Aşk İlişkileri Ilişkinizi Ailenizden saklar mısınız ? Aytenliikadinn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bazıları var Aileler bilemesin etmesin ister siz de öylemisiniz ilişkinizi Ailenizden saklar mısınız ve Sevgilinizin Ailesinden saklamasını kabul edermisiniz? Ilişkinizi Ailenizden saklar mısınız ? Cevapla İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. Benim için fark etmez kimseye söylemek ya da özellikle gizlemek zorunda değilim. 0 0 Yorumla
BerkinAlp Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Eğer ciddi düşünüyorsanız ozaman ilişkinizi ailelerden saklamamanızı öneriyorum. 0 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İlk evet sonrası işler ciddiyse anlatırım. 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. utangaç biri olduğum için bilmesinler isterdim :) 0 0 Yorumla
Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 102% +1 yıl Saklamam ailem kız arkadaşını getir diyor 0 0 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benim için fark etmez kimseye söylemek ya da özellikle gizlemek zorunda değilim.
Saklarım çünkü kafamın etini yerler kesin
Eğer ciddi düşünüyorsanız ozaman ilişkinizi ailelerden saklamamanızı öneriyorum.
İlk evet sonrası işler ciddiyse anlatırım.
utangaç biri olduğum için bilmesinler isterdim :)
Saklamam ailem kız arkadaşını getir diyor
evet