Çay yapacağım çaycı yerine az kalsın çamaşır makinasının deterjan gözüne çay koyacaktım😂😂 Sizin oldumu böyle kafanızın uçtuğu dönem eşim lan lan napıyorsun diyor😂😂gidiyordu çay makinada çay demleyen ilk insan olacaktım😂😂
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ahahahahahah çok gülesim geldi kesin başıma gelecek 🥺
😂😂
off nasıl gülmemi engelleyebilirim
gülme komşuna gelir başınayı yaşıcam kesin 😬😁😂❤️
sakın sakın ha gider makina da çamaşırlar 😀
çay demi mi yoksa toz halini mi koydun 😂
toz halini tam dökecektim eşim yakaladı 😀
işte hayat arkadaşlığı bu demek demek ki 😂😂😂
😀kurtarıcım oldu bide o çayi çamaşırlardan temizlemeye ugraşırdım. makina su alsa kurtarıcım kocam😂
Merak etme çayı demleyip buzdolabına koymuş insanız normal şeyler bunlar 😂😂😂
soğuk çay seviyorsun herhal😂
Yok be sahur için demledim elimdeyken buzdolanındsn annem bişi istedi bende demliği koydum tabi yemeği meyvesuyu ve su ile bitirdikten sonra ezan okunmaya yakın aklıma geldi 😂😂
😂😂Allah canını almasn
Te allam 🤪🤪🤪seninki sanki normal
😂😂Benim 3 cocuk yedi beynimi napim her dakika anne anne
İşin zor ozaman ben tek yeğene zor baş geliyorum 😂😂😂
evet ya ne ödev bitiyor ne temizlik ne yemek. yazık bize
😂😂😂İşin çooook zor valla bekarlık sultanlık ben yılda 1 2 ay çekiyom
Evet zor guzel yanıda var kızım boyuma geldi😊
Neee Allah bağışlasın ben küçük sanıyordum 😂😂3 5 civarı
yok en ufak 3 ortanca 8 en büyük 10 bitecek 11 e giriyor
Maşallah bizim yeğen 4 buçuk ama çok fena 7 köyü birbirine katar sonra kenara çekilip izler 😁😁😁
Benim. kız her yerde ağzma tükürüyordu. En son pazarda bi döndüm pazarcıyla oturmuş spagetti yiyor. Bizde onu arıyoruz. Çok hiperaktif ti ömrumü yedi. Gece rahat yatamazdm sabah kalkarsa bu erken camdan atlar felan
Biz köydeyiz ondan rahatız 😁😁işin gerçekten çok zormuş yaa şu an peki biraz sakinledimi aynımı
Hala var dengesizlik mesela aniden kardeşini ısırıyor ya da düşürüypr. ya da ağlatacak bi şeyi yapıyor inatla halen var gariplik
Enerji fazlalığı var istersen günlük spor yaptır zamanla oturur ben başka türlü baş gelemiyorum erken uyutmak için
pazarda affedersin milletin tezgahndan südyen almş elinde oynaya oynaya geziyoruz. Bebek arabası göremedim. Bi baktm herkes bize bakıyor. Tabi eline baknca anladm olayı adam geldi hırsz yerine koydu çok üzüldm
Ahır yaparken beton istedik betonu getiren adam keldi bu başladı keltoş babana koş şarkısı söylemeye akşama kadar 18 araba geldi her gelen bununla uğraştı tabi harçlık karşılığı 😂😂
😂😂 fena ya bide muz alıp yemişti pazarda annemde adama dedi helal ediyon mu etmiyorsan parasıni de verelim adam etmiyorum helal dedi. O zamanın parasıyla 1 kilo muz parası 1 tane muza istedi adam. Halen annem der insanlık kalmamş biz sorduk taa dolaştk hangi tezgahtan aldın günah haram yemesin adamda bize böyle yaptı. Kızdı bide
Yok o konuda bizim oranın esnafı iyidir çocuksa eğer dükkandan pazardan istediğini alıp yer kimse bişi demez büyükşehir insanlığın bittiği yer
Evet
Sne çok çekmişsin belli 😂😂😂ilerde anlatırken merak etme katıla katıla gülersin
Hele birde bir şey duysun iyi kötü bilmez gelir eve söyler 😂😂😂eşeğin şeyi gibi ne bekliyorsun sürene inekleri die bağırmış komşu kocasına oda ona bağırıyor unutturana kadar akla karayı seçtik
Tövbe 😂yok bizimkiler argo kelime pek bilmez büyük kızım komşunun oğlu 2 yaşnda falan ona ananı tikim demiş. Sorardı anneni tikim ne anne diye bende açıklayamadm bi türlü. En son annenin ayıp bi yerini göreyim demek. Diye anlatm😀Gitmiş anneni tikim sana gelsin diyor çocuğa😂😂
😂😂😂😂Çocuklarla uğraşmak hem zor hem zevkli heleki çıkılmaz biryerdeysen 😂😂
Vala çok fena yeni nesil çok
Biz geçtik hadi ya torunlar 😂😂😂
Geçen çok sıkıştm gece oğlum babanın ayağında bocek var kendi yatağına git dedim. Hep bizim yatağa sürmüş bocegi diye. Abooo babasi yanina çagırıyor gelmem senin ayağn böcek li diyor.😀😀gelene geçene babamn ayağında cöcek var iyy diyor
Çocuktan al haberi 😂😂😂ne yaparsam yapayım yeğenimin yanında aşırı dikkatliyim kız arkadaşım varken dede dayım telefonda birine aşkım dio dedi 😂😂😂tabi yerin dibine girdim yemeği filan bıraktım
😂😂😂
Gözümdeki gözlüğü 10 dk evde aradığım çok olmuştur 😒
evet bende telefon ya da kumanda çok aradım😀Bide geçen çocuk ardımdan gelmiş balkona kilitlemişim dön dolaş cocuk yok balkona kitlemişim.😂😂
Ayy fenaymış 😂
ufacık ne yapayım arkamdan sessizce girmiş Bende okula gideceğim. Balkona çıkar atlar diye döndüm balkonu kilitledim arıyorum kızım bak kardeşne dikkat et diye anne kardeşim nerde diyor ara dur😂😂işte cocuklar beyni çok yoruyor.
Bişey olmamış Allah’tan:)
seslendim kapıyı yumrukluyor anne anne😀yok öyle aşırı tırmanmıyor. da ben bi ihtimal tedbir diye kilitliyorum.
En iyisini yapıyorsun :)
Çöpe atmam gerekeni tabağıma tabağa koymam gereken şeyi de çöpe atmıştım geçen gün 😐
😂😂yazık olmuş nimete. Afiyet olsun
Oldu oldu çok afiyet oldu 😅
Oluyor, bulaşık makinesine çorap koymuşum uyku sersemiydim. Makine bittikten sonra farketmistim.
😂😂sende uçmuşsn
Oluyor ama seninki Guiness rekorlar kitabına girer.
yok be o kadar değil
Ama kafamız nasıl güzel 😂🤣
baya😀
Kafan güzelmiş güle güle kullan knk 😂
😂😂kullanabilirmiyim bilemem bu gidişle 😀kafamı
Hayırlısı olsun o zaman 😂
Ben de çamaşır makinasına bardakları koymuştum
Çooook