Merhabaa 🌸
Tam olarak soğuk algınlığına yatkın olacağımız bir mevsimde bulunmaktayız. Peki soğuk algınlığına yakalandığımızda ne tüketmeliyiz? Ben bol bol nane limon içerim mesela.
Soğuk algınlığına yakalanmamak için aldığınız önlemler neler?

Merhabaa 🌸
Tam olarak soğuk algınlığına yatkın olacağımız bir mevsimde bulunmaktayız. Peki soğuk algınlığına yakalandığımızda ne tüketmeliyiz? Ben bol bol nane limon içerim mesela.
Soğuk algınlığına yakalanmamak için aldığınız önlemler neler?

Pek duyulmamistir ama fermente edilmis Pu Erh cayi. En ideali de 20 senelik olandir. Cok saglikli, tavsiye ediyorum.
Pahalı bir şeye benziyor.
Oyle ama degiyor bence. Tadi da guzel odunumsu bir aromasi var. Sadece grip degil bir suru seye karsi faydasi var. Bilimsel arastirmalara gore tumor onluyor, kotu kolestrolu ve kandaki sekeri dusuruyor. Cin'de cok kullanilir
Tesekkurler 😊🪷
Ben teşekkür ederim 🌸
İlk günden adaçayı demleyin (kaynatmadan, normal çay gibi). Etkili bir antiseptiktir, ilerlemeden keser.
EİG için teşekkürler 🙂
Cevap
12Cevap
Meyve yiyorum
ıhlamuru tercih ederim içinde de bal (senin kadar olmasa da), limon ve karabiber koyarım <3
1 aydır geçmeyen öksürüğüm var :D Yemediğim bir şey kalmadı ama geçmedi ilaçlar da sadece azalttı
şu an tam da öyleyim.. Ne bulsam tüketiyorum ön gündür perişanım
Sıcak çorba
Nane limon
Sıcak çay
Sıcak limonata
Meyve sebze
ıhlamur bal (ihlamur içine ayva elma bide, ananas kurusu atıyorum)
bol bol limon ve portakal skp icerim yogurt ve yumurta bide
Son 2-3 yıldır pek hasta olmuyorum. Fakat, hasta olduğumda annem de bana nane limon hazırlar.
İhlamur limon birazcık bal mükemmel olur
Redoxon C d çinko alıyorum
Bol bol c vitamini alıyorum.
Annemin ballı zencefilli çayı beni iyileştiriyor
kekik çayı nane limon
ve zencefil çayı
Ben ayva ayva yaprağı mandalina ve greyfurt tursu
Kış çayı...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar