Güncellemeler
+1 yıl
Şu an kurtarıyor 2.75 ama ilerlerse napicam:(
Lens kullanıyorum ama Türkiye'de astigmat lenslerde-2.75 den sonrası üretilmiyor. Yurt dışından getirebilme imkanım nedir? ya da yurtdışında var mıdır, bilen var mı ya 😥😥
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gözlük işi uğraşmaktayım Tabii özel üretim olabiliyor yalnız yurt dışından gelmesi 3 ay 4 ay gibi bir süre de olabiliyor bilginiz olsun
özel üretim yurt dışında dimi, bir de lense yeni gectim, takmadım henüz hiç ama torik lensler diğer lenslere göre yani miyop hipermetrop lenslere göre rahatsız edici diyorlar hep boyle mi olur acaba? çok dert ettim bunu gozlukten nefret ediyorum takmak istemiyorum çünkü, lenste sorun çıkmaz umarım :((
Yani şöyle o kişi ile alakalı lens çoğu zaman kesinlikle rahatsız etmez aldığın marka önemli yani marka ile alakalı da sorun yaşayanlar var ama Yani ille de senin astigmatlarında olan bir lens istiyorsan ki Türkiye'de zaten şu anda lens firmaların uyguladığı bir ambargo var Çünkü buradan alıp yurt dışına işte Rusya'ya Satılmış herhalde biraz ondan mütevelip farklı sıkıntılar var ma sen ille de lens İstiyorsan yani yardımcı olmak isterim fiyatlarını öğrenebilirim sana bildirebilirim sen de Bu doğrultuda alıp Almaya karar verebilirsin
sağ göz 2.75 miyop 2.75 astigmat; sol göz 1.75 astigmat 1.50 miyop. yani şimdi diyosunuz ki ilerlese bile illaki gözüme uygun bi lens bulabilirim dert etmiyim dimi, olmadı yurt dışından getiririm.
Tabii yüksek astigmatlılar yurt dışından geliyor özel siparişle üretilebiliyor Ama benden size tavsiye gözlük kullanın Çünkü lensler ne kadar da evet Normal hayatı kolaylaştırsa da en doğru en iyisi gözlük için göz için daha doğrusu gözlük lensi çok uzun yıllar kullanmayın göz sağlığı için iyi değil
fiyat sıkıntı değil maddi açıdan karşılayabilirim. lens olsun yeter. gözlük görüntü olatak iğrenç duruyor bende , o yüzden takmıyorum hiç. görmeyince de sıkıntı oluyor
bi 5 yil falan lens kullanıp sonra çizdirmeyi düşünüyorum bakalım
evet tabi gozluk daha hijyeniktir her zaman için ama lensi de zaten çok kullanmam. derecelerim yüksek ama garip bir şekilde görmekte çok zorlanmıyorum. ara ara lens kullanırım sadece
O zaman olabilir arkadaşım
teşekkür ederim bilgileriniz içinn
Rica ederim arkadaşım