Arkadaşlar sanırım ölüyorum :D bunlar referans dışı çıkanlar genel olarak neyim var
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer 

Arkadaşlar sanırım ölüyorum :D bunlar referans dışı çıkanlar genel olarak neyim var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bu ne be. Şeker var, kanında ki hemoglobin yuksek. Az su içip sigara içen biri yuksek ihtimal.
Hayatımda hiç sigara içmedim
Yarım hoca dinden yarım doktor candan eder derler. Doktorundan başkasına sorma en net cevabı ondan alırsın.
Doktorunla görüşmeni tavsiye ederim sana geçmiş olsun
Dahiliyeye gitmelisin bence birkaç değer anormal senin
Crp disinda cok sıkıntılı bir durumun yok antibiyotik tedavisine baslamalisin ama
Son 3 tahlilimde hep yüksek çıkıyor
Antibiyotik baslamadi mi doktorun kalsiyumda düşük vitamin takviyesi ve Antibiyotik şart
Yok hayır ya ilk kez kalsiyum test oldum da daha önce enfeksiyon hep böyle çıkıyordu bir şey denmedi hiç sürekli bötle olması da düşündürdü
Hep boyle çıkmasi ve bisey denmemesi cok ilginc yani baska bir doktora görünmelisin bence
Senin olduğundan emin misin. Kolon boyun kac
172
70
Tok karna tahlil vermiş olabilirsin. Biraz enfeksiyon var. D vitamini eksik. Kapalıysan ona bağlıdır
Aç karnına ya çok şekerli yiyorum açığım
Glukoz değerin kaç
100
HOMA-İR değeri n yüksek. Ciddi bir insülin direncin var. Ailede diyabeti olan var mı
Hayır yok. Geçen yıl 6.5 homa ır değerim
10 kg verdim glifor kullandım şimdi iyileşmek yerine daha kötü oldu moralim bozuk :(
Tek bir şey kullanmakla bütün değerleri referans aralığına getirmek mümkün. İstersen konuşabiliriz.
Tabii
Gizliden çıkıyorum yazar mısın
Okey
Çıktım
Acil yemeden içmeden keş kendini.
Ne alaka
Değerleri ne olduğunu sana söylemediler mi?
turp gibisin. meyve ye biraz
Yaşadığına emin misin 😃
Kan mı kaybettin naptın da her şey düşmüş