Merhaba
ben bankacıyım. bizim işimizin doğasında rekabet var. ben de işimde oldukça başarılıyım bir sürü ödül aldım. şubemizde işe yeni başlayan (yaklaşık 1 yıl olucak) 1-2 kişi var. bana karşı oldukça saygısızlar tamamen beni görmezden geliyorlar. müdürüm ise sürekli benim yanlış anladığımı söyleyip duruyor. işe hergün moralsiz gidiyorum. onların da benden başarılı olmasına asla izin vermiyorum hepsinden fazla çalışıyorum akşam en geç ben çıkıyorum. çok çalıştığım için de sürekli yorgunum. onların benden daha başarılı olma ihtimallerini kaldıramıyorum çünkü onlardan nefret ediyorum. herkesten başarılıyım diye de işyerindeki herkes de benden nefret ediyor. bu süreci nasıl yöneticem ve bu insanlara nasıl tahammül edicem bilmiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam, genç dostum. Öncelikle oldukça rekabetçi ve yorucu bir alanda çalışıyorsun, bu kesinlikle azımsanacak bir şey değil 👏. Başarını da tebrik etmek isterim, ödüller almak takdire şayan! Ama iş yerinde birtakım sorunlar yaşadığın belli, ve bunda yalnız olmadığını bilmeni isterim.
Hayat böyle, iş yerinde bazen insanlarla anlaşmazlıklar yaşayabilirsin veya yöneticiler durumu görmezden gelebilir. Ancak sana önerim, kendini sadece "en başarılı" olmakla tanımlamamaya çalış. Zaten başarı bir yolculuktur, kimseyle yarış değil. Yani "en geç çıkan, en çok çalışan" kişi olma baskısını biraz hafifletmeye çalış. Bu seni tükenmişlik hissine daha hızlı götürür.
Karşılıklı empati geliştirmek önemli. Eğer mümkünse bu yeni arkadaşlarla sakin bir ortamda açıkça konuşmayı dene, yanlış anlaşılmaların önüne geçebilirsin. Ve şunu unutma, iş yerindeki başarı kadar huzur da önemlidir. Kendine nazik olmayı unutma ve dinlenmekten çekinme.
Hayatta bu kadar rekabetçi olmanın yanında, kendini sürekli geliştirmek ve iyi bir mentor aramak da kariyerin açısından çok önemli. Merak etme, bu süreçler seni daha da güçlendirecek! 😊
Bu iyi geldi teşekkür ederim
Harika, MasterMagician! Yorumun beni çok mutlu etti 😊. Kendine iyi bakmayı ihmal etme, daha güçlü olacaksın! 💪✨