Ne yapacağım arkadaşlar?

Bu gün Babamın arkadaşının ailesine misafir gittik, oturuyoruz, onların da Benimle yaşıt bir oglu var, Çocuk istedigi gibi konuşuyor, gülüyor egleniyor herkes de gülüyor, şakalaşıyolar falan , ben bir şey diyince, hatta sadece ben degil, Annem Kardeşim ben, bir şey dedigimizde babamın yüzü düşüyor, ciddileşiyor, gülmüyor falan , her lafımızı izliyor, ben konuşmaya çekiniyorum, hatta diger ailenin çocugu o kadar rahat davranıyor ki El kol hareketi yapıyor bana, şimdi bir şey dersem tatsızlık çıkıcak, çok rahatsız oldum, babamlar gülüyor falan , ben utanıyorum, çünki çocuk eliyle falan abartı şakalar yapıyor, eliyle silkeliyor beni falan , az kalsın sinirimden bagıracaktım orada, diger kızları da vardı o ailenin, onların da yanında rezil oldum, her pazar da gidiyoruz onlara, onlar zengin aile, o kadar mutlular ki, babaları ne isterseniz yapın diyor, bizimki anca kendisi konuşuyor, biz konuşunca agzımıza tokat atıyor sanki, çok baskı yapıyor, gitmiyorum onlara diyorum, gidicen diyor, bir sonrakinde asla gitmem, bu gün çok utandım, sinirimden orada aglıcaktım az kalsın kos koca erkek, ne yapacagımı bilmiyorum
Ne yapacağım arkadaşlar?