Ne yapacağım arkadaşlar?

Benim bir yıllık ilişkim vardı çok ilgisizdi ve ben ayrılmak istedim o da sen bilirsin dedi ayrıldık sonra ben pişman olup onla olmak istedim fakat istemedi 9 ay boyunca yalvardım yakardım peşinden koştum fakat yine istemedi ne yaparsam yapayım istemedi yanına gidip söylediğimde bile hayır istemiyorum diyordu bende farklı numaralar alıp ona yazıyordum sürekli engelliyordu antidepresan kullanmaya başladım psikolojik olarak çökmüştüm yıpranmıstim aslında işte bana bir keresinde bir olay oldu bana ucuz * dedi bende ona küfür etmiştim ilişki içerindeyken sonra ama bende küfür etmiştim ona. Eski sevgilisine dönmüştü ben ayrıldıktan sonra onlaydi beni istemiyordu onu virak benimle ol diyordum ama istemiyordu beni sonra bir anda istedi ve 2 gün sonra tekrar beni bıraktı. Neden istemedin dediğimde soğuman için yaptım bunu dedi bana. Bende gerçekten çok üzüldüm işte bana psikopatsin beni taciz ediyorsun diyordu yazarak bana bende daha fazla yazamadım sonra bir anda bana bir mesaj attı beni rahatsız etmeye devam edicekmisin dedi ona göre telefon numaramı degistireceğim dedi bende neden dedim sen istemiyordun bende vazgeçtim dedim sonra işte bilmiyorum felan dedi kafam beni istiyormusun dediğimde ben hiçbir şeyi bilmiyorum felan dedi bende anlamadım onun beni sevip sevmediğini sonra bana inat yaptım dedi aslında istiyordum seni dedi senin beni gerçekten sevdiğini anlamak için yaptım dedi 9 ay boyunca yalvardım neden baştan soylemedin dedim sonra o kız onu istememiş arası yokmuş 2 ay geçmiş ayrılmalarına bende beni üzdün fealn dedim senin yüzünden ilaç kullanıyorum dedim o da sonra ben hiçbir şey istemiyorum diyip beni engelledi ve yeni biri var hayatımda 2 ay oldu o mesaj atınca kafam karıştı ona birdaha güvenemedim kafam karıştı yani ne yapmalıyım
Ne yapacağım arkadaşlar?