Nedir benim bu çilem?

Yanlış bir evlilik yaptım ve sebebi bebi sevmeyen ve değer vermeyen ailem. Okadar hakaret ediyorlar okadar uğraşıyorlar ki başta annem kız kardeşim sonra babam. Kaynanam ve eşinin ailesi dışladı beni çünkü ailemin sorunlu davranışları sebebi ile ters düştük beni hor gördüler anlayacağınız eşimde beni savunmadı kendini düşündü ailesinin tarafında oldu bazen benim tarafıma geçti neyse bunların üzerine birde eşimin manyak bir insan olmasını ekleyin şu an doğduğu günden beri hiç susmayan bebeğim de var. İnanın hiç susmuyor hep bagırıyor ya da ağlıyor. Sekiz aydır ne uyku ne sosyal hayat var. Bana destek olanlarda benimle kavga ediyor çocuk susmadıkça durmadıkça. Annesin sen hep gezdir sustur diyorlar. Eşimi de kızımıda ailemi de geride bırakmak geşiyor içinden keşke çocuk olsam tekrar diyorum ozaman sadece ailem zarar veriyordu bana şimdi akrabları da dahil bir sürü insan beni sevmiyor ve uğraşıyor birde hayatımı eline alıp tek bir özel alan bırakmayan bebeğim de eklendi. Evimde eşim işteyken rahat ederdim o da kaldı. Gidicem başımı alıp sonrada sen nasıl annesin diycekler. Dayanamıyorum.

Nedir benim bu çilem?