Arkadaşlar iyi akşamlar. Tekrardan buraya dönmek güzel hepinizi çok özledim.
Kolon kanserine yakalandığımı öğrendim. Peki bunu aileme söylemeli miyim?
Arkadaşlar iyi akşamlar. Tekrardan buraya dönmek güzel hepinizi çok özledim.
Kolon kanserine yakalandığımı öğrendim. Peki bunu aileme söylemeli miyim?
Söylemen daha doğru olur, söylemesen bile kemoterapi görünce mutlaka anlarlar en azından tedavi sürecinde yanında olur ve sana destek verirler geçmiş olsun.
Söyleyeceğim sanırım ya… çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
öncelikle çok geçmiş olsun umarım sağlığına bi an önce kavuşursun ve ailenin bunu bilmeye hakkı var belki üzülecekler ama sana destek olmaları bu süreçte çok önemli
Çok teşekkür ederim ama bende bunu istemiyorum işte üzülmesinler artık onları üzmek ve onlara ağırlık olmak istemiyorum
O kadar değişik duygular içindeyim ki. Tedavi olayım mı olmayayım mı onu bile bilmiyorum. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım
Düşüncelerini elbette önemserim ve değerlendiririm. Bunun için sordum ya sizlere artık ben düşünemiyorum çünkü
Vaktini ayırdın sana da teşekkür ederim. Danışacağım söz veriyorum:) hakkını helal et sende
Bir gün bu postun altına kanseri yendim yazarım umarım 🙏🏻
Cevap
3Cevap
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah. Bence söylemelisin, saklanabilecek bir rahatsızlık değil.
Teşekkür ederim. Söylemeye çekiniyorum artık hep yük hep dert :(
Çok geçmiş olsun. Tabiki söylemelisin. Bu basit bir grip değil. Bilmeleri gerekiyor. Ve kansere en iyi gelen şey moral aile desteği çok önemli
Onları daha fazla üzmekten korkuyorum derdim bu. Artık onları rahatsız etmek istemiyorum
Anlıyorum seni ama böylede olmaz
Uygun bir zamanda söylerim artık her halde :(
Söylemelisin . İnsan destek olacak insan arıyor. Benim annemde bu hastadan . Zor bi hastalık.
Allah şifa versin
Çok geçmiş olsun size de :( söylemeye yüzüm yok öyle diyeyim
Ne olursa olsun ciddi bir hastalık. Hem hastayı hem yakınları yıpratıyor. Yaninda insan arıyor
Yeri gelince ilaçlardan kotu olacaksınız. Eşiniz var mi
Hayır bekarım sadece ailem var hayatımda. Evet haklısın kemoterapi döneminde çok çökeceğim.
Yani anlatamadığım şeyler var. istersen özelden anlatirim ama ilaç alınca halin kalmayacak. İnsan isteceksin. Tek olunca daha zor oluyor
Elbette sizin için sorun değilse yazabilirsiniz. Anlatın isterim
Experim yeterli değil 🤦🏻♂️
Atıyorum mesaj
şahsen söylemezdim gittiği yere kadar Allah şifa versin
Teşekkür ederim. Bende söylemek istemiyorum işte
bir gün bir yerde pilimiz bitecek kaçış yok madem öyle başkalarını üzmek istemezdim zaten gidince 2 gün ağlarlar sonra alışırlar ben kanserim deyip uzun süre yaşayıp sorunlarımla onları da kanser etmek istemezdim https://www.youtube.com/watch?v=E_G6yjaB8U8
onun için son güne kadar mutlu olmaya bak imkanların kadar yani Allah şifa versin inşallah kurtulursun tek dileğim duam bu kardeşim
Allah razı olsun kardeşim. Bunu da atlatır buraya yendim yazarım belki de
çok mutlu edersin kardeşim gönlünü yüksek tut
Senden de Allah razı olsun
Söylemelisin bence yardımcı olabilecekleri şeyler olmalı
Onları rahatsız etmekten ve yük olmaktan sıkıldım. Birazdan bundan saklıyorum
Valla bilmiyorum buna en iyi sen karar verebilirsin. Allah şifa versin dostum. En yakın zamanda kurtulman dileğiyle
Allah razı olsun dostum
bu ilerlerse çok kötü olur erken müdahale edilirse düzelir. ben doğmadan önce ablamı geç fark etmişler onu göremedim..
Başınız sağ olsun. Şu anda biyopsi yapılıyor bakalım durumu belli olacak evresini öğrenmek için.
senin için dua edeceğim iyileşeceksin bir ritüel var onu da yapacağım
İnce düşüncen için teşekkür ederim 🙏🏻
bişe değill
Değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?