Güzellik & Bakım Hangi ojeyi süreyim sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce hangisini ellerime sürmeliyim? Fikrinizi almak istedim? Hangi ojeyi süreyim sizce? Cevapla Oje Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sessizbirliman Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Zararlı ama hepsi 😅 genede illa surcem diyorsan en sagdaki 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tırnakların uzun mu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla IgotWhatUneed +1 yıl Ooo siyah muhteşem yakışır o zaman Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle düşünmüştüm ama ikinciyi sürdüm 😅 Yorumla IgotWhatUneed +1 yıl Görmek isterdim :) Yorumla
25dadaşkızı25 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 46% +1 yıl en sondaki mavi cok güzel el ayak mı nere sürcen 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Elime sadece Yorumla 25dadaşkızı25 +1 yıl mavi yap sondakı cok glz ayak yapıcaksan beyaz Yorumla Soran +1 yıl Ayağa beyaz güzel oluyor dimi ya beyazlar bitmiş benim hep yenisini almak lazım 75 ojem var ama beyaz yok 😅 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 974 cevap paylaştı. bordo renkli ojeyi sür 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bordo yokki fotoğrafta 😅 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Sağ 2. Sür 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Soldan ikinciyi sürdüm 😅 Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl https://voca.ro/1iCTkXj3ctNt Yorumla Soran +1 yıl Ama sürdükten sonra gördüm yazını 😅😅 Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Takip at o zaman bu görüşü sil ama kaldırıyorlar Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mavi 🙂 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Hangi mavi ama :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence rn sondaki ama benim kızlarda en sevdiğim oje simli pembe oje ayakları güzel olunca birde harika görünür🙂 Yorumla Soran +1 yıl O da tek sürülmüyor ya bende var o dediğinden silerken çıkmıyor simler zorluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aseton var ya sürüyonuz ya çıkıyor hemen Yorumla Soran +1 yıl Sevdim bunu ondan birde her silmek leke bırakıyor parmaklarda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hm anladım ayaklarda daha çok seviyorum ben 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Ya zaten koyu lacivertti önceden de 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani renkler çok tabiki istediğin rengi sürebilirsin beyaz da güzel olur 🙂😅 Yorumla Soran +1 yıl Beyaz kalmamış ya yenisini almak lazım oje koleksiyonuma 😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fazla sürme tırnaklarına zarar verir sonra benim gibi ayak seven sevgilin olursa sorun eder 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Zarar vermez ya sizde onu sorun edin bunu sorun edin kadınlar her haliyle güzeldir 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haklısın valla o dediğim işin esprisi 🙂 🌸 Yorumla Soran +1 yıl 😍😍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesaj atiyim mi sana 🙂 Yorumla Soran +1 yıl At :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam 😅 nasıl Yorumla Soran +1 yıl Gizliden çıkarsan bir süre olur bu iş gibi 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haklısın 😅🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım 🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Zararlı ama hepsi 😅 genede illa surcem diyorsan en sagdaki
Tırnakların uzun mu
Evet
Ooo siyah muhteşem yakışır o zaman
Bende öyle düşünmüştüm ama ikinciyi sürdüm 😅
Görmek isterdim :)
en sondaki mavi cok güzel el ayak mı nere sürcen
Elime sadece
mavi yap sondakı cok glz ayak yapıcaksan beyaz
Ayağa beyaz güzel oluyor dimi ya beyazlar bitmiş benim hep yenisini almak lazım 75 ojem var ama beyaz yok 😅
bordo renkli ojeyi sür
Bordo yokki fotoğrafta 😅
Sağ 2. Sür
Soldan ikinciyi sürdüm 😅
https://voca.ro/1iCTkXj3ctNt
Ama sürdükten sonra gördüm yazını 😅😅
Takip at o zaman bu görüşü sil ama kaldırıyorlar
Mavi 🙂
Hangi mavi ama :)
Bence rn sondaki ama benim kızlarda en sevdiğim oje simli pembe oje ayakları güzel olunca birde harika görünür🙂
O da tek sürülmüyor ya bende var o dediğinden silerken çıkmıyor simler zorluyor
Aseton var ya sürüyonuz ya çıkıyor hemen
Sevdim bunu ondan birde her silmek leke bırakıyor parmaklarda
Hm anladım ayaklarda daha çok seviyorum ben 🙂
Ya zaten koyu lacivertti önceden de 😅
Yani renkler çok tabiki istediğin rengi sürebilirsin beyaz da güzel olur 🙂😅
Beyaz kalmamış ya yenisini almak lazım oje koleksiyonuma 😅😅
Fazla sürme tırnaklarına zarar verir sonra benim gibi ayak seven sevgilin olursa sorun eder 😅😅
Zarar vermez ya sizde onu sorun edin bunu sorun edin kadınlar her haliyle güzeldir 😅
Haklısın valla o dediğim işin esprisi 🙂 🌸
😍😍
Mesaj atiyim mi sana 🙂
At :)
Tamam 😅 nasıl
Gizliden çıkarsan bir süre olur bu iş gibi 😅
Haklısın 😅🙂
Çıktım 🙂
Sol baştakini sürme sakın.
Siyahı sür
En sol
Siyahh