Arkadaşlar 3 hafta önce halisahada ilk defa bu sakatlığı yaşadım hafiften iyileşmeye başlayınca 1 hafta sonrasın da tekrar halısahaya gittim ve tekrar aynı sakatlıği yaşadım bu sefer 2 hafta dinlendim iyi gibiydi ama bugün tekrar halısaha da sakatlandim ve çok daha kötü oldu.
Bu durum hakkında bilgi sahibi olan var mı gerçekten acı verici bir durum, yürümekte bile zorlanıyorum.
Neler iyi gelir nasıl bir tedavi yolu izlenmeli? Bilgisi olan varsa veya tecrübesi, bilgilerini aktarırsa çok sevinirim.
Hamstring bacak sakatlığı geçiriyorum ne iyi gelir?
Spor da Düştüysen ve hiç dinlemeden aralıksız ise Olabilir Bacak Sakatlığı değil o Sakatlık Olsa Allah korusun Yürüyemez sin hiç Tendonlar incinmiş Bi müddet Uzun bi ara ver düzelene kadar dinlendikçe yavaş yavaş kendine gelir ara ara normal yavaş yürüyüş yap
Ahh tam iyileşmeden maça neden gittin? Bu kadar acı çekiyorsan muhtemelen kas yırtığı var. Bu da birkaç ay futboldan uzak durmak zorunda olduğunu gösteriyor. Yırtık derecesi ciddi olabilir. Kesinlikle doktora gitmelisin. Hatta gidebiliyorsan hemen şu an acile git.
Çok teşekkur ederim 🙃 saçmaladık iyice ya 😅 1 2 ay dediğin gibi dinlenmem lazım iyice sporu, vücudumu seviyorum iyi bakmam lazım bu son oldu artık düzelmeden yok daha futbol.
Yardımcı olmak çok isterdim ama hiç bir bilgim yok, ben de daha önceden dizimden sakatlık geçirdim halı sahada menüsküs şüphesi vardı kendiliğinden geçti, ama biraz ara vermiştim futbola.. neyse sanada geçmiş olsun 👋🏻
Rica ederimm. Sağlık konusunda üşenilmez, allah korusun devam edersen sakat kalma ihtimal olue filan. Dikkat et üşenmeyi bir kenara bırak ve doktora git.
Gecmis olsun agri vs varsa pekmezle unu kavurup sarabilirsin zeytin ezebilirsin ama siyah olcak hani agrisini vs alir ya da sişse iyi gelir pek bilgim yok gecmis olsun