iyi akşamlar hepinize,
uzak mesafe ilişkim var. bu nedenle sevgilimi çok özlüyorum. gün içinde onunla telefonda konuşmayı çok istiyorum. sevgilimin ise geniş bir arkadaş çevresi var. gece gündüz onlarla vakit geçiriyor. onlardan fırsat kalmıyor. gün içinde de çok az konuşuyoruz bu yüzden. arkadaşları ile vakit geçirmesi çok güzel bir şey ama benimle az konuştuğu için bu durumdan şikayet ediyorum hep. durum da değişmiyor. haksız mıyım bu konuda ne yapıcam ben 😔😔
uzak mesafe ilişkim var. bu nedenle sevgilimi çok özlüyorum. gün içinde onunla telefonda konuşmayı çok istiyorum. sevgilimin ise geniş bir arkadaş çevresi var. gece gündüz onlarla vakit geçiriyor. onlardan fırsat kalmıyor. gün içinde de çok az konuşuyoruz bu yüzden. arkadaşları ile vakit geçirmesi çok güzel bir şey ama benimle az konuştuğu için bu durumdan şikayet ediyorum hep. durum da değişmiyor. haksız mıyım bu konuda ne yapıcam ben 😔😔
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıldım arkadaşlar ✌🏻
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Demekki tam olarak kendine baglayamamisin yoksa gozu senden baska biseyi gormezdi yani baska kizlar anlaminda değil surekli seninle vakit gecirmek isterdi
ilk zamanlar böyleydi. dışarıda vakit geçirmeyi çok sevdiği için ve arkadaşları da sürekli onu yanlarında istediği için böyle oluyor.
Canım yedek bir sevgili bulacaksın ya da bırakacaksın
Çok iyi yapmissin... tebrikler
☺️☺️
o kadar müsait olamadı ki telefonda bile ayrılamadım
aradım aradım ulaşamadım en son mesaj atıp her yerden silmek zorunda kaldım
Çok iyi yapmissin... konusalimmi..
isminiz aynı 😶
😆😆😆😆
Abartılı bir zaman istemiyorsan ve bu zamanı sana ayırmıyorsa boş ver derim
açıkcası gün boyunca sadece 5 dk konuşmuşuz, telefonu sıkıntılı olduğu için sadece konuşabiliyoruz, mesajlaşamıyoruz. genelde akşam eve geldiğinde benimle konuşuyor ama en erken 12 gibi. uykumdan feragat ediyorum
Birinci hatan uykundan ödün vermek, ikinci hatan cidden o umursamıyorsa sende umursama, sana tavsiyem ya düzel ya git demen
evett haklısın arayacak diye bekledim 1.30 2e kadar 😔
Aynı durumu eski sevgilimle yaşıyordum ben, ayrıldım tek pişmanlığım daha erken ayrilmamis olmam
ayrılığı nasıl atlatabildin peki, benimle sürekli ilgilenebilecek bir arkadaşım da yok, denemeye bile cesaret edemiyorum
Evet zordur uzak mesafe ilişkisi yürütmek ama siz öyle çok üstüne düşüp bunaltmaya devam edersiniz sonu hüsran olabilir. En azından karşıdakine herşeyi belli etmemek gerekiyor. Çok ozlendigini bile
evet haklısın çok üstüne düştükçe önemsizleşmiş bile olabilir onun için. ama benim de bir beklentim var. bu karşılanmadıkça belirtmek durumunda kalıyorum.
Anlıyorum ilgi bekliyorsun ama böyle bir ilişkiyi hayatının odak merkezi haline getirmek yanlış , zamanında bu yanlışı yapan biri olarak konuşuyorum kaybettiriyor. Sende arkadaş çevrenle daha fazla zaman gecirip kendine gün içerisinde bir hobi edinebilirsin sen onun üstüne düşmediğin sürece onun sana ilgisi artacaktır
evett bunları yapabilirim, teşekkür ederim tavsiyen için
Aşırı haklısın bende aynı durumu yaşıyorum 🤷♀️
😕😕
Ve an itibari ile aldatıldım üstüne o beni terk etti ve her yerde engel yedim fkdjdkdkdkdk sinirden ve acıdan kendimi yiyorum.
üzüldüm ya ama yüzünü göstermiş sana kurtulmuşsun öyle düşün
konuşmak istersen de ben buradayım
Çok teşekkür ederim mesaj atabilirsin bana gizli görünüyorsun knk. Kurtuldum evet tam bir yalancıydı zaten kendini ele verdi sazan💁♀️
ben de sana mesaj atamıyorum
sadece takipçilerin atabiliyor
Düzelttim atabilirsin
Ayrıl yakın ilişki bul
seviyorum ama :/ uzaktan yürütebilmek istiyorum
O çok zor hiç görüştün mi
evett birkaç kere yanıma geldi ben de gittim
Ne sıklıkla geliyor
2 ayda bir geliyor ama kalamıyor günü birlik geliyor
Vakti var mı gelmeye
evett var kolay bir bölümde okuyor zaten
Mesafe ne kadar
istanbul-ankara arası, hızlı trenle gidip geliyor
ayda bir gelebilir bence daha önce benimde olmuştu gidip geliyordum
maddi açıdan zorluyor, iki üç günlüğüne işe giriyor gelebilmek için
şu an için çok zor ama ayda bir gelebilir 1 gece kalsa yeter cinsellik var mı sadece arkadaş mı
keşke kalabilse ailesinden habersiz geliyor :( hayır cinsellik yok
Anladım o zaman bu şekilde devam ams çok gitmez
:( durumun değişmesi lazım aynı şehirde olamıycaz en azından 3 yıl
O ne diyor
o konuştuğumuzu iddia ediyor ya da mecburen böyle olduğunu
özür diliyor ama sonuç değişmiyor
O zaman devam
anladım
Umarım mutlu olursun
teşekkür ederim inşallah ☺️
☺️☺️
Ben bıktımmmm bundannn ve bitti
arkadaşlarını satamaz sürekli yanlarında benimle de konuşamaz ama arada bir konuşsa zarar gelmeyeceğini düşünüyorum
Ben çok yoruluyorum duygusal olarak neden yıpranmama izin vermeyim
ben de maalesef her gün tartışmaktan yoruldum
Olmuyor yürümüyor zaten yanında değil bı de aramayınca mahvoluyorum
bir süre sonra neden kendime bu eziyeti yapıyorum ki diyorsun
sizin ne kadar sürmüştü
Baya uzun bir süre tanıştık adını koymadık çünkü süreklilik yoktu işte sevgili olalım dedik bı yine aynı devam edince çok yoğun o falan bende ilgi istiyorum git işlerine bak dedim
2 yıl olmuştu
şu an hayatım stresli geçiyor baya. ayrılığı kaldırabilirim gibi gelmiyor. bu dönem bitince tekrar düşünücem üstüne
Yıpranmaktansa ayrılmayı kafam rahat olmasını tercih ederim
haklısın :/
Arayacak diye beklemek mi yoksa yok olduğunu bilmek mi daha rahat
ikincisi başlangıçta zor olabilir ama alışınca daha iyi olur tabi ki
Ben ikincisini yapınca daha rahat hissediyorum bekleneti sıfır oluyor
evett 👌🏻
doğru