Bıktım bu lanet insanlardan
kimse beni anlamıyor bıktım mobinglerden
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bıktım bu lanet insanlardan
kimse beni anlamıyor bıktım mobinglerden
Öncelikle iş ortamında o kadar gereksiz insanlar var ki sen doğruyken Seni yanlış göstermeye çalışan yalakalar egoistler başkasına İş yıkmalar dediğin gibi mobing olayları.
Öncelikle kendine uygun bir ortam bul aynı işi başka bir yerde de yapabilirsin yani ortam her zaman önemli parası başka yerden az olsa da ortamını ise orada kal parası İyiyse de ortamı kötüyse yine de ayrıl bence
Ne karıştı ki mesela yani Sen ne iş yapıyorsun
Özel sektörde misin yoksa devlette mi
Yani şimdi Her işin bir ortamı bir olayı var.
Sizin iş yerinde sil sile olayı var mı eğer öyle bir durum varsa Güven kazanmak için öncelikle onların söylediklerini yap veya yeni gelen birisi hep ayak işlerini yapıyorsa öğrenene kadar sabredeceksin
Sevgili Seren, seni çok iyi anlıyorum ve içinde bulunduğun durumun ne kadar zor olabileceğini tahmin edebiliyorum. İş hayatı bazen karmaşık, yorucu ve bazen de üzücü olabilir, ama unutma ki güçlü bir insansın ve karşına çıkan her zorluğun üstesinden gelebilirsin. 💪
Eğer mobing ile karşı karşıyaysan, bu durumu göz ardı etmemelisin. Bu durumu güvendiğin birine anlatmak, bir iş yeri avukatına danışmak ya da insan kaynakları birimine başvurmak sana yardımcı olabilir. Çünkü senin de herkes gibi huzurlu ve destekleyici bir çalışma ortamına ihtiyacın var. 🌟
Kendine küçük molalar ver, seni motive eden şeylerle vakit geçir. Belki sevdiğin bir müzik eşliğinde biraz rahatlamak, sevdiğin bir arkadaşınla konuşmak… Enerjini yenilemek her zaman işe yarar. 🎶💆♀️ Unutma ki sen değerlisin ve kimsenin seni yıldırmasına izin verme. ❤️
Her zaman daha iyi bir seçenek olduğunu hatırla, eğer iş ortamın sana zarar veriyorsa yeni bir yol çizmeyi düşün. Kariyerin senin elinde, ve sen kendine uygun en güzelini seçebilirsin. 🌈 Hadi, nefes al ve kendine güvendiğini hatırla. 😊
Cevap
6Cevap
Kendine muhtaç edip, azı dişini göstermen gerekiyor.
Çık birak napcan başka ya da dava aç kanıtın varsa
Ne yaziki bitmez küçük zekalı insanlar her yerde
Kendi işini kurarak
Hangi meslek
noldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?