2 kucuk dilim pizza ile küçük bi dilim kek yedim ve sonra aşırı pişman olup kusturdum kendimi su icip sonra parmakla
Sorun şu ki hepsi çıkmadı büyük ihtimal çok sinir bozucu
2 kucuk dilim pizza ile küçük bi dilim kek yedim ve sonra aşırı pişman olup kusturdum kendimi su icip sonra parmakla
Sorun şu ki hepsi çıkmadı büyük ihtimal çok sinir bozucu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yaptiginiz cok tehlıkeli biliyosunuz dimi? onun yerıne yemekten sonra 30-40dk spor yapıp cok su icmeyi deneyebilirsiniz, kilo almadıgınızı goruceksınız.
Yürüyüş yapsam boşa yapmış gibi hissedeceğim ayrıca tokluk hissini hiç sevmiyorum açlık hissi çok rahat hissettiriyor yaşama hevesi geliyor ama dayanamayip yedim iste
Bu sizi zayıflatmaz delirtir, kilo vermek için hem fiziksel hem ruhsal saplığınızı 💩 etmeyin.
Kilo vermek umrumda değil ben kilo almak istemiyorum:(
Kızım düzenli spor yap o zaman niye kendini zorla kusturuyosun? Psikolojin bozulmuş farkında değilsin. İnsanların okurken tüylerini ürperten bir şeyi normalmiş gibi kendine nasıl yaparsın?
Haklisiniz yazacağım sadece çünkü yaşamadan anlamazsiniz bu durumu sadece iğrenç gelir. Umarım yaşamazsınız da
Evet umarım yaşamam ve umarım bunu sağda solda paylaşarak başkalarını da aynı hataya teşvik etmezsiniz daha fazla. Umarım sen de en sağlıklı yollarla kilonu kontrol altına alırsın yaşamın boyunca.
Güzel dileğin için teşekkür ederim ama bunları bi şeye teşvik etmek olduğunu düşünmüyorum. Bunlarla teşvik olan biri varsa da ne bileyim. Benden önce gitmesi gerekir psikoloğa.
Önce senin gitmen gerekir çünkü okutanı sensin 👍🏼
Asla kusturmamalısın kendini, sağlıklı değil
Saglikli değil biliyorum ama neyse
Kıyamam ya anlıyorum seni merak etme, derdim yargılamak değil... Zor bir durum belki de durduramıyorsun kendini yaparken ama şöyle düşün bunun alternatif yolları var mesela. İlla kusmak zorunda değilsin
teşekkür ederim 🙂
kusmaman gerek direkt ileride daha fazla kilo alirsin inan bana bır ise yaramiyor kusmak sadece sagligini bozuyor
Yeme bozukluğu başlangıcı kilo vereyim derken anoreksiya nevroza hastalığına yakalanabilirsin. Daha sağlıklı yollardan kilo vermeyi deneyebilirsin.
Ya inanamıyorum sana 🤮😂😂😂😂
Kirici
Bu bi hastalık farkında mısın
Ama tam kusamiyorum ki zaten hep yaptığım bi şey de değil oyle
Bu nasıl soru? Midem bulandı 🤢
Kusura bakma
Ya da bak ampnkoyim siz insanlar kibarligi hak etmiyorsunuz
Terbiyeli ol biraz hayvan.
Küfür etme.
Nasil cevap veriyor, kusura bakma yazinca cevap vermediğin gibi simdi de verme hayvan yazıp küfür etme diyen arkadasim
Kusura bakma dediğinde kusura bakmamıştım ama küfür edince kusura baktım.
Yine de düşünceli biri olsan cevap yazardın. Siz insanlar nezaketten nasibinizi almamışsınız. Size sizin gibi karşılık vermek gerek empati yoksunları. İyi günler.
İyi geceler.
aşırı tehlikeli bişe bu yapma
Hepsini kus
Yapamiyom
İyi
Sen sıc kank
💩
Afferin sana