Sağlık Anlayan varsa tahlil sonuçlarımı yorumlayabilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Arkadaşlar sanırım ölüyorum :D bunlar referans dışı çıkanlar genel olarak neyim var Anlayan varsa tahlil sonuçlarımı yorumlayabilir mi? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YokDahaNelerYahu Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bu ne be. Şeker var, kanında ki hemoglobin yuksek. Az su içip sigara içen biri yuksek ihtimal. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayatımda hiç sigara içmedim Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 303 cevap paylaştı. Yarım hoca dinden yarım doktor candan eder derler. Doktorundan başkasına sorma en net cevabı ondan alırsın. 0 0 Yorumla
Benimolsadecebenim Takip Et Master Yaş: 36 , eic 63% +1 yıl Sağlık konusunda 619 cevap paylaştı. Doktorunla görüşmeni tavsiye ederim sana geçmiş olsun 0 0 Yorumla
limpbizkit Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Dahiliyeye gitmelisin bence birkaç değer anormal senin 0 0 Yorumla
Rüzgâr8888 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Sağlık konusunda 718 cevap paylaştı. Crp disinda cok sıkıntılı bir durumun yok antibiyotik tedavisine baslamalisin ama 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Son 3 tahlilimde hep yüksek çıkıyor Yorumla Rüzgâr8888 +1 yıl Antibiyotik baslamadi mi doktorun kalsiyumda düşük vitamin takviyesi ve Antibiyotik şart Yorumla Soran +1 yıl Yok hayır ya ilk kez kalsiyum test oldum da daha önce enfeksiyon hep böyle çıkıyordu bir şey denmedi hiç sürekli bötle olması da düşündürdü Yorumla Rüzgâr8888 +1 yıl Hep boyle çıkmasi ve bisey denmemesi cok ilginc yani baska bir doktora görünmelisin bence Yorumla
1doktors2 Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Sağlık konusunda 1,6b cevap paylaştı. Senin olduğundan emin misin. Kolon boyun kac 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 172 70 Yorumla 1doktors2 +1 yıl Tok karna tahlil vermiş olabilirsin. Biraz enfeksiyon var. D vitamini eksik. Kapalıysan ona bağlıdır Yorumla Soran +1 yıl Aç karnına ya çok şekerli yiyorum açığım Yorumla 1doktors2 +1 yıl Glukoz değerin kaç Yorumla Soran +1 yıl 100 Yorumla 1doktors2 +1 yıl HOMA-İR değeri n yüksek. Ciddi bir insülin direncin var. Ailede diyabeti olan var mı Yorumla Soran +1 yıl Hayır yok. Geçen yıl 6.5 homa ır değerim 10 kg verdim glifor kullandım şimdi iyileşmek yerine daha kötü oldu moralim bozuk :( Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tek bir şey kullanmakla bütün değerleri referans aralığına getirmek mümkün. İstersen konuşabiliriz. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tabii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden çıkıyorum yazar mısın Yorumla Soran +1 yıl Okey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Sağlık konusunda 445 cevap paylaştı. Acil yemeden içmeden keş kendini. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Peugeot90 +1 yıl Değerleri ne olduğunu sana söylemediler mi? Yorumla
Geminism Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Kan mı kaybettin naptın da her şey düşmüş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bu ne be. Şeker var, kanında ki hemoglobin yuksek. Az su içip sigara içen biri yuksek ihtimal.
Hayatımda hiç sigara içmedim
Yarım hoca dinden yarım doktor candan eder derler. Doktorundan başkasına sorma en net cevabı ondan alırsın.
Doktorunla görüşmeni tavsiye ederim sana geçmiş olsun
Dahiliyeye gitmelisin bence birkaç değer anormal senin
Crp disinda cok sıkıntılı bir durumun yok antibiyotik tedavisine baslamalisin ama
Son 3 tahlilimde hep yüksek çıkıyor
Antibiyotik baslamadi mi doktorun kalsiyumda düşük vitamin takviyesi ve Antibiyotik şart
Yok hayır ya ilk kez kalsiyum test oldum da daha önce enfeksiyon hep böyle çıkıyordu bir şey denmedi hiç sürekli bötle olması da düşündürdü
Hep boyle çıkmasi ve bisey denmemesi cok ilginc yani baska bir doktora görünmelisin bence
Senin olduğundan emin misin. Kolon boyun kac
172
70
Tok karna tahlil vermiş olabilirsin. Biraz enfeksiyon var. D vitamini eksik. Kapalıysan ona bağlıdır
Aç karnına ya çok şekerli yiyorum açığım
Glukoz değerin kaç
100
HOMA-İR değeri n yüksek. Ciddi bir insülin direncin var. Ailede diyabeti olan var mı
Hayır yok. Geçen yıl 6.5 homa ır değerim
10 kg verdim glifor kullandım şimdi iyileşmek yerine daha kötü oldu moralim bozuk :(
Tek bir şey kullanmakla bütün değerleri referans aralığına getirmek mümkün. İstersen konuşabiliriz.
Tabii
Gizliden çıkıyorum yazar mısın
Okey
Çıktım
Acil yemeden içmeden keş kendini.
Ne alaka
Değerleri ne olduğunu sana söylemediler mi?
turp gibisin. meyve ye biraz
Yaşadığına emin misin 😃
Kan mı kaybettin naptın da her şey düşmüş