Bende öyle bir hastalık çıktı ki, ömrüm boyunca artık her gün spor yapmak, düzenli ve sağlıklı beslenmek zorundayım. Sebze, et, yumurta yiyorum neredeyse sadece.
Ve ben lezzetli şeyler yemeyi çok severdim. Çikolata, tatlı, makarna... Bunları artık hiç yiyemeyeceğim. Çok mutsuzum, sürekli ağlıyorum. Artık cips hayal benim için.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Insan herseye alisiyor. Ama zamanla bu sekere alisiyosun ve vucudunun neye ihyiyaci oldugunu biliyosun. Arada kacamak yaoarsin hem o zaman daha kiymetli llur.
inşallah bari ayda 1 kerecik kaçamak yapabileyim sağlığımı bozmadan. çünkü bir ömür yumurta ve etle geçmez. midem bulana bulana yiyorum, intihar edesim geliyor.
Sacmalama bi sure sonra k3ndi bunyeni bilir ona gore yer icersin. Abartma yeter
Bende aynıyım ne yapalım sağlığımız yerinde olsunda
hastalığınız nedir? benimki tip 2 diyabet
Kalp ritmine bağlı tansiyon
hiç tatlı yemiyor musun?
Tatlı dşyetim yok şükür
Diabet tip 2 korkmana gerek yok milyonlarca insan var bende tip2 yim sikinti yok yiyorum istedimi duzene sok beslenmeni
evet tip 2 diyabet.
diyetisyen bana düşük karbonhidratlı diyet verdi. asla tatlı, makarna, ekmek falan yok... sebze, et ve yumurta yiyorum. kusacağım artık. intihar etmeyi bile düşündüm. hayatım bitmiş gibi hissediyorum.
açlık kan şekeriniz kaç çıkmıştı da tip 2 diyabet tanısı koyuldu size? benim 138 çıktı.
138 bisey dehil sen onlara bakma onlar para ivin sporsorlarina yonlendiriyolar ben 10 gun hastanede yatdim yurt disinda tabi igne ile basladim elimde liste vardi onlari yiye biliyordum gunde 4 insulin vuruyodum ama egitim veriyolar hastanede trde rast gele igne verip saliyolar
Benim aclik sekerim 150 civati
Hangi ülke? Tip 2 Diyabeti o ülkenin sayfalarından araştırayım.
Hala insülin alıyor musunuz?
Insulini 9 ay yapdim ben sonra hapa dondum sabah aksam fit kalmaya bak ama onu yeme bunu yeme diyene aldirma onlar bilmiyor sen kendin bilicen sekerin dusdugunde hissediyisan korkma mesala ben 90 dedinde anliyorum hemen bir ciko yiyom ogunleri gecme sabah aksam ogle ciode ye ne istersen ye gazli sekerli icme zero al ole alisdir bunyesi ve baskasinin fikrine uyma
teşekkür ederim bilgiler için. Allah ikimize de şifa versin.
Amin korkmana aglamana gerek yok duzenli ol yeter
Geçmiş olsun ne hastalığı
tip 2 diyabet
Hadi ya çok geçmiş olsun
Ne tür bir hastalık?
tip 2 diyabet
Allah şifa versin, artık hayatını ona göre şekillendireceksin, ya yarı sağlıklı yaşayacaksın ya da şeker seni yavaş yavaş öldürecek
Sorun ne ki?
tip 2 diyabet
Geçmiş olsun
Hastalığın adı nedir
tip 2 diyabet
Bu hastalığa yakalanman için çok küçük değil misin 40 üzeri üstünde çok görülen bir hastalıkmış
Genel olarak 40 üstü ama gençlerde de görülüyor.
neymiş bu hastalık
tip 2 diyabet
geçmiş olsun kanka