18 yaşındayım 62 kilo ve 1.60 boyundayım arkadaşım boyunla sürekli dalga geçiyor kısamıyım sizce?
(Dalga geçmesini kafama takmam ama sürekli söylenmesi can sıkıyor)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 18 yaşındayım 62 kilo ve 1.60 boyundayım arkadaşım boyunla sürekli dalga geçiyor kısamıyım sizce?
(Dalga geçmesini kafama takmam ama sürekli söylenmesi can sıkıyor)
Tepki göstermen gerektiğini düşünüyorum. Sineye çekmeye devam edersen takıntı oluşturmaya başlarsın hemde daha fazla üzerine gelirler. Boyunu sevdiğini ve boyunla dalga geçilmesinin senin için sorun olmadığını ama sürekli dile getirilmesinin can sıkıcı ve çocukça olduğunu söyleyebilirsin.
20'ye kadar belki uzaman devam eder. uzamaya en faydalı şey erken uyumak. 12den önce mutlaka uyuman lazım. uyuduğun ortamın karanlık olması lazım. 2 yıl boyunca düzenli olarak 10 gibi uyusan bir miktar daha uzayabilirsin.
Cevap
11Cevap
Kısa kızların her zaman artıları çoktur kucakda da iyi sev*ş*r bu da bir üstünlükdür
Boy da kilo da çok iyi
Kilo verme bu arads, balık etli olman çok hoş:)
normal turk kadınları genelde 1.62 ortalama endonezyada 1.49 sukur bıle etmelısın allaha :)
tavrını ortaya koy sende. çokmu komik falan de. veya sende onla dalga geç nasıl hissettiğini anlar belki. ( yanlış bişey farkındayım. ama bazı insanlar hakediyor.)
Kendisi uzun ama obeziteye yakın üzülmesin diye ben birsey demiyorum destek olmaya çalışıyorum ama boşa bazi insanlara
Boy değil kalp önemli
Boy güzel ama boyuna göre kilo var biraz
Boyun kısaysa kilon orantılı olmalı
yani kısasın
Kısa değilsin bana göre kısasın ama ben 185 im 🤣
1.60 valla kısa değil çoğu kız 1.50
Ne saçma geçsin kısa değilsin
Hayır değilsin.
Hayır orta boyun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?