Yıllardır zayıf olmama rağmen ilginç bir şekilde göbek sorunum çıktı ortaya 3 yıldır falan göbeğim vardı 44 kilo iken de vardı şu an kilo almak için çabalıyorum o yüzden 47 kilo oldum ama göbeğim çok fazla var sizce nedeni ne olabilir 1.69 boyundayım kilom 47 ve bu göbek ne? Hamile gibi duruyorum bazen daha fazla şişiyor
Yediğin herhangi bir besine karşı hassasiyetin olabilir. Gluten ve laktoz hassasiyeti genelde başta geliyor. 2 hafta- Bir ay bunlardan uzak beslenirseniz böyle bir hassasiyetten dolayı mı şişiyor öğrenmiş olursunuz
Vucut yapından dır. Bazı insanlarda olabilir şimdi kilo alırsın basenden alabilirsin kalcadan alırsın göbekten almazsın seninde tam tersi vucudunla alakalı bi durum yapısal
Bende de oluyor bu ya Allah Allah hamile gbi oluyorm vallahi gluten dediler spor yapiyorm vs su tüketimim yetersiz ben ona bağladım artık ama kontrol edemiyorm hala senin su tüketimi nasıl? Ortak nokta mi ki?
Çekici. Merhaba rahatsız ediyorum kusura bakma lütfen sorunun konusuyla alakası yok sence karşı cins olarak nasıl bir tipim var profil fotoğrafıma bakıp nasıl olduğumu söyler misin objektif bir şekilde 25 yaşıma giricem Ocak ayında
Yemeklerden önce bol su 2-3 bardak ic mideyi suyla doldur iştahı keser. Ekmeği de yarım ayarla.. Bir süre öyle devam et hem kilo vereceksin hem de göbek gidecek
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İyi de kilo vermek istemiyorum ki kilo almak istiyorum zaten çok zayıfım
Kilo alırsan ora daha da fazlalaşacak.. Şu an gayet hoş duruyor orası.. Şahsen ben bayanlardaki bu bölgedeki hafif göbeğe bayılıyorum. Umarım istediğine ulaşırsın.