+1 yılGeçen ramazanlıkta arkadaşın motorunu aldım arkadaşım oruçtu bide motoru verdi ama gönülsüz olduğu belliydi anahtarı verirken inşallah motor parçalanır sizde bana yenisini alırsınız dedi aradan bir saat geçmedi kaza yaptım sol elimin parmakları asfaltta süründü deri komple parçalandı ve kemiğe kadar dayandı diyebilirim sol ayağımda diz kapağından ezildi. Allahtan yavaş gidiyordum daha da kötüsü olabilirdi. Beddua Tutarmı dersen kesinlikle tutuyor :) Ama Şuda Var Dönüp Sanada gelebilir o yüzden beddua ederken 2 kere düşünmek lazım :)
25 Yorumla- +1 yıl
Hıhı Tabi Konu Başlığında Ne kadar mazlum fikirli bir olduğunu açıkca beyan etmişsin zaten :)
- +1 yıl
404 Error Not Found. lütfen Restarting Your PC. :)
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. beddua tutar elbette ama benim pek huyum değildir.. Allah'a havale eder geçerim ;)
zaten O'nun katında kabul olacak dua sayımız belki de çok az neden hakkımı bed olanla tüketeyim ki :):)828 Yorumla- +1 yıl
+1 veresim geldi :)
- +1 yıl
Benimle aynı düşünceleri paylaşmış ve benden önce yazmışsınız. :)
- +1 yıl
Alkışşş... :))
- +1 yıl
Soran bizi sorudan atabilir. :)
- +1 yıl
Bak onu hiç düşünmedimdi. Aynenn :)
- +1 yıl
Tehlikeli sular?
- +1 yıl
Aynen.. kaybolalım, toz olalım bencee.. :))
- +1 yıl
Şşştt. Ses çıkarma Cevaplayan. Beddua yiyecez şimdii. :))
- +1 yıl
Bakim. Valla yırtmışız :))
- +1 yıl
O kdar çingen miyiz ya. Bakim valla ben değilim.. :))
- +1 yıl
Kaçalım. burdan o zaman.. :)
- +1 yıl
Eyvallah :)
Beddua etmem de Allah'a havale ederim Rabbime sığınıyorum kısa sürede de neticeyi görüyorum haklıysan er geç ahın çıkıyor ;))
33 Yorumla
Bugüne kadar o kadar çok can acısıyla dua ettim ki hiçbir cacık olmadı -_-
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Diğer konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılEn çok korktuğum şey bir kızın ahını almak: Sınıftan öylesine bir kıza teklif ettim çıktık neyse bana bağlandı ben yalandan sebepler uydurarak ayrıldım sonra bu çok ağlamış 1 yıl geçti bana birşeyler oldu kendimi toparlayamıyorum tüm işlerim berbat gidiyo belalar başımdan eksik olmuyo ben kendimi bir boşlukta hissettim ona gerçekten aşık olduğumu hissettim uzun süren diplomatik çabalar sonucu ikimizde ağlayarak omuzuma yattı seni çok seviyorum dedi barıştık dedim sensiz çok kötüydüm falan dedi ben sana beddular ettim hemde ağlayarak dedi orda anladım bir kızın ahını almayacaksın he şimdi o bıraktı sınavlar falan ödeştik bana dediki ilerde olursa görüşürüz şimdi unuttuk gitti bakalım nolcak :))
14 Yorumla- +1 yıl
Ucuz yırttıkda ben onun için ağladım be zorla bağlattı kendine beni erkekler ağlamazmış öyle bir ağlarlarkiiiiii
- +1 yıl
Aynen ödeştik de o ateş eden gözleri teni sıcaklığı kokusu aklımdan çıkmaz he acı var mı acı yok hayatıma devam ediyorum ama ileride sürprizle karşısına çıkmak istiyorum allah izin verirse :)
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇocukken her akşam yatmadan önce tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. bir gün tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim. Al Capone Yani Beddua falan tutma zinanma böle şeylere :) ;)
210 Yorumla- +1 yıl
Valla sabahlara kadar dua etssen olmaz bu iş kiralık katil tutabilirsin :)
- +1 yıl
Dur dur şaka yaptım birak allahından bulsun :D
- +1 yıl
Hmm napalım biliyormusun ziktir edelim gitsin yeni birini bulalım ;)
- +1 yıl
İntikam alıpta nolcan en güzel intikam seni seven birini bulmak olacaktır ;)
- +1 yıl
öyle ama gerçekten ;)
+1 yılHaklıysan eğer bedduan tutar haksız yere yapıyorsan bunu duan sana geri döner... Alma mazlumun ahini çıkar ahestr aheste meselesi var bir deben buna sonuna kadar inanıyorum :)
30 YorumlaBeddu eden kişiye gore değişir ama beduasi tutan kişi bunun yaptiginin ne büyük günah olduğunu bilmelidir. Yaradan Bedia edenin beduasu er ya da geç ona ulasir demek tedir allaha havele edilmelidir bence tobe etmeye baslamalisin
20 YorumlaBen Ciktigim Isyerine Beddua Ettim Adamin İşleri Batsin Diye Adamin İşleri Açıldı Dukkan Malla Taştı Valla (: Bunda Ciddiyim Ayrica Beddua Etmek Çok Gunahmis Anne Baba Olursun Cocuguna Edersin o Ayri. Hani Derlerya Babanin Bedduasi Tutat Diye
20 YorumlaGerçekten duyulduğunda söylendiğinde falan bana korkutucu geliyor :D Yani mesela ben duyacak olsam (çok şükür kimseden duymadım) sanki o an bir şey olacakmış gibi geliyor. :)
24 YorumlaNe beddua al ne de beddua et. Allah'a havale ediyorum de en iyisi. Öbür dünya da karşına çıkmasın en azından. Elbet bulur cezasını. Ah almak da iyi değil. Ben inanırım öyle şeylere :/
21 Yorumla
+1 yılevet tutar
geçen kızın tekine etmiştim ama canımı cok yakmıştı
duydum ki işler yolunda gitmemiş
bidaha bir kıza beddua etmicem.20 Yorumla
+1 yılkimseye beddua etme gun gelir o beddua seni bulur , her ne kadar sen tutuyor desende , seni bulacak o ettigin beddua
22 Yorumla- +1 yıl
ne kadsr haklida olsan beddua etme, allaha havale ettim de gec, beddua edilmez cididiyim yapilan beddualar seni bulacak
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh alinirsa sictin demektir hayatta kimsenin ahini alma heleki seven insanin ahini alma vallahi belini dogrultamazssin defalarca bunun ornegi arkadaslarim tarafindan sahit oldum
60 Yorumla"Tutar" cevabını verenler sallamaktan başka birşey bilmiyor... Tutuyormuş... Diş periside dişimi alıp para koyuyor zaten...
30 YorumlaDiğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. tutuyor bence ya.. herkesin değil tabii.. itin duası kabul olsa gökten kemik yağardı sonuçta :)
20 YorumlaDiğer konusunda 24,1b cevap paylaştı. Herkesın bedduası tutmaz. Garip ve manevi hislerının derın olan kişilerın ve gercekten ama gercekten içi dısı bir ınsanlarınki tutar ve ınanırım !!!
25 YorumlaDiğer konusunda 677 cevap paylaştı. yaa ben ergen iken milletle az oynamadım az ah almadım. ondanmı iki yakam bir araya gelmiyor ulen :D
21 Yorumla3-4 sene once annemin kafasina top atmistim yanlislikla annemde beddua etti ertesi gunu parmagimi kaldirima vurdum ve şu an bile vurdugum parmagimi bükemiyorum:))
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde tuttu tutuyo tabii ama işte sanada dönüyo diyolar ama hiç dönmedii Allah ne kadar haklı yere biyönde attıgımı gördüğü için dönmüyor Allaha şükür :))
20 Yorumla
+1 yılmalumun ahını alma çıkar aheste aheste ama beddua pek etmem.
21 Yorumla- +1 yıl
etsem de tövbe diyorum sahibine döner falan diye.
+1 yılbeddua etmedim pek ama, iki kere ettim anında tuttu harfi harfine.
20 Yorumla
+1 yılBikeresinde bnim telefonumun cami kirilmisti bir arkadasim gulmustu icimden beddua ettim 1 saat sonrada onunkisi kirildi kendimden korktum beddua etmedim birdaha :)
29 Yorumla- +1 yıl
O kadar da degil abine :) beddua
- +1 yıl
Neymiş kücuk olan:)
- +1 yıl
Senden uzak durmak lazım :)
- +1 yıl
Cani nasıl kiydin abine :p
- +1 yıl
Oy kiyamam kuzucuguma ben :)
+1 yılbn tutmadıda arkadaş vardı bizim erkek kız arkadaşı buna inşallah kafan kopar dedi 1 gün sonra kafası koptu zor taktık yerine
20 Yorumla
+1 yılBu dünyada hiç birşey karşılıksız kalmaz gülüm rahat la
21 Yorumlagercekten tuyormuymuş ben birisine cook ah ettim öyle böyle değil hemde
20 YorumlaBeddua eden hakliysa tutar inanirim, Allah katinda hic bir suc cezasız kalmaz.
20 Yorumla
+1 yılsaçma neden tutsun ozaman herkes birbirni beddayla öldürürdü :D
20 Yorumla- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlur mu öyle şey. Nereden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri anlamıyorum.
15 Yorumla- +1 yıl
Kim çıkartıyor o zaman onu bulalım.
- +1 yıl
Bu olabilir mi ki?
https://www.youtube.com/watch?v=27ymta02QTo
+1 yılBence olacağı varsa oluyor. Her şeyi böyle ruhani şeylere bağlamamak lazım.
20 YorumlaBeddua etmem, ettirmem. İşi garantiye alırım her zaman :)
20 YorumlaEttigim beddualar tutsaydı sınav denen bir kavram olmazdı :)))))
20 Yorumla
+1 yıltabii tutar ama etmeyin allaha havale bile etmeyin bence
20 Yorumla
+1 yılhiç tuttuğunu hatırlamıyorum gerçi pek etmem ama :D
10 YorumlaBenim bir beddua etmeme gerek yok cunku tanri zaten onun karsisina elbet bir bela veya dert vb gibi seyler cikaracaktir.
20 Yorumla
+1 yılİNanırım. tutcağı saate hiç gelmedim inşallah gelmem de😄
20 Yorumla
+1 yılbabanın bedduası tutar derler diğerlerini bilemeyeceğim
20 Yorumla
+1 yılMazlumun ahı tutar bak.
20 Yorumlatutuyo ama haksız yere edince geride dönüyo :)
20 Yorumla
+1 yılİsrail'e beddua ettim.
16 Yorumla- +1 yıl
inş tutar baksana şu rezilliğe
https://www.youtube.com/watch?v=Ian6mbM0IGw - +1 yıl
inşallah tüm İsrail helak olur bizde eğlenerek izleriz ve müslüman kardeşlerimizin kurtuluşuna seviniriz.
- +1 yıl
aslında dedeme de beddua okumuştum ablama dokunmaya çalıştı diye.
beddua etmem dua ederim
diyor @neolsun5512 Yorumla
+1 yılBeddua eden kişiye göre değişir tutup tutmaması.
20 Yorumla- Diğer konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yıltutuyor haklıysan tutar
22 Yorumla- +1 yıl
tutar o zaman : ))
Çok beddua aldım şimdi sorun yok :D
23 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tutuyor ya bence etmemek lazım :D
212 Yorumla
+1 yılcanın yandıysa oyle bır tutarki hemde...
21 YorumlaDiğer konusunda 303 cevap paylaştı. ahımı alan 3 gün yaşamadı :D
214 Yorumla
+1 yılbeddua tutar ah almak kadar kötü bişi yok bence
21 Yorumlamazlumun ahı tutar inanırım
21 YorumlaEnayi avuntusudur anca (bana güzel beddua et)
21 YorumlaÖyle saçma sapan şeylere inanmayın
00 Yorumla
+1 yılsen denemek icinmi beddua ettin. d tutuyomu diye
20 Yorumla
+1 yılİçten edilen her türlü dua kabul olur
20 Yorumla- Diğer konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılben inanıyorum. o yüzdenetmem de etttirmem de.
20 Yorumla
+1 yılhakederse tutarmış... dogru bence
22 Yorumla- +1 yıl
İnşallah:D
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSahibine geri dönüp tutar bende gülerim :D
23 Yorumla- +1 yıl
o zaman dönmez tamam :D :D
beddua etmem. Allah ıslah eylesin derim.
10 Yorumla
+1 yılhiç inanmam böyle şeylere
20 Yorumlaalma ansızın ahını çıkar aheste aheste ;)
28 Yorumla
+1 yılCok ah almis biri olarak inaniyorum.
27 Yorumla- +1 yıl
Cokoş dimi
- +1 yıl
Ergenliktendir o isyanın. 😅😄
- +1 yıl
Er dönemin demek 😅😄 tamam sensin.
Beddua yüzünden sürünüyorum ben yani bence
30 Yorumlaevet tuttu pişman oldum çok acıklıydı
20 Yorumlatutup tutmaması önemli değil dinen caiz değil
20 Yorumla
+1 yılbeddua etmedim hiç ama inanırım tutar
20 Yorumla- Devamını Gör (17)