Güncellemeler
+1 yıl
bu arada ani olarak bir haraketle oluştu akşam ilk
akşam aslında bir anda banyoda tuttu.. şu an yatağmda düz uzandğm halde çok fena kramp gibi. ne olmuş olabilir sizce. sanki biri sırtıma çıkmış öne doğru bastryor tarzı bir ağrı. bir de sol kolumun haraktlerne göre daha etkili artyor gibi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
pnömotoraks olabilir iki yıl önce aynı şikayetlerle hastaneye gittiğimde bu teşhisi koymuşlardı yine en mantıklısı hastaneye gitmek
pnömotoraks (akciğer sönmesi)
kaburga kas ağrısı gibi hissediyorm. hani çok uzun uzun yürürsün de sırtında ağrı oluşur ya. o tip bir şey
nefes alırken ağrı artıyormu
ya da nefesin kesiliyormy
harekete bağlı ağrı gibi daha çok. örneğin kalktm ayakta sırtımı geri doğru çekmeye çalışırken azalıyor.
hastaneye gitmeni tavsiye ederim bence şu an git bi röntgen tomografi çektir en azından ne oldugunu görürsün için rahatlar
çünkü pnömotoraks belirtileri gibi korkutmak istemem seni ama
geçmiş olsun bu arada. iyileştiniz mi
bi soru daha sorucam bu ağrılar herhangi bir öksürme hapşırma hıçkırık tarzı birşeyden sonra mı başladı
hayır hayır. banyoda öne doğrı eğlirken tuttu
sağolun. iyileştim çok şükür bu hastalığı 2 kere geçirdim 3 ay aralıkla. 2. sefer olduğunda doktor ameliyat olmamı tavsiye etti yoksa tekrarlama riskinin artacağını söyledi 2 saatlik bir operasyon geçirdim şu an sapasağlamım
çok sevindim sizin adınıza. tekrar sağlık sorunu yaşamamamk dileğiyle. kimse yaşamasın zaten.
amin. Allah düşmanıma göstermesin bu hastalığı. ağrısı çok beter tedavisi bi nebze zorluyor acı eşiği olmayan insan dayanamaz
bu arada sizinki öksürme hapşırma şeklinde mi başladı. O yüzden mi sordunz
aynen. ağrı bi anda başlıyor zaten
bakalım. düzelmezse bir ara doktora gideriz. umarım düzelir sabaha.
Kemiklerin kireçlenmis eklemlerine spor yaptir
Dr. Git ters hareket yapmisdindir
Masaj lazim
lazım gibi
Yaptır bence
şu an evdekileri uyandırmak istemiyorum
Anladım
Bir masajla iyleşir
Sabah Düzelir