdi
Diyetisyenmi soyledi bunu