Benimle analiz yapar mısınız?

Bir arkadaş beni biriyle tanıştıracaktı. Ama kendisi benden haberi yok ve onu davet etmişti bir hafta yüzyüze demek için. Onunda işleri yoğun gelemiyodu ama aslında olay karışık bilse beni gelir üç beş saatte olsa. Daha önce beni sormuş bekar mı diye. Başka şehirde o hemen yan. Bu süre bir ay uzayınca çoktan bir buçuk ay da olmuştu. Arkadaşımın eşi her bu konu açıldığında umutlanıyorsun değilmi belki başka birini bulursun diye konuşuyordu. Çünkü ilerleme yoktu belirsiz hissettiğinde böyle konuşuyordu beni üzmemek için. Ama geçen hafta ona dedim süre uzayınca belirsizlik zor dedim o şu an hala bekar mı bilmiyoruz ve ben iş bakıyorum her an taşınabilirim dedim. Eşiyle konuştu ve hızlandırdılar mı acaba cocukla yüzyüze değilde artık telefonda konuşmuş söylemiş olabilirler mi diyorum benim hakkımda tanışma hakkında, çünkü bu hafta eşi bana ailen ne düşünüyor evlilik için seçeceğin erkekler hakkında diye sordu yani karışır mı gibi. Dedim hayır bana güveniyorlar öyle söylüyorlar. Sonra hep umutlanmıyorsun değilmi gibi davranan arkadaşım bana bugun bir şey anlatıyordu orada güzel bir mekan bahsetti bende dedim artık o gelirse buraya oraya date e çıkarız. Arkadaşım da dedi döreğmğz çıkarız (eşi o ben, benle tanışacak olan) yani bu şekilde konuşmazdı. Sizce birşeyler mi olmuş konuşulmuş. Bu pazar toplanıyoruz. Diyorum acaba gelir mi. Çünkü o toplanma günleri gelme ihtimali olduğunu biliyorum. Ne düşünüyorsunuz insan psikolojisi vs bu sorulardan olanlardan yola çıkarak. Arkadaşım yüzyüze istiyordu bu konuyu ona açmayı ama zaten o zamanında beni sormuş ve bu tepkiler gecikme sonrası telefonda konuşmuş olma ihtimali var değil mi? Bu kişi beni en az dört beş kere gördü. Ve ona değer veriyorum iyi birisi o yüzden sabredip bekliyorum. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden

Benimle analiz yapar mısınız?