Sağlık Koronavirus testim boyle gösteriyor anlamadım negatif mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Anlamadm ne gösteriyor Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar hamilelik testi falan değil. Check up alman testi Koronavirus testim boyle gösteriyor anlamadım negatif mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Doktorcivann Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Sanırım değilsin birkaç sorum olacaktı orayla alakalı saygı çerçevesinde vaktiniz var mı müsait misiniz? 0 0 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Sağlık konusunda 650 cevap paylaştı. Positif göstergesi bu, selbsttest sonrası resmi test yapman gerekir resmi bir test yerinde o test yapilama kadar da izolasyona girmen gerek 0 0 Yorumla
IEpinEphrinEI Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Seni kandırmışlar hamilelik testi olum bu hahahahah coronada testinde renkler olur kağıda bakarsın. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Arkasnda yaziyoe pakette yaziyoe Yorumla
YLVKZ Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl tek çizgi var corona değilsin kitapçığına bak farklı yazıyorsa onu bilemem 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. coronayı kapmışsın ama aşşadan. 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Nasl yani Yorumla VeryWell +1 yıl corona yazmıyor üzerrinde hamilelik gibi duruyor. Yorumla Soran +1 yıl Check up alman testi bu Yorumla VeryWell +1 yıl çift çizgi varsa hayırlı olsun Yorumla Soran +1 yıl Pozitif mi.. Yorumla VeryWell +1 yıl pozitif evet. ancak bu hasta olacaksın manasına gelmiyor. antikorun var sadece. geçirmişte olabilirsin. her insana farklı etkisi oluyor. Yorumla Soran +1 yıl Bunu ilk defa duydum iki çizgi olunca antikor mu oluyor Yorumla Soran +1 yıl Bide tekrar hastaneye test vermem gerekli mi? Yorumla VeryWell +1 yıl tekrar teste gerek yok. kendini izole etmen yeterli. Yorumla Soran +1 yıl Saol Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl hamilelik testi degilmi o :)) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Degl check up alman testi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şaka yapıyorum ya bi doktora görünün testler yanıltıcı olabiliyor çok geçmiş olsun Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Sanırım pozitifsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tekrar hastaneye gitmeme gerek var mi? Yorumla
HİSTAMİNİK Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 617 cevap paylaştı. Belirtilerin var mı? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sanırım değilsin birkaç sorum olacaktı orayla alakalı saygı çerçevesinde vaktiniz var mı müsait misiniz?
Positif göstergesi bu, selbsttest sonrası resmi test yapman gerekir resmi bir test yerinde o test yapilama kadar da izolasyona girmen gerek
Seni kandırmışlar hamilelik testi olum bu hahahahah coronada testinde renkler olur kağıda bakarsın.
Arkasnda yaziyoe pakette yaziyoe
tek çizgi var corona değilsin
kitapçığına bak farklı yazıyorsa onu bilemem
babası belli mi?
coronayı kapmışsın ama aşşadan.
Nasl yani
corona yazmıyor üzerrinde hamilelik gibi duruyor.
Check up alman testi bu
çift çizgi varsa hayırlı olsun
Pozitif mi..
pozitif evet. ancak bu hasta olacaksın manasına gelmiyor. antikorun var sadece. geçirmişte olabilirsin. her insana farklı etkisi oluyor.
Bunu ilk defa duydum iki çizgi olunca antikor mu oluyor
Bide tekrar hastaneye test vermem gerekli mi?
tekrar teste gerek yok. kendini izole etmen yeterli.
Saol
hamilelik testi degilmi o :))
Degl check up alman testi
şaka yapıyorum ya bi doktora görünün testler yanıltıcı olabiliyor çok geçmiş olsun
bu korona testi mi hamilelik olmasın
Sanırım pozitifsin
Tekrar hastaneye gitmeme gerek var mi?
Belirtilerin var mı?
Bu korona mı?