+1 yılBirkaç nedeni olabilir.
1- En basitinden kulaklıgın bozulmus olabilir. Degistirdim demissin ama modern kulaklıklar kulak tipine gore yapılıyor yani bazı kulaklıklarda sol kulaklıgı saga takarsan sesin az gelmesi durumu yasanabilir.
2- Otitis media (orta kulak iltihabı) olabilir. Gerci bu varsa agrı da yapar.
3- Kulak kiri olabilir. BAzen kualk kirlerinin yogunlugu ve kıvamı duymayı engelleyebilir.
4- İç kulak hasarlı duyma bozuklugu sekillenmis olabilir. İç kulakta hepimizin bildigi ors üzengi cekic jkemikleri ve cok azımızın bildigi bunların etrafındaki bir sıcı var. eger bu sıvıda bir yogunluk degisimi olmussa olabilir.
5- Devamlı aynı kulaktan muzik dinlemissen, ya da kısa sure once yuksek frekansta bir muzik ya da sese maruz kalmıssan tek taraflı veya cift taraflı gecici işitme problemlerinin gorulmesi olasıdır.
Son olarak butun bunlardan hangisi olursa olsun en kısa zamanda bir doktora gitmeni kesinlikle oneririm...02 Yorumla- +1 yıl
Normalde kulagimin az duydugunu dusunmuyorum muzik dinlerken kulaklikla oluyor bunuda bu sekilde farkettim cinlama veya agri gbi bir sikayetimde yok ama en kisa zamanda doktora gitmeyi dusunuyorum saol bilgilendirdigin icin :)
- +1 yıl
sen yine baska bir kulaklıkla dene...
En İyi Cevaplar
Ani refleksif hareketler sonucunda bile duyu kaybı yaşana biliyor veya hafif ortakulak problemi mantar vs bunlar geçici kayıp yapabiliyor insanlar yüzde 50 si bu durumu yaşayıp farkına varmıyor
05 Yorumla- +1 yıl
Ben vardigim icin sanslimiyim simdi :)
- +1 yıl
O sorunun benim oldugumu kimse bilmiyo şisşst son satırı yuzunden :)))
- +1 yıl
Hisst :)
Sebebi tamamen bilimsel bir şey. Müzik dinlerken, arkadaşlarınla telefonda konuşurken sağ kulağın daha iyi duyar çünkü beyinin sağ lobu çalışır. Ama sınavda falanken yani sayısal işlemler yaparken sol kulak daha iyi duyar çünkü bu sefer de sol lob çalışır.
00 Yorumla
Acilinn ben doktorummm... demek isterdim de degilim :) bacim sen bir doktora git baksin kulagini icini disini suyunu cilasini ona gore fikir sahibi ol :)
01 Yorumla- +1 yıl
Doktor gelirse eic secicem bekliyorum sfdss
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Sol kulağınıza su kaçmış olabilir veya içi pis olabilir sizin göremiyeceğiniz şekilde.
Sol kulak içinde ki kristallerde kaymalar olmuş olabilir.
Kulaklığı tam olarak kulağınıza oturtamıyor olabilirsiniz.
Bunların hepsinin çözümü için bir KBB uzmanına görünmenizde fayda var tabikide.
Geçmiş olsun02 Yorumla- +1 yıl
Pisi kabul etmiyorum her banyodan sonra itinayla temizlerim ben :)
Sağlık konusunda 521 cevap paylaştı. Bir çok nedeni olabilir, mesela kulaklığı sağ kulağındaki gibi tam oturtamıyor olabilirsin ya da artık çok fazla kulaklık takmışsındır sağ kulağının deliği sola göre daha genişlemiştir o yüzden sağda ki kulağın içine çok giriyor olabilir, kulak tıkanıklığı başlangıcı olabilir sol kulağında aslında ne desek boş. En güzeli doktora git.
04 Yorumla- +1 yıl
Teşhislere bak ben en iyisi doktora gidiyim siz supheye sokuyosunuz beni :)))
- +1 yıl
Tskr ederim saolun en kisa zamanda kontrol ettiririm :)
Farklı kulaklık denemissin ama farklı bir cihazdan dinlemeyide dene belki kullandığın cihazın jackında bir problem vardır. Bide bazı müziklerde sol ile sağdan aynı ses gelmiyor farklı müzikleride dene hala aynı ise bardağın dolu tarafına bak sol kulağın problemli değilde sağ kulağın daha iyi duyduğunu düşün ;)
11 Yorumla- +1 yıl
Hahahah aynen boyle dusunuyodum bende zaten sağ canavar gbi acaip duyuyo :))
+1 yılbenimde sag kulagım aynıydı doktora gittim muane oldum ameliyat olman gerekiyor dedi kulak kemikcigim zarar görmüş duyum saglanmıyordu ve kulak zarımında degişmesi gerektigini söyledi 2009 da ameliyat oldum hiç faydasını göremedim duymanın ama ameliyat çok güzel olmuş kulak zarın iyi durumda denildi bişey soracam o kulagını hiç yıkattınmı birde çınlama var mı ben sonradan duydum kulakta oluşan ses yitimi asla geri gelmiyormuş maalesef
04 Yorumla- +1 yıl
Yaa kalicimi cok kotu bisey bu herkes kucuk bir operasyonla halledilir diyor kulagimda hic bir rahatsizlik. olmamisti bu zamana kadar yalnizca kulaklikta farkettim sol biraz daha az duyuyor umarim ciddi bisey deildir sanada gecmis olsun uzuldum
- +1 yıl
eger iltihaplanma falan varsa hastaneye yatırıp ilaçla tedavi oluyor bir arkadaşım öyle oldu bayandı oda ama kulak zarın da sorun varsa artık devamlı olur çınlama var mı
- +1 yıl
Çinlama falan hic olmadi orta kulak iltihabi gecirmistim ilkokulda temizlenmisti bu duyuyla alakali biraz
- +1 yıl
bende hayatımda 1 defa yıkattım kulagımı aradan 5 yıl sonra kapandı kulak zararlıymış bilmiyorduk kulak zarına zarar vermş inşallah düzelirsin ilaçlarla ihmal etme ama doktora git en kısa zamanda
Ben denizci oldugumdan saglik kontrollerine giriyorum ve orda da beni bir odaya kapatip kulaklık takıp duyma testine soktular
Doğal olarak 2sinin de duyma hassasiyeti farklı
Hatta sarkilarin bazilarinda sag kulagina gelir bir ritmi digerine ise baska bir ritim gelebilir
Gene de göstermekte yarar var
Kulakligi kullanip yatarak dinliyorsan ise gecici bir durum olabilir bu08 Yorumla- +1 yıl
Normal de de duyma hassasiyetinde farklilik var mı mesela senin hangi kulagin daha fazla duyuyor :)
- +1 yıl
Ya ben test ettirdigimde sonuclarina bakmadim cunku merak etmedim ama sordum nasıl diye 2si de iyi dedi
bir de kulaklıkta oyun oynarken o zaman farkettim ses kasıyorsun
Yani neyin ne oldugunu nerden geldigini hissetmeye basladim
Uzaktan bile duyabiliyorum ama bazen yakından da anlayamiyorum bazi seyleri
Bende sanırım sag gibi hissediyorum ;) - +1 yıl
Demekki sag kulak fazla duyuyor birde sag kulakla duydugunu aklina daha hizli kazirmissin özel egitim gerektiren cocuklara diksiyon derslerinde vs sag kulaktan dinletiyorlarmis once oyle duymustum :))
- +1 yıl
Yan komsunun konusmalarini bile duyabiliyorum evin icinde demekki kulaklarim saglam belkide sag daha cok duyuyodur normalden iyi tarafından bakmak lazim ama doktorada gidip test edicegim :))
- +1 yıl
Arkamdan en cok aile fertlerim konusuyor istemesemde duyuyorum :))
sağ kulağından mendil sokup sol kulağından çıkart. sonra mendilin orta kısmı kafanın içindeyken, sağ elinle sağ ucunu sol elinle de sol ucunu tutup bir güzel sürttür. bir sağı çek bir solu. kulakların pırıl pırıl olacaktır. ayrıca mendilin beynine sürtünen tarafları da hafif bir hoşluk vermekle birlikte, beynini de temizleyecektir.
02 Yorumla- +1 yıl
Absürt cevaplarda yarişiyosunuz be :))
olabilir hayatım herşey bizim için bir sorun vardır, kulak pisliği vardır geçici tıkanıklık vardır ne bileyim bunun gibi şeyler yani.
hemen bir odyometrise görün tedavi ol derim,
şimididen geçmiş olsun02 Yorumla- +1 yıl
Tskr ederim :)
KBB uzmanına görün.
Odyolojik muayene sonucu iki kulak arasındaki fark ortaya çıkar.
Aslında diş gibi düzenli olarak odyolojik muayene olmalı ve sonuçları takip etmeliyiz...
İşitme kayıpları kontrol altında tutulması için gerekli...02 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim bilgilendirdigin icin giderim boş zamanimda insallah
+1 yılYooo gayet mantıklısın kardeşim bende onu fark ettim. Büyük ihitmal öbür kulağımız hasar görmüş olabilir, o yüzden o sıkıntı yaşanıyordur. Bende fark ettim. Çok şanslıyız :)
03 Yorumla- +1 yıl
Akilli insanın hali baska oluyo :)
- +1 yıl
Sağol farklıyız demi :))) Farkımız tarzımız :))
- +1 yıl
Kesinlikle :)
Ses kaybı olabilir, ölçüm yaptırıp öğrenebilirsiniz. Genelde yaşlılarda kulak temizliği yaptırılıp ciddi bir değişim sağlanılıyor ama sizin için ne yapılır bilemem.
02 Yorumla- +1 yıl
Benden umut kesilmemistir daha ben gencim :))
- Sağlık konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılbu çok normal birşey bir dergide okumuştum her iki kulakta sesi farklı ölçülerde duyarmış.. sol kulak müziği, sağ kulak ise konuşmayı daha iyi algılarmış..
04 Yorumla- +1 yıl
Benim tam tersi bu durumda o zaman :/
- +1 yıl
beyin lobu ile alakalı bir durum aslında sağ ve sol lob sesleri farklı algılarmış.. ve yanlış htrlamıyorsam bu araştırma 3 bin yeni doğan bebekte yapılmış tabi burada bir genellik söz konusu 3 bin bebeğin hepsininde sol kulağı müziği sağ kulağı konuşmayı daha iyi algılamamıştır herhalde.. çoğunluk baz alınmıştır..
- +1 yıl
Bana öyle geliyor olabilir mi acaba belki soyledigin gibidir ben boyle hissediyorumdur :)
- +1 yıl
bilemeyeceğim.. '')
Zamanında sol kulağının kulak zarını zedelemiş olabilirsin. Kulak pamuğunu derine sokmuşsan veya sivri cisimlerle karıştırdıysan bu mümkün
02 Yorumla- +1 yıl
Kulak çöpü de buna etken galiba
Sağlık konusunda 329 cevap paylaştı. Psikolojik. Bende bazen kulaklıkla son ses müzik dinlerken kapı çalıyor ve birileri Yusuuuuff diye sesleniyor. 😎 ��
010 Yorumla- +1 yıl
Bazende biri sesleniyor gbi oluyor :)
- +1 yıl
Desin ne olcakk efendim de karsilikli diyalog kurarsiniz :)
- +1 yıl
Cevap verirse altina sicarsin hahaha :))
- +1 yıl
Ben korkarim ya bazen uyurken adimin cagrildigini hissediyorum kalp spazmi geciriyodum az kalsin :)))
- +1 yıl
Yelizz :))
Doktora gidip kulak temizliği yaptırmanı öneririm. Birde çok fazla kulaklık kullanıyorsan zamanla kulağındaki duyma hassasiyetin ister istemez azalacaktır.
05 Yorumla- +1 yıl
Cok kulaklik kullaniyorum :♢
- +1 yıl
Huylu huyundan vazgecermi hala dinliyorum :))
+1 yılBenimde hep aynı oluyo merak etme bende korkuyodum ama isitme kaybımız yok:D
01 Yorumla- +1 yıl
Çok şükür bunu açiklayan kişiler cikti :))
+1 yılTıkanmıştır dert etme..
Havalar yağmurlu olduğunda basınç değişiminden veya uçuş yaptığında bile olabilen birşey.00 YorumlaDoğal, bir kulağın da diğerinden büyüktür bir ayağın diğerinden ve bir elin de diğer elinden büyüktür çok detaylı inceleme gerekir ama kulağı hemen anlarsın aynaya dikkatli bak :)
04 Yorumla- +1 yıl
Yoo görünümde farklilik yok :)
- +1 yıl
Ya ayaklarimda cok az var gbi ikiside kucuk ama sol daha kibar geliyo :)
+1 yılBende de ona benzer bişey vardı. Doktora göründüm sağ kulakta %50 işitme kaybı var demişti. ufak bir operasyon ile düzeliyor. Doktora gitmen tavsiyemdir
03 Yorumla- +1 yıl
Nasil bir operasyon bu günlük islerden alikoyuyormu
- +1 yıl
Şimdi ezbere bişey söyleyemem çünkü, doktor kulak kirini yumuşaklaştırabilir ama eğer sorun o değil de, başka bişey ise biraz daha uzun sürebilir. bunu en net şekilde doktorun söyleyebilir. en kısa sürede görünmen tavsiyem. Yoksa kalıcı olma riski var
- +1 yıl
Aaa korktum hemen gidiyom :))
Komşumuzada aynen böyle olmuştu , 2 güne kalmadı öldü )
01 Yorumla- +1 yıl
Hehehe :)
+1 yılbendede aynısı oluyoo sanırım pskolojik bir durum :))
02 Yorumla- +1 yıl
Belkide biz oyle saniyoruz :)
- +1 yıl
aynen belkide dediğin gibidir :) sürekli sol kulağıma kulaklığı bastırıyorum deli etii beni.
+1 yıl@estfrllh dediği gibi odyolojik muayene olmalısın
geçmiş olsun02 Yorumla- +1 yıl
Tskr ederim :)
- +1 yıl
rica ederim
bence şeyden yaaa ayağında mantar çıkmış olabilir ya da rahmetlik küba devlet başkanının vasiyeti de olabilir.
02 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka :)
Kulakların fazla yorulmuş olabilir doktora git bir de kulaklık takıyorsan takma artık ara ver biraz. Ben de geçen sene kulağımda tınlama olmuştu kulaklıkla aşırı müzik dinlediğim için...
Çabucak iyleşmen dileğiyle...00 Yorumla- Sağlık konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılSes testine gir ;) en tiz sesten yavaş yavaş artırarak sesi yükseltiyorlar
014 Yorumla- +1 yıl
Kafam kaldirmaz tiz sesleri kendi sesime tahammulum yok :))
- +1 yıl
Hahahahaha kendi kendini sağır etmişsin desene :D :D
- +1 yıl
Kendi sesimi hic sevemedim gorusmelerimi kaydeden bir prog var orda kayitlari dinlerken dusunuyorum acaba beni nasil dinlemis bu cirtlak tiz sesimi diye :))
- +1 yıl
:))) opera söylersin en azından para kazanırsın:D onlarında sesi az biraz çok cırtlak ne dedikleride anlaşılmıyo :D
- +1 yıl
Bak onda yetenegim var sanirim sesimi egitmem lazim :))
- +1 yıl
:)) aklına ne geliyosa basbas bağır onlarda öyle yapmıyormu zaten :) hayatımda 1 kere gittim elimde yazılı metinle gittim takip edemedim hiç bişi anlamadım :D
- +1 yıl
Telefon kamerasina çekseydin dinleye dinleye anlayabilirdin operada notmu alinir ya :))
- +1 yıl
not değil yaaa söyledikleri eserlerin sözleri olan bir metin verdiler ne diyo bunlar diye oradan takip edeyim dedim mala bağladım Kahpe Bizanstaki gibi az daha sordum sarı çiçeğeyi söyleyecektim :P
- +1 yıl
Seslendirdiği parcayi bilsen sözleri bulurdun niye zahmete girdin :))
- +1 yıl
ya metinde aşkım dağların arkasından yüselirken yazıyo kadın ''laaaaaaaaaaaaaaaalüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüühübalalahübala dağlar ülelegüleleg'' diyo arada bir kelime anlarsam mutlu oluyordum :D
- +1 yıl
Peki insanlar anlamadiklari şeye nicin giderler bir cogu anlamiyodur bende anlamiyorum hicte gitmedim operaya :)
- +1 yıl
yaaa kendisini entel sanan arkadaşların zoru ile Ankarada gitmek zorunda kaldım o kadar tiyatroya gidiyosn fark yok aynı dediler alakası yok :) tavsiye etmem zaten gitme o gürültüde esniyordum :)) ama sesin yatkınmış (cırtlak) dinleyecek biri vardır mutlaka :D
- +1 yıl
Benim sesimi ancak seven dinler herhalde telefonda bile 2 saat konusuyorum yuzyuzeyken anlatilcak hikaye bitmiyor zaten :)) ben entel olucam diye kasmam kafama göre bir tarzim var hosuma gitmeyeni yapmam :)
- +1 yıl
kendi sesine kendinin tahamülün yokmuş katlanıyorsa seviyordur demekki ;) Entellikten değil salaklıktan gittim :D en güzelide o tarzına göre yaşamak dışarıya kulak asmamak ;)
+1 yılHer insanın vücudunda hiçbir yeri aynı orantıda değildir duyu organlarında da bu olması gayet normal aynı durum bendede mevcut bir kulak diğerinden daha iyi duyar her zaman
00 Yorumla
+1 yılahahah beni anlattın kız kulaklıkla cebelleşiyorum yinede kereta sağa çok ses veriyor :D
04 Yorumla- +1 yıl
bir kulaklik yuzunden bilimsel teoriler havada uçuştu :))
- +1 yıl
:D tabi ya herkesin içindeki canavar çıktı :D :D
- +1 yıl
Burdaki üyelerle bir doktorlar dizisi daha çekilir :))
- +1 yıl
hahahaha :D
Benimde sol sagdan iyi duyuyor. Temizletmeyle alakasi yok yeni temizlettigimde de bisey farketmemisti ^_^
00 Yorumla
+1 yılayarlardan bir baksana belki tekine ağırlıkta ses veriyordur
01 Yorumla- +1 yıl
Kulaklıgi degistirdim saga taktigimi sola taktim ayni gbi birini cikarip digerini taktim. solun daha az duyduğu kanatindeyim :)
+1 yılÇok fazla kulaklıkla muzık dınlediğinden işitme kaybı olabilir
04 Yorumla- +1 yıl
Cok dinliyorum malesef
- +1 yıl
Tahmın etmıstım. yuksek sesle mı dınlıyosun?
- +1 yıl
En son seste :)
- +1 yıl
Onuda tahmın etmıstım.
+1 yılÇünkü sol kulağını temizlemeyi unuttun, içi iyice pislik dolmuştur. Vıcık vıcık :D ıyyy tiksindim bir kulağını temizle.
09 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka sagi temizleyen soluda temizler sen pis fikirlerinden arin once :)))
- +1 yıl
Sus kız, belki sağ kulağını temizledin o arada telefon veya başak bir şey çaldı sol kulağını unuttun. Şu serçe barnağınla bir kontrol et ne var ne yok bir bak :D
- +1 yıl
Cahillik basa bela canim sen dısini temizliyorsun içini temizlesmen imkansiz utanilcak birşey yok
- +1 yıl
Dediklerinden hiçbir şey anlamadım biraz düzgün yaz @TrypanosomaZ, zaten yeni uyandım Allah çarpmış gibi duruyorum bilgisayar başında. Sen dediğimi yap git bir kulağını temizle ;) bu arada saçlarını çok beğendim @babyfaceXO
- +1 yıl
Aynen cahillik kulagim az duyuyo diyorum adam hijyene pislige bagliyo mevzuyu :))
- +1 yıl
Tskr ederim sacimla ilgilide konu acacagim herkes rengini hangi boyayi kullandigimi mrk ediyo :))
- +1 yıl
Yuzune bir su çarp duzelirsin :)
- +1 yıl
Doktor sensin sağır kal ozaman :)
- +1 yıl
Körler sağirlar birbirni ağirlar :))
+1 yılBelli bir yaştan sonra oluyor böyle şeyler burundan sonra kulakta gitmiş erken dağıtmışsın kendini geçmiş olsun :)
011 Yorumla- +1 yıl
Allahimm yine burun mu ne burun sevdalisi ciktiniz arkadas geldigimden beri burnunu sokmayan kalmadi :)))
- +1 yıl
İnsan merak ediyor tabii bir insanın 7892168921 fotosundan 62716529 tanesinde burunu kapalı olunca acaba diyorsun :)
- +1 yıl
Tamam l*n burnu açik foto aticam simdi :))
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/QgPbdk.png al bakalim burnum sandiginiz gbimiymis :))
- +1 yıl
Yok ya atma sakın o zaman diğer kızlardan ne farkın olacak. Biz senin burunlu ya da burunsuz olabilme ihtimalini sevdik :)
- +1 yıl
Meraktan öleceksiniz artik arada foto degistiriyorum ama sizler hep burnu kapali fotolarima denk geliyosunuz :))
- +1 yıl
Bu olmadı ama işin gizemi gitti Burnun kapalı fotoğraflar daha güzel böyle devam :)
- +1 yıl
Burnum o kadar kotumu yaa :)
- +1 yıl
Burnun kötü demedim ama burnunun kapalı olduğu fotoğraflar daha güzel :)
- +1 yıl
Bu bile burnumun kotu olduguna delalet :(
- +1 yıl
İyisin iyi tamam :( olsun :)
+1 yılBende hep oluyor sinirleniyorum filatip atiyorum hala ayni bu seferde kufur etmeye basliyom yenisini al
02 Yorumla- +1 yıl
Kusur kulaklikta olsa keske kulagimda diye suphelendim :))
- +1 yıl
Git yikat kulaklarini
Ölcüm yaptırmak gerekli. Yinede haline şükret hiç duyamayanlar var
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen allah korusun isitme engellilere de sifa versin butun engellilere insallah
+1 yılBana da telefonda konuşurken öyle geliyor acaba herkeste öyle mi
02 Yorumla- +1 yıl
Çoğunlukta oyleymis rahat ol :)
- +1 yıl
Aynen şimdi okudum bikaç yorum öyleymiş :D
+1 yılKulağında uzun süre kulaklık takılı kalan insanların sağır olabiliyor diye duymuştum.
02 Yorumla- +1 yıl
O istatistlige gore benim şu an sağır olmam lazimdi :)
- +1 yıl
sen bilirsin.
Bilmem bende bir sıkıntı yok ikisiylede aynı işime gelmeyeni hiç duymam ben :D
02 Yorumla- +1 yıl
Isimw gelmeyeni bende duymam sfdsa
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynısı bende de var :D sanırım çok yüksek seste kulaklıkta müzik dinlemekten kulak tırtlamış :>)
18 Yorumla- +1 yıl
Napmak lazim peki :))
Cevap sahibi+1 yılya kabul edip o kulakla yaşamaya devam etmek nacım :D ya da doktora gidip yıkatılabilir , artık ne kadan işe yararsa :) ama ben hayla ses kısmadan devam ediyorum
- +1 yıl
Bende hala son ses aciyorum sesi :))
Cevap sahibi+1 yılbende de şu an açık ve sanırım hayla kulağımın tırtlamış olabilme ihtamilini kabul edemiyorum :D mp4 bozulmuştur ya da kulaklık dan olduğuna inanmak istiyorum :) neyse ben gidim senle konuşmak çok zevkli konuştukça devamı geliyo :D sen konuşmalarımdan beni tanımadan tüyim :) kib. by
- +1 yıl
Durrr sen tanidigim birimisin nolur soyle meraktan çatlarim :)))
Cevap sahibi+1 yıldeğilsin tabisi nerden tanican cam : ) gittim ben
- +1 yıl
Az cok tahminlerim var :)
Cevap sahibi+1 yıl:D :D bu uyuz her yerde : )
Sağlık konusunda 391 cevap paylaştı. hahahaa sabah sabah güldürdün beni doktor gitmelisin küçük dostum kulagını temizlesinler :))
10 Yorumlafazla samimi olma sonra nuska yazarlar sana... doktora git yaslanınca kı yaslanıyor ınsan hüni verir sonra neee dıye başlarsın toruna tonbalagına...
00 YorumlaKulağın pislik toplamis iste git yikasinlar... iğrençsin ya
010 Yorumla- +1 yıl
Pislik toplasa digeride toplardi dengesizzz :))
- +1 yıl
Hic umrumda degil sevmeyin beni beni seven cok zaten :)) burnumu karıştırırken resim koycam sojra baglaniyosunuz ugrasamiyorum sizle asdsfa
- +1 yıl
Hahahah hatira olarak gomleginin yakasina sümküreyim ozaman imza olarak kabul et sen :)))))
- +1 yıl
Ağizina tükürüm :))
- +1 yıl
Hahahah sabah sabah güldürdün saol 😂😁😀😀😂
Bencede sacma, cok xper kasiyosun ama hala gecememissin..
01 Yorumla- +1 yıl
Evett 4 ten bir çıkamadım çok kufur ediyorum yorumum kalkiyo yorumlar kalktikca xper dusuyo :)
sende benim gibi sğırsın demekki knka :D sığır değil kız sağır :S
08 Yorumla- +1 yıl
Duyamiyoruz dediysek okuyabiliyoruz laf arasinda siğir ettin bide beni :))
- +1 yıl
Telefondan yaziyoruz o kadar olsun yahuu :)
- +1 yıl
Sağir daha kötü sağirlik bir özür sayiliyo. ss
- +1 yıl
Ikimizde degiliz :)
+1 yılKBB dan randevu al bir baksınlar. birçok nedeni olabilir.
03 Yorumla- +1 yıl
Surekli kulaklikla muzik dinliyorum ondan olabilir mi ki duyma kaybi normalde yok yalniz kulaklik varken farkediyorum
- +1 yıl
hangi cihazı kullanıyorsun sağ ve sol kulaklık denge ayarını değiştirmiş olabilirmisin.
- +1 yıl
S4 orjinal kulakligi ayar falan degistirmedimki :)
doktorun geldi. beynin sol tarafında duyu sinirleri bulunduğundan daha az duyuyorsun beyne aşırı baskı olmasın diye. tanımlayamadım gerçi ama sen anladın onu
00 Yorumla
+1 yılHic birine inanma beni dinle aynisi bende var doktorada gittim bir sorun yok dedi sol az duyuyor vay be tek değilmişim :)
02 Yorumla- +1 yıl
Benide sevindirdi bu hemen hemen herkeste varmis :))
- +1 yıl
Aynen tek birakamazdik seni ayip olurdu :))))
+1 yılnormelde de öledir sanıyorum biri digerinden iyi duyar
00 Yorumla
+1 yılKulak burun bogaza gidip bir duyma testi yaptirmak sart.
00 YorumlaKulak çöpüyle kurcala biraz içinden hazine çıkar belki :)
00 YorumlaDoktora git bir baksin neyin var ama buyuk ihtimalle kulagini temizlerler :)
00 Yorumla
+1 yılBunu bize değilde doktora sorsan ama bence usutmus olabilirsin bendede oluyor bazen ;-D
00 Yorumla
+1 yılBendede aynı şey var ama pek dert etmiyom ben takma fazla ya :)
00 YorumlaSag kulagin icine bir kulak daha kacmis olmasin:)
00 YorumlaHer insanın bir kulağının diğer kulağından % bilmem kaç az duyduğu söylenir zaten
02 Yorumla- +1 yıl
Gözde bile farklilik varken numaralari değişikken kulakta neden olmasinki mantikli :)
+1 yılİçi pislik dolmuştur bosalttir tekrar hd duymaya baslayacaksin KBB de 5 dkye hallediyorlar
00 YorumlaSol memen nasıl sen ondan haber ver:D ben bir davarım
00 YorumlaÇok yüksek sesle müzik dinleme geçer ;) aynısı bendede oluyorbazen 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltaktığın cihazdaki (dişi) jakta oksitlenme türü bir sorun da olabilir bak
00 YorumlaBendede durum aynı ama psikolojik ya :D
013 Yorumla- +1 yıl
Oyle bencede pskilojik :)
- +1 yıl
Yok psikolojikte değil çözdüm...
Müzik üretilirken kanal sistemi vardır , bu sistemde enstrümanlar sol hoparlöre , vokal sağ hoparlöre yerleştirilmiş.
Yani solda enstrüman , vokalin sesinden yüksek olduğu için kısık gibi geliyor. Sağ tarafsa ise vokal daha yüksek olduğu için enstrüman basık kalıyor bunu dengelemek amaçlı. Hemen hemen bir çok şarkı da böyle. Yüksek müzik kalitesi sunmak için sanırım. - +1 yıl
Ozaman bir müziğe kulakliga gore kulagimda bir sorun oldugunu dusunmem cok manitksiz boylece doktora gitmeme gerekte kalmadi saol :)
- +1 yıl
Suandada dinliyorum haklisin saga sarki sozleri gelirkensola ensturmantel geliyor :)
- +1 yıl
Eic icin erken knka :))
- +1 yıl
Bu çocuk haklı. örnek müzik. İlk başlara dikkat. 😎
https://www.youtube.com/watch?v=9tTOd282400 - +1 yıl
Sol kulagim süper duyuyo :))
- +1 yıl
Seni secicem mrk etme söyle dusun 100 kisi arasindanmi secilmek istersin yoksa 300 mu :))
+1 yılİşitme testi yaptır canım😊
01 Yorumla- +1 yıl
Cok istediniz yaptircam :)
+1 yılSol kulagı degistirsen s. s
011 Yorumla- +1 yıl
Seninkiyle takas edelim :)
- +1 yıl
Bobrek neysede benim sol kulakta arizali :))
- +1 yıl
Senin saği benim sola takalim iki kulagimizda eşitlenmiş olur dfsdd
- +1 yıl
Olur bak o olue asds cok guzel kafa aciyisun sabah sabah :)(
- +1 yıl
Evtt ama böylece sen daha az duymus oluyosun sen sag ile benim solu degstrince :))
- +1 yıl
50.000 euronu alirim ama asdsfs
- +1 yıl
Arkada montlar falan var magazada mi calisiyiorsun az camasir katlamadim uyuz bir is :))
- +1 yıl
Yuhhh kulak verdin sadece sanki bana kalbini veriyo sfdsa
- +1 yıl
Kalbimi ucretsiz verebilrim :/ asdsfss
- +1 yıl
Inanmam :))
- +1 yıl
Neye:))
- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?