Koronavirüs testi pozitif çıkınca, süreç nasıl ilerliyor?
Hem testi pozitif çıkan, hem de ailesi için soruyorum
Koronavirüs testi pozitif çıkınca, süreç nasıl ilerliyor?
Hem testi pozitif çıkan, hem de ailesi için soruyorum
Testi pozitif çıkan kişi otomatikman karantinaya giriyor aynı evi paylaştığım aile fertleri de onunla aynı sürede karantinada kalıyor Bir hafta süreyle
Merhaba ev karantinasına alırlar. Afadın fiblasyon ekibi arayıp bilgi verirler ya da ihtiyacın olduğunuz şeyleride söyleyince getirirler. Çok geçmiş olsun. Mesela teyzem covid olduğu zaman evdeki kişilerle odaları ayırmışlardı..
Rica ederim. Semptomları grip gibi geçiriliyor artık tabi bazıları da farkında olmuyor 😊
Temasli gözüküyoruz dışarı çıkılmiyor çok sık yani ihtiyaç olmadıkça ve evde maskeyle dolasiliyor (kardeşim kovitken öyle takıldım evde 2 hafta) geçmiş olsun belirti falan mı var
Süreç eskisi gibi değil daha basit ilerliyor. Pozitif çıktığını bildirmek için aranıyorsun gelirse filiasyon ekibi gelir, sistemde pozitif olduğun gözüküyor ve 7 günlük karantina süreci başlıyor.
Cevap
3Cevap
1 hafta evde yatıcaksınınız aile bireylerinden uzak durunuz ve kendi odanıza sokmayınınız. Ortak alanlara eldiven ve maske giyerek temas ediniz. (WC-Mutfak gibi.)
Geçmiş olsun öncelikle.. İzole olmanız gerekiyor.. Sadece evin içinde değil yani dışarı çıkmayın anlamında söylüyorum..
Eğer değişmediyse pozitif çıkan kişi ve temaslılar evde 1 hafta süreyle kalıyor.
Dün üşüyordun, pozitif misin?
Ben geçen sene geçirdim şu an nasıldır bilmiyorum. Sadece pozitif çıkan kişi karantinaya giriyor. Ailesi yine devam yani.
Evde kalacaksın çıkmak yok
Geçmiş olsun🤥
1 hafta karantina
evde geçirmen gereken bir süreç başlıyor..
Pozitif misin
Bir hafta dinlen parol ic
Biraz zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?