Çalışma hayatında yaşanan sıkıntılar?

Merhaba ben 6 aydır ameliyathanede hemşire olarak çalışıyorum ve ilk görev yerim ameliyathane daha önce herhangi bir mesleki tecrübem yok ve ameliyathaneye 0 olarak girdim hastanemiz küçük bir hastane üst üste vakalara girme imkanımız olmuyor yani bir kere girip günlerce görmediğimiz oluyor bazen doğal olarakta insan çoğu şeyi unutuyor iste ben bu 6 ayda bir çok şeyi öğrendim ama bugün şöyle bir sorun yaşadım girdiğim ameliyatta (burun estetigi ameliyatı) hekim bir aleti istedi ben de masama almayı unutmuşum ve hemen setin içinden alip verdim (set yanimdaydi) dedi ki hekim senin dikkat dağınıklığın var işte işine kendini ver konsantren bozuk işinde en iyi olman lazım falan diye terslendi sonrasinda kendisi yere alet düşürdü bunda bir sorun görmedi ama benden kaynakli düşününce söylendi bu da benim moralimi bozdu dedim ki ben yapamiyacam bu sizce ben ameliyathaneye uygun değil miyim yoksa hekimlerin klasik söylemeleri mi bu durum bazen orada isi kavramış gibi hissediyorum bazen de yapamayacak gibi geliyor ya da sizce vakalarda ufak tefek aksakliklar yaşamam normal mi

Çalışma hayatında yaşanan sıkıntılar?