Aynı zamanda, hiç beklenmedik bir anda beklenmedik plansız şeylerin ortaya çıkmasıdır...
İş hayatınızda yaşadığınız zorluklar nelerdir?
Aynı zamanda, hiç beklenmedik bir anda beklenmedik plansız şeylerin ortaya çıkmasıdır...

Sizin mesleğiniz ne? Hangi konularla iıgili zorluklar yaşarsınız çözümleriniz kişiselmi genelmi olur. Ortamla ilgili işin gidişatıyla ilgili kişisel zorluklar ola bilir.
Ben çalışmıyorum deneyimim yok o yüzden sizinkini merak etdim.
cevabını soru güncellemesinde verdim🙂
Teşekkür ederim😊 zahmet verdim🙈güncellemeyi görmemişim.
sizin sormanızdan sonra güncelledim ve yazdım
özel sektörde çalışıp emeğinin karşılığını alamamak hele bir de çalıştığın yerde aile ilişkileri ağır basıyorsa kimin patron olduğu belli olmuyor, milletin egolarıyla uğraşmak daha sinir bozucu olabiliyor.
evet, bunlar da büyük sorunlardan birisi maalesef... emeğinin karşılığını tam anlamıyla alamıyorsun
Fazla disiplin bana gelmiyo. Üstten davranılmasına katlanamıyorum. Kimse benm huzurmdan mutluğumdan önemli değil oh canıma değsin çıktım başka enayi bulsunlar
Çoğu işyerinde var bu sorunlar... Bunların karşılığında hak edilen ücreti de verseler bari 🙂
Insanlarla uğraşmaktan biktim , bazen biri çıkacak şaka diyecek diye ciddi ciddi bekliyorum ,,,, ama malesef gerçekler..
bence de, en büyük sorunlardan birisi... gerçekten çok zor insanlarla uğraşmak
Cokkkk
Cevap
3Cevap
7/24 disiplin ve göreve hazırlık seviyesinin yüksek olması. Emekli oldum, kurtuldum.
darısı başımıza 🙂
7/24 disiplin ve göreve hazırlık🙂 tahmin edebiliyorum galiba🙂
Duyup asla dinlemeyen sabit fikirli ve önyargılı insanlarla uğraşmak en kötüsü.
İş bulamamak, nitelikli dolandırıcılara para yedirmemek için çabalamak.
Haksızlığa karşı dilimi tutmaya çalışmak.
tutabiliyor musun peki?
Normalde tutuyorum ama bugün tutamadım.
Hiç iş hayatım olmadı ki benim
çalışanın halinden anlar mısın peki🙂
Anlarım tabi babam anlatır hep
bu da önemlidir🙂 çünkü, hiç çalışmayan insanların bazıları çalışanın halinden anlamıyor 🙂
Babam hep der insanlara bişey anlatamayayım iş yapayım daha az yoruluyorum diye
Devamlı ders programı değişikliği
Ogrenciyim daha
Çok iş yapıyorsun ama hakkını alamiyorsun bazen
Yoğun çalışmak
Asosyalliğim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?