2 iş buldum biri 25 bin+1200 yol veriyo 9 saat digerinin saatini konusmadık ama sabah 10 dan gece 12 ye kadar acık
Maas asgari sigorta hemen yapıcak zamanla artış yaparım performansına baglı dedi
İlk buldugum yer tren+20 dakika yürüme mesafesi diger yer de trenin dibinde
İlk olan restaurant avmnin orada diğeri dönerci fazla işlek degil sadece sipariş agırlıklı yer
Güncellemeler
10 ay
Ya bişey yazın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hm bilindik yerde çalış daha iyi
Babamın tanıdıgı yer ikincisi ilki de drüümle
Valla babanın tanıdıgı ile calış bence cunku maaş vs zamanında verir bari bide cıkmak istesen cıkarsın
Babam onlara yemek işi de ayarladı şirket yemegi jaftasonu onlarda söylicek yamukluk yapamaz size maası gec ödeyemez dedi bi dene yapamazsan cık diyo ama adam da dedi ben sizi şimfi alsam iş yok daha 3 ay olmus acalı dönerciyi okullatın acılmasını bekliyor
Anladım sana kalmış gerisi
4 senw önce kuzrnım de calısmıs maası vermemis sonradan vwdmis adam batmıs burada 4kişi var gayet beririm maaslarını eski calıstıgım ysrde 45 kişinin parasını verşyofum yetisemşyodu dedi
Anladım valla ne diyim karar senin
Sen olsan napardın
Kaç ay calısıcaksınki
Agustostan ocaga kadar
Allah izin verirse diye düşünüyorum
Anladım yakın olan işyerini tercih et bence otobüs vs yorucu oluyo.. önce o diğer isyerini dene eger olmazsa sonra babanın bulduğu yere girersin
Babamın buldugu yer daha yakın öbürü trenden inicem 20 dk da yürüme mesafesi var bunun kısıda var dedi babam sorun yasarsın dedi babamın buldugu işte tren 5 dk mesafede
Aynen o zaman babanın bulduğu mantıklı
İlk iş kesinlikle
İlk işteki yorumlara baktım kimse önermiyor diger işte babamın tanıdıgı bir yer zaten kısa süre calısıp cıkıcam
Gece işi sıkıntı
9 saat dedi ama ben zannetmıyorum onunla kalacagını daha mnce yemek yerlerijde calıztım bilşyotum nasıma gdlecekleri
Tanıdık manıdıkta olsa güvenilmez
E napıyım o zaman? 2 aydır iş bulamıyorum sormadıgım yer kalmadı ayrıca son çare babamın tanıdıgı yerde calısmayı düsünüyorum o da Ağustos 10 gibi cagırcak
Gunduz çalış
Gündüz calıscam ztn cıkıs 12
Trene de yakın ayrıca uzun süre calısmıcam orada
Akşam 12 mi
11 bucukta kapanıyomus yarım saat temizlik herkes yardım ediyomus 12 cıkıs dedi
Gece sıkıntı
Onu babam düşünsün sen degil kısa calıscam diyorum anlamıyormusunuz? Dürümle de yakın degil ayrıca
Haklısın taciz edilirsen babanın bası ağriycak benim değil ok
Ne tacizi bi git ya herkes sizin gibi pis zihniyetli degil
Nickin gibi hastalıklısın
Sen düşünüyoruz burada ama senin bu çingeneliğin pavyona yakışır, orada daha çok kazanırsın git konsomatrist ol