Aaa sen kilo mu aldın? sözünü hepimiz duymuşuzdur. Neden bir insanın kilosu hakkında yorum yapma gerektiği duyulur ki?

Aaa sen kilo mu aldın? sözünü hepimiz duymuşuzdur. Neden bir insanın kilosu hakkında yorum yapma gerektiği duyulur ki?

Toplum olarak biz hep kötü şeylere odakliyiz yaptığın iyiliği , başarıyı , çabanı , mücadeleni kimse görmez ama en ufak hatani eksiğini kusurunu hemen görür. Çünkü kime nasıl bakarsan öyle görürsün derler güzel bakmiyorki iyiyi görsün
aynen, çok güzel söyledin. iyiyi görseler keşke
Görüyorlar gülüm de görmek istemiyorlar akrabalarda öyle degilmidir kendi cocuklarinin eşlerinin kusurunu görmezler gelir senin ufacık bir hatanı sorgularlar bu hayatın döngüsü bu şekilde ilerliyor maalesef
Cevap
4Cevap
Çekemiyorlar çünkü.
Kilo alınca “elin yüzün açılmış” minvalinde iltifatımsı birkaç söz duydum demek ki zayıfken çirkinmişim diye yorumladım nereden bakarsan bak kırıcı
o da çok kırıcı gerçekten
İnsanlar… eksik buldukları hakkında konuşmaya bayılıyorlar… eksik olduğunu düşündükleri… hatta sizin üzüldüğünüzü düşündükleri konularda…
aynin bilerek yapıyorum
Kadınların geneli zayıf olduğu için iltifata gerek duymuyoruz. ikincisi kilo aldın lafını genelde şaka ve moralinizi bozmak için yaparız 😊
Zayıfken de laf söyleyen oluyor ne kadar zayıfsın kadın dediğin etli butlu olur asfg
Ben zayıfladım, yine laf ediyorlar, çirkin oldun diye😁...
Bu cümleyi kuran herkes hiç şaşmaz, çok boştur. O yüzden ciddiye almıyorum
Toplum olarak huyumuz böyle... her zaman eleştirecek bişe arıyoruz... takdir edilecek hareket yaptigimizda görmezden gelirler.. ama en ufak bi acigimizda dillerinden dusurmezler
Zayıf kadınlar daha fazla olduğu için kilo aldığında goze batıyor
Boş yapmayı seviyorlar
Zayiflamissin diyolar ozamanda
memişlerin büyümüştür
Seninkilee gibimi
@Uçusuhatirlaaa doğru bildin aşko
Kim buyuttu
@Uçusuhatirlaaa baban ve annen
İyi yapmışlar
Öyleler.
Aşağılamak dertleri sadece bu
Ben kilo verdiğimde herkes fark etmisti