Analizinizi yapayım mı yani öyle kısa şeyler can sıkıntısı falan işte
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Evet yap bence
Hayattan yorulmuşsun kırılmışsın zamanında bastırılmış bazı duyguların var öfke gibi merhametlısın ama karşında cahil laftan anlamayan biri varsa uğraşmazsın silersın sakin bır yapın var gibi
Teşekkür ederim hepsi tamamen doğru.. ✨🌺
Rica ederim
Yap bakalım inşallah olumlu olursun sevgiler
Olur
Kırgınlık var içinde birine değer verince kıymetli oluyor senin için önemsersin ama kendini asla ezdirmezsin asla oyle gorunmekdende hoşlanmazsın çok sinirli değilsin pek umursamıyorsun insanları boş konuşan kısıler umrunda olmuyor arkadaşlarına değer verirsin ama çıkarcı kişileri hayatında tutmazsın
Teşekkür ederim
Rica ederim
evet ben de istiyorum:D
Hayata kırgınsınız sinirlisiniz ama bir yandanda güçlüsünüz yerı gelınce gayet enerjiksiniz oyle kımse umrunuzda degıl aslında ama canınızı sıkan bır durum oldugunda lafa gırebılırsınız
YÜZDE YÜZ DOĞRU TESPİTLER
teşekkür ederim <3
Rica ederim🤍
Yap bakalm ne anlatcan
Bence istiyorum
Yolla gelsin güzellik 🌺
Neyin analizi? Yap bakalım
ne üzerine ki bu analiz
Yapabilirmisin dene bakalım
Sen hiç umursamıyorsun umursamazsın bırazda hayat senı boyle yapmış yaşadıkların yani kafana takmıyorsun oyle ciddiye almıyorsun pek sacma degersıs gordugun kişilerı ozellıkle ama deger verırsende gercekden o degerı hıssettırırsın ama ondada kendını ezdırmezsın gıtmeyı bılırsın
Yap merak ettim
Yapabilirsin buyur
Yanlız hissediyorsun kendini etrafında birileri olmasına rağmen ama eğleniyorsunda yeri geldıgınde deger verdıgın bırıne kıymet verırsın kaybetmek ıstemezsın ama kendınj cokda ezdırmezsın bıraz gergın bırısın ama cok değıl
Gerçekten doğru 😮 kahin misin 😄
Dıger tum cevaplara bak yanlış dıyen bulabılıcek mısın hahahd ağır şeyler yaşamakdan hep bunlar
Belli belli 😄
🙃🙃
😊😊
ne hadle? @meeowwwwwwwww
Yani yapmıyım o zaman
@meeowwwwwwwww
aynen öyle. kolay gelsin
Haydi yap bakalım 😊
Hayatta eskıden kalp kırıkların olmuş yorulmuşsun üzülmüşsün ama atlatmış gibısın en azından atlatmak zorunda oldugunun farkındasın sakin bır yapın var bıraz
Senin burcun ne? 🤔
Yengeç neden sordun
6ncı his ve öngörülerin sağlam çok, fal falan bakabiliyor musun?
Yok inanmam fal diye bir şey yok yalan o
Bence bi başla derim hafiften bakalım :) yine de sen bilirsin ama
Yok hayır Allah göstermesin ama bu birşeyleri hissetme şeyi çok var bazen rahatsız olduğum oldu hayırlısı olsun
Nasıl bir rahatsızlık?
Yani bu dizi falan izlerken bugünde oldu mesela içime hissediyor dızının ılerısınde ne hamleler falan olucağı oluyor sonra yani bılmıyorum oyle rahatsız hıssettım bazen
Kişiler hakkında ki yorumlar peki burada yaptığını mesela normalde de yapıyor musun işte şu şöyle olur bu böyle olur bu böyle biri falan diye çıkıyor mu?
Öyle analiz yapmadım gerçekde birine denemedım hiç ama gözlerınden falan kötumu ıyımı anlayabılıyorum neden sordun kı
Merak ettim diyelim:)
Anladım peki o zaman
Bu arada ilk yorum çok doğruydu, bahsettiklerin
Buda içime doğmuş demek ki🙃
Fazlasıyla hem de anlat desem daha beni bana anlatacaksın neredeyse :)
Yok be o kadarda değil artık
Okadar diyeyim
Değil değil ahhsd
Öyle diyorsan öyle olsun 😅
🙃🙃
🙂🙂
Yap bakalım cano 😏
Sen pek birşeylerı kafana takmıyorsun kendınce sorunların var dertlerını sorunlarını oyle dokmuyorsun cok yakın oldugun dostuna falan guvendıgın anlatırsın onlarada kıymet verırsın
😳😳😳😳😳
Salladın mı lan 😳
İçime doğanlar bunlar uykuluyum yanlış dıceksen dırek de hahad
Olur
Biraz ulaşılmaz birisin birini seversen eger gercekden cok seversen onun için çabalarsın ilişki için laflarını sozlerını net soyluyorsun esırgemeden oyle sınırlı degılsın pek
Güzel :)) tutturdun
Yap bakalım
Şimdi sen bırseyler yasamıssın ama ayakdasın hala merhametlı bırısın ama sankı sertsınde kuralcısın gıbı bazı konularda dostlarına deger verırsın kıymetını bılırsın
Olabilir..
Sen birşeyler yaşamışsın ama çok ağır değil gibi ama kırılmışsında aynı zamandada hayat dolusun asla bırının senı ezmesıne ızın vermıyorsun eğlenmeyı sevıyorsun çok kafaya takmamaya çalısıyorsun bazı şeylerı arkadaşlıklarada onem verırsın (yapabıldıgım kadar)
Çok tatlısın sağol 😊😘
🤍🤍
Yap lan
Sen kırılmışsın eskıden yorgunsunda bedenın ve ruhun ama bır yandan enerjıksınde serbest bı stıl gıbı bırseyın var kafana gore yanı sanıldıgının aksıne merhametlı bırısın ama pek kımse bılmıyor bunu sende ınandırmak ıstemıyorsun ugrasmıyorsun
Olur yap
Evet
Yapp
Olur.
hayırlısı
Olur
Asasasas😂
Yap.
Olur
Yap bakalım
anılarla yazdım seni kalbime
Yap bakalım
Olur
d e haydeeee
Yapma
Yapabilir sin
Kendini analiz et
yap benı analız
Yapasın
Yapacan mı
Olur yap.
Yorgunsun birşeyler yaşamışsın ama boşvermışsın herşeyı gıbı akışına bırakmış gıbısın kafana takmıyorsun en azından takmamaya çalışıyorsun net bır gorunumun var bıraz (oldugu kadar)
Evet öyle, teşekkür ederim
Rica ederim
Olur
Yap lütfen
yap bakim
Yap tabi
Yap hadi
Sen biraz yaşamıssın bırseyler aşk olarak yanılmış gıbısın hayatta guven sorunun var gıbı bu yuzden bu yaşadıkların yuzunden yaptıgın davranışlar yanlış gıbı gorulebılıyor ama aslında yaşanmışlıktan boylesın (yapabıldıgım kadar artık)
Bu kızı dinleyin ve korkun dkkdkdkd
Masumum ben
Bunun içine cin girmiş cin
Tövbe de ya ne diyorsun hahahd
Hahahahaj
Yapp
Senin kalbın kırılmış ve baya kırılmış gibi ama hala guclusun ve oyle durmaya devam edıyorsun yenılmeyı sevmıyorsun çok oyle dertlerınıde dokmuyorsun guvenınde pek yok ozellıkle kızlara karşı (olduysa oldu olmadıysa bırdahakıne hahsd)
Yemin ederim bildin
Hediye olarak bir kedinin totosuna vurabılırsın
Sol elim kan revan görsen bı kedi parçaladı kedi deme bana 😢
Bir insan görünen ama aslında insan olamayanın verdiği yaradan iyidir bence dimi
Öyle elimi parcaladi kalbimi değil hala seviyorum namussuzu ama uzaktan
Olsunnn onlar çok masum şirinler Allah onları korusun zalımlerden
Bizimki mazlum değil aslan mübarek. Kardeşim istedi diye sahiplenip getirdim beni hiç sevmiyor nedense. Amin
Olsunn masum o totosuna bı vur aklı basına gelsın
Cesaretimi toplarsam söz vurcam senin için 🤣👍
Teşekkür ederim o zaman dikkat et sap sağlim gel hahsd
Rica ederim tamam 😅
Yap bakalim
Olurrr
Yap bakalım