Aile & Toplum Ailenizin mahremiyetine dikkat eder misiniz? halime_guzel Takip Et Xper 5 Yaş: 55 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Aileniz sizin mahremiyetinize dikkat eder mi Evet Hayır Duruma göre Diger Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ailenizin mahremiyetine dikkat eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Evet.. 0 0 Yorumla
FırtınaSavascisi Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Elbette çok dikkat ediyorum. Mesela ben dakika başı sosyal medya üzerinden eşiyle fotoğraf paylaşan erkeklere gıcık oluyorum, insan az kıskanç olur. 0 0 Yorumla
Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Evlendiğimde kendi ailemin mahremiyetine dikkat ederim elbette... 0 0 Yorumla
memati_baba_pıro Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl Ya yok bizim eve medeniyet gelmedi daha dlsjkxjsxksj 0 0 Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Dikkat etmeme gerek kalmaz dikkat edilir 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ben dikkat ederim 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet..
Elbette çok dikkat ediyorum. Mesela ben dakika başı sosyal medya üzerinden eşiyle fotoğraf paylaşan erkeklere gıcık oluyorum, insan az kıskanç olur.
Evlendiğimde kendi ailemin mahremiyetine dikkat ederim elbette...
Ya yok bizim eve medeniyet gelmedi daha dlsjkxjsxksj
Evet ayrı evde yasoyorum
Ederim yoksa bela çıkıyor evde.
Ben laf söylemem çünkü kimseye güvenmem
Kesinlikle, sorusu bile olmaz.
Dikkat etmeme gerek kalmaz dikkat edilir
Ben dikkat ederim
Duruma göre
Derken
Evet
Evet
Sen etmiyon mu