Herkes gibi siradan bir insandım. Taa ki bugün hastaneye gidene kadar. Sonra bir Tomogrofi hayatımızı değiştirir.
Bir video izlemistim. Hani arkadaşlar birbirine sorar ya nasıl gidiyor diye. Eh iste ne olsun aynı deriz hemen hemen. O aynılar aslında ne kadar da kıymetli bir bilirsek. O eh iste aynı dediğimiz , evden ise isten eve dediğimiz yerin arasına bir hastane girdi mi o zman evden ise gitmenin kıymetini anlarız.
Hafif baş ağrısı vardi. O yuzden ise girmedim hasteneye gittim tomogrofi istediler. Herkes cok şaşırdı. Sol lob baya hasarlı. Söylediklerinde pek umursamadım ama sonucu gördüğüm zaman şaşırdım. Bir yumru oturdu boğazıma. Sol lob baya gitmiş. 27 yaşında bir insan icin oldukça fazla...
Değer mi be? Her ota boka üzüldüm ne gerek varmis. Sağlığım olmadiktan sonra.
Size tek tavsiyem hastaneyle aranızı iyi tutun. En ufak rahatsızlıkta gidin. Benim gibi üşenmeyin. Sacma sapan kaprislere dalmayın benim gibi. Herkes kendi doktoru değil kardeşim onu öğrendim ben. Hem de çok feci bir dersle. 😢😢😢,?
Bir video izlemistim. Hani arkadaşlar birbirine sorar ya nasıl gidiyor diye. Eh iste ne olsun aynı deriz hemen hemen. O aynılar aslında ne kadar da kıymetli bir bilirsek. O eh iste aynı dediğimiz , evden ise isten eve dediğimiz yerin arasına bir hastane girdi mi o zman evden ise gitmenin kıymetini anlarız.
Hafif baş ağrısı vardi. O yuzden ise girmedim hasteneye gittim tomogrofi istediler. Herkes cok şaşırdı. Sol lob baya hasarlı. Söylediklerinde pek umursamadım ama sonucu gördüğüm zaman şaşırdım. Bir yumru oturdu boğazıma. Sol lob baya gitmiş. 27 yaşında bir insan icin oldukça fazla...
Değer mi be? Her ota boka üzüldüm ne gerek varmis. Sağlığım olmadiktan sonra.
Size tek tavsiyem hastaneyle aranızı iyi tutun. En ufak rahatsızlıkta gidin. Benim gibi üşenmeyin. Sacma sapan kaprislere dalmayın benim gibi. Herkes kendi doktoru değil kardeşim onu öğrendim ben. Hem de çok feci bir dersle. 😢😢😢,?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok geçmiş olsun
Sagol tesekkurler
Geçmiş olsun, çok üzücü bir durum. Tedavi süreci nasıl ilerleyecek peki? Doktorların önerisi nedir?
Bu akşam öğrendim. Araştırma hastanesi dolu ilk randevuda gidip görünmem lazim. Olmadi ozel de bakmam lazım. Hiç bir şey bilmiyorum. Bildiğim tek şey bana acıyan gözlerle baktılar. Bu Yas için çok erken der gibi
Lütfen en erken tarihe randevu oluşturmaya çalışın. Sağlık beklemeye gelmez çünkü. Hemen bu kadar evham da yapmayın. Hastalığınız tam olarak ne bilmiyorum ama cerrahi yöntemler artık çok ileri düzeyde. Beynin kendini yeniden düzenleyebilen bir organ olduğunu da unutmayın. Sol lobun sahip olduğu fonksiyonları geliştirebilmek için egzersizler de yapılabilir belki. Kendinizi kötü sonuçlara hazırlamak yerine iyi düşünün, iyi olsun. Her şey beyinde başlıyor ve yine beyinde bitiyor. Çevremde bile bunun çok fazla örneği var.
Teşekkür ederim
Rica ederim..
O zman bundan sonraki hayatina önem ver be valla yapabileceklerini yap eğlen kendine vakit ayir dinlen..
Teşekkür ederim
çok geçmiş olsun 💐 bende de baş ağrısı çok var ve kafamın sol tarafı arada ağrıyor yürümemde de değişiklikler oldu. gitsem iyi olucak
Hiç ıhmal etme. Umarım bir şey çıkmaz.
umarımm. senin için iyi dualar edeceğim umarım iyileşirsin :)
Temennin icin tesekkurler
Cok gecmis olsun insallah iyi olursun bozma moralini
Tedavisi var mı durum nedir?
Tedavi yok. Bütün randevular dolu. Ilerlemesinden korkuyorum.
Özele git bekleme
Öyle yapacam mecbur
Allah yardımcın olsun. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin sana. Bol bol dua et 🙏 ben iyileleceğini hissediyorum Rabbimin izniyle
Eksik olma
Doktorlara sor en iyi hocaya git, hocaların hocası olsun bu alanda Türkiyedeki en yetkili kişi kimse onu bul. Parayı düşünme doktorun da isteği ile hastane indirim yapacaktır. Hatta bazı doktorlar hastayı ücretsiz kontenjana alıyorlar. Ücretsiz olmasa da kredi çekersin. Allah yardım edecek sana gör bak. Rabbine güven ona tevekkül et. Şifa bulacaksın
Sagol. Dikkate alaçam söylediklerini
Gecmis olsun kardeşim
Sagol.