Güncellemeler
+1 yıl
Bi de fark ettim 3-4 gibş yattığımda oluyor normal saatlerde uyduğumda olmuyor ve uyanınca kabustan bedenim karıncalanmış gibi niye ki bunun bilimsel açıklaması neler
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yahu sırt üstü yatıyorum uyku uyanıklık arası kısa kabuslar görüyorum
Göbek üstü yatıyorum yine aynı bi de baya gerçekçi 😂😂 saha demin oldu uyandım yeni
bi saat olmamıştı uyumaya çalıştığım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sağ tarafına yat, dua oku yatmadan. Uyku felci onun adı. Vucudun kitleniyor o arada beynin çalışıyor.
Biliyorumda belirli sebebi olmalı bunun ve Müslüman değilim okuyamam ama sağ ol
Dinden çıktığınız için şeytanın askeri oluyosunuz oda musallat oluyor.
Bu kafayla devam et.
😂😂😂😂
Benim arkadaşlardanda ateistler deistler vardı. Baslarina kötü bişey gelince başlıyorlardı Allah Allah diye haykırmaya. Artistliginiz bir tarafınız sıkışana kadar dhsjsks
Tamam he he
Sağ tarafına doğru sağ avucuna sağ yanağın denk gelecek şekilde cenin pozisyonu alırsan uyuman max 10 dakika sürer
Uykuya dalmakta sorun yok ama 😂😂
Kabus ta görmezsin. Birde yatağa girerken önce bir besmele çekin asla kabus görmezsiniz.
Sırt üstü yatarsak karabasan daha sık geliyor benim için böyle yani herkeste böylemi bilmiyoeum
Besmelede çekiyorum gitmiyor yav geldiğinde hemen başlarım besmeleye müdavim oldu
Çünkü karabasan değil 😂 normal bi şey ben uykuda korktuğumda aman bi beş dakika sonra uyanıcam zaten sahte olduğunu biliyorum diyorum bekliyorum uyanmayı 😂😂
Yani size göre öyle olabilir tabi ama bana göre farklı karabasana inanırım bir güç var diye düşünuprum bunu yapan çünkü normal rüyadan farklı bir şey
Yani tamam senin fikrin saygı duyuyorum ama şöyle düşününce karabasının daha farklı ve kötü bir şey olacağını düşünüyorum çünkü hani bu tür varlıklar önüne gelenle uğraşmaz ve bunu yaşayan çok insan var demek ki beynin bir oyunu bir şeyler anlatmaya çalışıyor zihin bize 🤷♀️
İnancım islam ve cinlere inanıyorum onlarla alakalı olduğunu düşünüyorum onlar bizden çok daha fazla yaşadıkları için nüfusları bizden çok daha fazlalar o yüzden herkesle uğraşabilrler
Tamam 🤷♀️ ama işe yaramadığınıda kendin dedin
Olabilir her besmele çektiğimizde hep işimiz rast gitseydi islama inanmayan herkes ulan bu demekki gerçek din gerçek tanrı bu biz buna iman edelim derlerdi
Dünyada dinsiz de kalmazdı hristiyanda yahudide kalmazdı
Sen dikey yat duvara yasla yatağı bağla kendini öyle uyu ayakta
Sabah oldu uyuma artık 😄😄
Yüzüstü yat popon güzel gözükür 🤭
Sağına
Kıbleye doğru, hortumun ucu kıbleye gelsin
Dikine uyu