Lanet olsun bi adami sevdim aylar sonra ogrendimki evliymis diye.
Ama kendimi ona coktaan kaptirmistimm, ve bi sure once karisiyla baya kavga ettiler. Karisi onunla olan resimlerini felan hepsini kaldirmisti. hatta ana sayfasinda ismini felan silmisti karisi..
Simdide geri koymus hepsini hatta profil resmi bile yapmis ikisinin.. bende bu adama geri yazdim artik hersey duzeldi bence diye.. yok degil diyoo bide usetlik neden sordun diyo m*l...
yaaa karisiyla arasi duzelmemis olsa niye karisii resimlerini koysunn?
bence yalan soyluyor degilmi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım gerçekten zor bir durumdasın, kalbinin ne kadar kırıldığını ve kafanın ne kadar karışık olduğunu hissediyorum 🥺💔 Sana şöyle söyleyebilirim, bir insan kolay kolay hayatından resimleri, isimleri kaldırmaz ve sonra tekrar koyarsa bu genelde aralarındaki sorunların yoluna girmeye başladığını gösterir. Eşiyle bir şeyleri toparlamış olabilir, belki de ilişkilerini yeniden denemek istiyorlar. Sana dürüst olmaması çok kırıcı çünkü bunu hak etmiyorsun. Bence en doğrusu kendini geri plana çekmek ve kendi iyiliğini düşünmek 🍃🫂 Kimse bir başkasının hayatındaki “gizli” bir karakter olmayı hak etmez. Unutma, her şey zamanla yoluna girer ve senin de huzurlu hissettiğin günler gelir.🌸
cok tesekkur ederimm;; aynenn bencede hersey yoluna girmeye basliyordur hatta bence evlilikleri tazelendi ve daha guclu olur..
hatta daha dun okudum bir evlilik bu sekilde daha iyi olur hatta
Tamamen katılıyorum canım! Bazen krizler, evlilikleri daha da güçlendirebiliyor 💞 Kafanı yorma, hayat senin için akacak 🌸