AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Türkiye'de böyle karı sporla mı yoksa başka şeyle mi başarsın, bütün malvarlığımı TEMA'ya bağışlarım.
Katır cinsi form tutamaz derler. Anne eşek baba at.
Ya açıkçası benim kadın kadar boyum uzun değil ama genetiğim kasa çok yatkın. Benim demek istediğim mesela kadının karın kısmı dümdüz, kalça kısmı da çok iyi. Örneğin ben uzun süredir spor yapmasam da üst bacak Kasım bariz var. Spor yapınca hemen forma giriyor
Bu kadin milli sporcu olimpiyat sporcusu hattam Bunun vücuda sahip olmak icin bunun yaptığı spor u yapman gerekse inan yapamazsın
Biliyorum, buz pateniyle uğraşıyor. Ama yani aynısı olmasa da zaten bu kadar boy yok, benzer fizik olmaz mı
Günde kac saat çalışıyor olacağını bilsen o kadar çalışabilirmisin.
Ben sonuçta dünya şampiyonu olmayacağım, sadece sıkı bir vücut anlamında. Bunun gibi
Ornek aldığın kisinin yaptıklarını yapmadan boyle vücudun mu olacağını düşünüyorsun
Genetik elbette çok büyük etki ediyor ama tabiki sporlada yapılabilir. Genetiğin iyiyse biraz daha az uğraşmak ve çabuk olur
Genetiğim kasa çok yatkın. Spor uzun süredir yapmasam dahi bile yağ oranım hiçbir zaman kas oranımdan bariz bir şekilde fazla olmadı
O zaman kısa sürede ulaşırsın
Tamamdır, peki sizce kötü mü bu
Bence kötü değil. Ama mükemmelin peşinde koşmak kötü. Herkesin kusurları olur bunu biliyorsun değil mi
Tabi ki, ondan yana şüphem yok ama olabileceğimin en iyisi olmak isterim
Olabileceğimin en iyisi oluyum derken tüm enerjini başkalarıyla kendini kıyaslayıp tüm enerjini harcama ve motivasyonunu düşürme.
İnsan psikolojisi hep fazlasını ister. Bu şan şöhrettede, paradada, sevgidede hedeflerdede böyledir. Tabiki vücut geliştirmedede böyledir. Belki sen uzaksındır ama dünyanın en iyi vücut geliştiricileri mr olimpia şampiyonları bile daha fazlası daha fazlası diye diye bir çok şey yapmış ve enerjilerini bitirmiştir. Ronnie coleman adam şimdi koltuk değnekleriyle yürüyor. Dışı taş gibi ama sağlam değil. Zyz vardı genç yaşta öldü. Bilmem anlatabildim mi. Elinden geleni yap ama bu manyaklık seviyesine gelmesin 😀Hırs herşeyde kötüdür. Sen sporcu birisi değilsin hafif göbeğinde olabilir vücudunda çatlaklarda hatta basenlerinde olabilir. Fit modellerinde var ama boya ile badana ile gizliyorlar resimler filan bir sürü şoptan geçiyor. Hayatını yaşa amaçların yolunda ilerle ve arta kalan zamanındada hobi olarak spor yap. Kendine tabiki ondada hedef koy ama kısa vadeli değil hem motivasyonun düşmez hem kendini kötü hissetmezsin hemde kaliteli hayat yaşarsın. (Başkasına ne güzel önerilerde bulunuyorum. Kendimde uygulasam keşke 😂)
Ya gerçekten var ya elimde olsa da alnınızdan öpsem, bugün bunu okumak o kadar iyi ki geldi ki. Çok teşekkür ederim, gerçekten çok iyi geldi bu dedikleriniz. Zaten dediklerinizde çok haklısınız, ya aslında böyle hırs gibi değil de hedef gibi diyelim. Hep hayalimdi böyle fit vücuda sahip olmak. Ayrıca dedikleriniz çok doğru, tekrardan çok ama çok teşekkür edwrim
Rica ederim
benim kalça şeklim böyle. hayatımda spor yapmadım hiç, genetik bende (annemin genetiği🥳)
Ne güzel
Fiziği önemsemek yerine karakteri onemseseniz daha hızlı yol katedeceksiniz
Öyle zaten önemsemiyorum demedim ki ben, sadece ulaşmak istediğim fizik bu. Ayrıca biri için yapmıyorum ki kendim mutlu olacağım için
Ne güzel o zaman 👍
İyi bir hoca eğitimiyle olur. Bu senin cabana ve besinlerine bağlı
Mesela böyle fizik için protein ağırlıklı mı olması gerek? Veya iyi bir eğitmene göstersem anlar mı az çok
Anlar. bu biraz iri bir fizik çok uğraş ister ve böyle kalmak için sürekli yapmalısın
taş gibisin maşallah daha ne allahtan belanı mı istiyon 🤣
Keşke böyle olsam, bu kadın gbi olmak istiyorum 😂
kolay spor yaparak ola bilin bi kaçda estedik
Estetik istemem de vücut olarak. Zaten sarı değilim, hiçbir türlü olamam böyle 😂 yani tipi
kafana taktığına bak seni olduğun gibi seveni bul bence ;)
Öyle zaten, kimse için bir şey yapmıyorum 😂 çok şükür mutluyum ben sadece fizik olarak sormuştum
senin fiziğin kaç kaç?
Kas ve anatomi yapısı genetik.. sıkılaşma ise spor tabi ki.
Su anki duruma bakıp mümkün olup olmadığına karar vermek gerek
bu kadın sprocu zaten gercekten cok guzel ama sporla olur
Evet aynen ama uğraşılırsa neden olmasın
tabi
Bu Slav geni. Sporla alakası yok.
Hollandalı
Benzer. Soğuk ve zorlu hava şartlarından kaynaklı vücut direncinin daha güçlü ve metabolizmanın daha hızlı olması, o şartlara adaptasyondan ötürü ten renginin beyaz, boyun uzun, kasların büyük olması. Elbette genel özellikler hepsi öyle değil hele ki günümüzdeki global Dünya'da sonuçta zencilerle, araplarla onunla bununla yatıp kalkıp gen ağacını kıranlar da var. Ama bu germanic aryan kız için genele uygun olan geçerli. Uzun bir boy, sıkı ve kaslı bir vücut tamamen bulunduğu coğrafyaya adaptasyon sonucu. Spor da yapıyor olması daha da fit yapıyor.
Benim genetiğim kaslı, boyum uzun olmasa dahi bile babam, abim ablamda hep kaslı. Mesela ne kadar uzun süredir spor yapmasak dahi bile hep kas belli oluyor. Yağlı vücut yapımız yok
Senin sorduğun soru görseldeki gibi bir fiziği elde edebilmek. Boyun uzun olmadığına göre görseldekini elde edemezsin. Genetik olarak metabolizma konusunda şanslıymışsın yine sıkı ve fit bir vücut elde edersin ama uzun değilsen bu soruya zaten cevap olarak ne bekliyorsun?
Hayır, ben şu anlamda diyorum böyle sıkışık dümdüz karın, sıkı ol elde edilir mi anlamında. Bacak kısmı zaten spor yapmasam dahi bile benziyor
Emek verirsen elde edersin muhakkak
Mümkün tabi ya
Ağırlık mı kaldırmam gerek? Genetiğim kasa çok yatkın erkek gibi olmak istemiyorum, hemen kaslarım büyüyor
1.5 senesi vardır bu fiziğin
Uc ayda seni bundan iyi ederim
Biraz genetik birazda spor...
Mümkün ama sen aynada kendine bak bı olabilir mi
Böyle bir fizik güzel mi sence
Bence çok güzel
Sizce kötü mü?
Memeler senin mi yoksa ital mi😃
genetik onemli tabi de sporsuz olmaz
Aynen tabii ki, böyle genetik için ağırlık mı çalışmam lazım? Ama genetiğim kasa çok yatkın, erkek gibi olmak istemiyorum
genetik icin yapabilecegin bir sey yok dogustan gelen birsey, antremanlarını one gore yaparsın kardio agırlıklı yuksek tempolu agır calısmazsın
Tamamdır teşekkür ederim
yediklerine de dikkat etmen sart tabi
Protein ağırlıklı mk
Mı
kas yapmayı planlamıyorsun cok protein almana gerek yok, gunluk kalori ihtiyacına gore yersin birseyler, yaglanmamak adına
Tamamdır, çok teşekkür ederim
kilolu gibi
1,83 73 kg
fotograftaki kızmı
Evet
:D :D :D :D eyw der susarım
😂😂 Hollandalı, ne beklersin
dalyan gibi aslkdjfşasdf
Ben de tam tersi minyon
sen bu kadından fazla ilgi görürsün
Aa, ben asıl mşnyonlar sevilmez diye biliyordum
Hayir tabiki de
Çıkarmadan 25 postası var
O ne demek
Çöp.
Neden
Bilmem ki ben beğenmedim fiziği çöp yani
Siz daha çok nasıl beğeniyorsunuz?
Normal vücut olsun işte fazla kilo olmasın fazla zayıf olmasın normal olsun
Bu kaslı mı duruyor ki
Biraz kasıntı, egolu gibi duruyor ya fngmmdf bilmiyorum benim de önyargım olabilir
Heee anladım 😂😂 aslında kızı çok tanımıyorum da fiziği hoşuma gitmişti
Heeee ndjckdk neyse salla yav sen beğeniyosan sporla yaparsın tabi
Tamamdır teşekkür ederim
Mümkün ama zor
Mesela ne kadar yıl uğraşılsa?
Mumkun. 6 ay
Ağırlık mı kaldırmak gerek? Genetiğim kasa çok yatkın erkek gibi olmak istemiyorum, hemen kaslarım büyüyor
Hafif agirlik bol tekrar
Tamamdır teşekkür ederim
Rica ederim
8 ay
Spor ve diyet
Ne garılar var beeeeee
Sporla olur zaten
Mümkün. Çok çalışman lazım
Mümkün.
Genetik önemli kanka biraz dolgunluk lazım 😂
Öyle, genetiğim kasa çok yatkın
O zaman olur kanka. Dolgun kıvrımlı fizik var mı
Yani dikkat etsem olur, uzun süredir spor yapmamama rağmen hala bariz kas var. Yememe spora dikkat etsem hemen forma giriyor
O zaman biraz üstüne düşeceksin olur ya
Hayırlısı bakalım, tabii boyum vs bu kadar uzun değil. Ben baya kısayım bu kızla karşılaştırınca, minyon tipe kaçıyorum 😂 ama kilo ile dengeleriz bakalım
Bence kıvrımlı olduktan sonra çok uzun olmayada gerek yok 😂😂
Yok boya çok takmıyorum zaten de bakalım spor yapınca nasıl olacağız, beğendiğiniz ünlü var mı fizik olarak
Kanki ünlü olarak isim tam aklıma gelmiyor da bence orta boy büyük kalça büyük meme çok güzel fizik 😂
😂
Noldu niye güldün sadexe 😂
Çok ahım şahım bir vücut değil ki bu.
Kimin vücudu çok iyi